עזרה דחוף!!

Maladict

New member
עזרה דחוף!!

חברי הנכבדים צריך אני את עזרתכם. שמישהו יכתוב לי את שיר הקיפוד. אני רוצה להביא אותו למרצה לספרות שיש לי. אולי יש לכם גם איזה סיפור קצר להציע לי? נ.ב זה נראה לי או שנוספו עוד כמה חברים לפורום? הידד?!?!?!?

DviRincewind

New member
../images/Emo32.gif היום הייתי בסטימצקי ב... ../images/Emo46.gif

במגדל האופרה בת"א, והיה להם רק את The Light Fantastic ו-Hogfather!
פשוט חוצפה! כזה סניף חשוב ואין שום דבר מעניין! ואני כבר שנים מחכה למצוא את The Fifth Elephant!

FaceLessMor

New member
the fifth elepahant

ראיתי אותו המון פעמים... באשדוד וברחובות
כשהייתי ביום שישי בקניון ברחובות הוא היה בספרי (נראה לי... החנות שליד זאוס) בהצלחה

Greebo

New member
there's a stimazky in

dizingof street (and yeah..i know that's not how you write it =P) that has ALL of the discworld books...

limilu

New member
יש בצומת ספרים המון פראצ'טים קטנים.

מלא מלא מלא. תחפש במד"ב.

Athaclena

New member
סיפור קצר...

יש כמה. יש אפילו כמה באינטרנט אאל"ט. נסה לחפש בl-space, אני חושבת שיש שם כמה. וגם יש איפהשהו (אולי במאמרים) רשימה מלאה-על-פי-הידע-שלי של כל הסיפורים הקצרים של פראצ'ט. ושיר הקיפוד? חשבתי שלא כתוב אותו במפורש בשום ספר?...

Maladict

New member
אז מה אני עושה?

יצאתי במבצע מסיונריות של ספרי פראצ'ט כמה אנשים כבר קראו את הספרים שלו עכשיו אני בקטע של לגרום למרצה לספרות להתחיל להפיץ את זה.!!! אנא עיזרו לי

Athaclena

New member
לא יודעת...

נסה להשאיל לו/לה ספר אולי?.... בקיצור, הנה קישורים לסיפורים הנ"ל. דרך אגב, 2 הסיפורים הנ"ל תורגמו בעברית וגם התרגומים נמצאים באתר. לא בדקתי איך האיכות, אבל אפשר לנסות...

Maladict

New member
תודה רבה:)

מצטער שלא עניתי לך למייל לא היה לי יותר מדי זמן, איזה ספרים קראת?

Athaclena

New member
מה, מ-alvin maker?

את כולם. עד החמישי, כולל. מאוד מאוד מאוד רוצה לקרוא את השישי (והשביעי כשיצא, נראה שבסה"כ אמורים להיות 7 בסדרה). מבחינתי הסדרה היא הכי טובה שלו (מתוך מה שקראתי כמובן), והיחידים שעוקפים אותה אלה המשחק של אנדר והצל שלאנדר, לא כולל שאר הסדרות שלהם. פשוט יופי של ספרים, נדבקתי למסך עד שסיימתי אותם. אין בעיה עם המייל, תענה כשיש זמן. גם אני לפעמים עונה רק שבוע אחרי שעונים לי

Athaclena

New member
נראה לי שקודם אני אראה את הסדרה...

לא כדאי?
כן, אני יודעת, בושה וכו'...

limilu

New member
אבל היא לא.

ולא ראיתי שכתבת לפני שכתבתי בעצמי. פיו, איזה בלבול...

Greebo

New member
you mean :

The Hedgehog Can Never Be Buggered At All? they got the lyrics at the troll's head... great song.. funny...

trickster66il

New member
שיר הקיפוד

מקריאת השיר לא נראה לי שתרצה להראות את זה לאיזה מרצה אלא אם אתה בטוח בפתיחות הראש של הנ"ל. דרך אגב באיזה ספר זה מוזכר? בטח קשור לנני אוג

limilu

New member
באחיות הגורל, כמדומני.

ואולי גם במכשפות בחוץ לארץ. אי אפשר לדעת.

למעלה