עזרה דחוף!!!!!

קודם כל אני ממש לא בת 12

ודבר 2 תאמין לי שאתה עוד תישממע על כל מה שדיברתי כבר ואני זאת שלא אמורה להתיחס אליך אבל אם זה הפך למתרד אז אין לי בעיה לעזוב... שלום ולא להתראות!!!

ביביגו

New member
תגידי, לא לימדו אותך לכתוב עברית ?

השגיאות האלה - מתרד, ועוד. אלוהים- מי באמת נמצא פה ?

בלי לפגוע בך אבל...

אתה לא רואה שאתה לא רצוי פה כולם ניסעו להסביר את זה בנימוס... ולא הבנת אז לי האומנהם יש בעיה בכתיב ולך יש בהבנה ובעוד הרבה דברים שאני לא יציין את זה.... ואני גם מאמינה שאתה לא בדיוק מאמין באלוהים ואני מבינה אותך כי אחרי מה שהוא עשה לך....

אתה משהו ביבגו, אתה יודע?

רק עכשיו הערת לה על שגיאות הכתיב בהודעתך ``תגידי, לא לימדו אותך לכתוב עברית?``, ומה אני מגלה.. שביבגו`לה שלנו כותב מטרד עם ת`! אז עד כמה שידוע לי (ולמילון אבן שושן) מטרד= שם פעולה, שורש: ט-ר-ד (הטרדה), המילה ``התרדה`` עדיין לא מופיעה במילון.. לפחות לא בפעם האחרונה שאני בדקתי (2.6.01)... שלח (אופס.. שלך), שבי ;-)

שבי, לדעתי אתה טועה.. :)

אם תשים לב - ביביגו הראה לך דוגמא של שגיאת כתיב מאוד מקוממת, ולא עשה שגיאת כתיב בעצמו.. והאמת ? גם אותי מקומם לראות את כל שגיאות הכתיב האלה, בעיקר בתור אחד שאוהב עברית, כותב ויוצר בשפה הזו, וסתם חבל לו שאנשים צעירים כותבים בשגיאות כתיב כאלה (דוגמת `מתנסה` במקום `מתנשא` למשל..) זה כבר לא בתור אסטרולוג - אלא בתור בן אדם : זה באמת כל כך קשה לכתוב בלי שגיאות בשפת האם שלך ? האמת שגם לך לפעמים יש יציאות כאלה, בעיקר שיבוש בין המלים `עם` ו `אם` אבל בתור אחד עם אופק טלה - אני מכיר את העניין, שהראש מריץ אותך מהר לפני הידים והאצבעות, ויוצאים דברים מצחיקים.. אבל בגדול - זה באמת קצת צורם, ומי שרוצה להפגע מזה - זכותו, אבל כמנהל פורום יש דברים שאני גם רוצה לחנך עבורם, וזה חלק מהעניין : לפני שאתה שולח את הטכסט - סתם לעבור עליו שוב, כדי לראות אם באמת הכל תקין.. קצת יותר אחריות וכובד ראש למלים שאתם כותבים, בכל גיל שהוא. מה דעתכם ?

טוב אני מצטערת....

אבל שבי לא אשם בכלל ובקשר שאם זה כלכך קשה .... אז לא אני פשוט כותבת אם יד אחת ובמהירות בגלל סיבות אישיות.. הבנתי שמאז שאני פה יש בעיות... אז לא תצטרכו לסבול יותר משגיאות ועל תבוא בטענות לשבי כי הכי בסדר פה מכולם ... אז שלום ולא להתראות

זה הקול בגישה! (סליחה, הכל..!)

אם אדון ביגולו היה בא בגישה יותר נחמדה, כמוך, ספק אם הוא היה מקבל תגובות כאלה... והרי לרדת ברמה עד כדי זלזול בגלל תעויות חתיב? אז סלח לי - זה לא היה במקום! למען האמת בפורום רוחניות קרה אותו המקרה... ואישה נ ח מ ד ה ביקשה להימנע מזה - ואכן אפילו טעויות הכתיב של טקסר לאט לאט התאדו (עדיין יש, אם זאת). אז אם האדון היה יותר נחמד - אני בטוח שאולי הוא היה מקבל לא רק יחס יפה יותר, אלא גם הקשבה והתייחסות מצד חברי הפורום - אבל יחס גורר יחס, והגיע הזמן שיאכל את הדייסה שהוא עצמו בישל! אבל אין טעם להמשיך בוויכוח טפל זה, אני מהיום אנסה להימנע משגיאות כתיב, ויחזור עוד פעם על מה שכתבתי... אבל היש הצדקה להתעצבן על אלו שפשוט ככה כותבי בגלל דיסלקציה? מה זה הופך אותם לחסרי תרבות? זה הופך אותם לאנשים שלא יודעים את שפת אימם? זה הופך אותם למטומטמים?? עברית שפה יפה, עברית קשה שפה שבי :)

למעלה