עזרה דחוף!!

ויימס

New member
בכל ספר שהמכשפות מופיעות בו בערך..

באחיות הגורל ובמכשפות בחו"ל בודאות.

OggVorbis

New member
מצאתי עוד סיפור קצר שלא קשור

לDISCWORLD... נקרא Once and Future והקישור אליו: http://www.codeswordfish.com/bucked/diem/1999/future.html

ויימס

New member
אל תעשה זאת!!!

אל תעשה את הטעות הפטאלית של להביא למורה לספרות את השיר. זה לא מאוד חכם. זה גם לא מה שהייתי מביאה לאנשים כדי לעודד אותם לקרוא פראצ'ט. סיפורים קצרים? יש את הים והדגים הקטנים ואת הסיפור של מוות והפילוסוף. אכן נוספו המון חברים נוספים, בהמשך למגמת ה'אני מתעקש להתחזות לפעיל' של פורומינו. אני לא קונה את זה. חושב שהוא יעבוד עליי. אגב, מישהו מוכן להסביר לי למה 'The Light Fantastic'? מה הקטע של השם הזה? למה לא 'The Fanatstic Light' וזהו? יש כאן איזו פואנטה, או שטרי סתם חשב שזה נשמע מגניב?

Maladict

New member
זה פרסומת

זה פרסומת של איזה מוצר שהיה באותה תקופה, טוב זה נשמע בערך ככה, וחשבתי לעצמי באמת שלא כדאי שאני אפיל עליה את שיר הקיפוד ישר מההתחלה. איפה אני משיג את הסיפור של המוות והפילוסוף?

Athaclena

New member
אוף איתך!

הסיפור של מוות והפילוסוף זה death and what comes next, וכבר הבאתי לך קישור אליו. <מוציאה לשון>

Maladict

New member
לא לימדו אותך....

לא להוציא לשון לאנשים?, במיוחד כאלו שיכולים לנשוך אותך? (זה שעברתי לקפה לא אומר שאין לי ניבים).

Athaclena

New member
נו אז מה? גם לי יש ניבים...

כנראה לא מפותחים כמו שלך אבל הם גדלו שם לבד בלי התערבות מצידי. תמיד חשבתי שניבים זה דבר יפה. באמת... אני אוהבת כשרואים ניבים חדים בחיוך, זה מגניב ויפה. לפחות לדעתי. כמובן שלדעתי אוזניים בולטות (כאילו sticking out - זה לא נדבקות בחוץ אבל איך אומרים את זה בעברית??) זה מאוד חמוד - כמו שיש לנסיך צ'ארלס. ואני גם אוהבת נמשים והייתי מקנאת בחברה שלי כי יש לה יותר נמשים ממני
ועכשיו שהוכחתי קבל עם ועדה כמה אני.... ...מוזרה, אני אשתוק לי ואלך הצידה כדי לא להפריע. וזה מאוד כיף להוציא לשון לאנשים ואני לא הולכת להפסיק לעשות את זה בגילי.

ויימס

New member
טוב, קודם כל אתם מפחידים אותי,

דבר שני- איזה פרסומת?? איזה מוצר??? פרטים מדוייקים יותר, בבקשה! ...שמתם לב שהוא כמעט לא יכול לתת שמות בלי התחכמויות? כאילו, השם הראשון שלא היו בו התחכמויות זה פירמידות, אבל אולי סתם פספסתי ת'פואנטה, מה אתם אומרים? למה אני לא יכולה למצוא שמות מתוחכמים לספרים שלי? זה לא הוגן.

Maladict

New member
לא זוכר בדיוק מה

שמת לב שהוא לא כותב ספרים בלי התחכמויות? lol נ.ב. גם בך אני יכול להביא ביס:)

ויימס

New member
אה... תודה. אני חושבת.

ואז מה אם הוא לא יכול לכתוב ספר בלי התחכמויות??? אני מדברת על שמות. לא על הספר עצמו. עדיין אין לי שם לספר שסיימתי לפני שנתיים- שלוש. אני קוראת לו 'המחברות' מהסיבה שהוא מתפרש על 8 מחברות, אבל צריך שם יותר מייצג. לספר השני קראתי 'תשעת המפתחות', איזה שם של ספר פנטזיה, הא?? טוב, מבצע- שמישהו יחקור ויגלה מה ההתחכמות ב'פירמידות', כי לא נראה לי הגיוני שאין. ב-Moving Pictures וב-Reaper Man אין התחכמות, נכון?

Maladict

New member
זה לא השם של הספר

לקולנוע קוראים גם moving film אבל בגלל שאצל טרי זה תמונות שמציירים ננסים קטנים אז זה תמונות. ריפר מן אולי זה שילוב של harvest man? עם reaper

Death of Rats

New member
יש התחכמות, בערך...

reaper זה לקצור במובן של "שיבולים" אבל reaper man זה הרי הכינוי למוות. ומה העבודה שהוא עושה בשעות הפנאי? קוצר שיבולים!

למעלה