עזרה דחופהההה
כנסוווווו

עזרה דחופהההה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo53.gif כנסוווווו

אני לא יודעת כבר מה לעשות מאז שראיתי הצלצול 2 אני מפחדת לזוז מהחדר... אני מפחדת להיתקלח... להסתכל במראה... אני מפחדת מכולם בבית הזה!!!!
אולי אני נשמעת כמו מפגרת או מגזימה אבל אני נשבעת לכם שהסרט הזה מאוד מאוד השפיע עליי
אני מנסה להגיד לעצמי שסמארה היא דבי צ'ייס שגילמה את לילו מלילו וסטיץ' ושהכל זה רק איפור וכולם מאופרים וזה רק סרט אבל לא עוזר לי מה שאני חושבת אני בכל זאת פוחדת כמו לא ידועת מה... אתמול נסגרתי בחדר ב10 ולא יצאתי להתקלח ולא כלום.. אני מפחדת להיתקלח!!!!!!
תקלטו זה ממש השפיע עליי... אני חשבתי להגיד לאמא שלי שתשב לידי שאני מתקלחת יענו שלא תסתכל חח אבל מה עכשיו כל החיים שלי אני אתקלח עם מישהו לידי???? אני מרגישה כמו תינוקת אבל אני מפחדת מוות....
אני כבר לא יודעת מה לעות אני מפחדת פתאום ממראות.. מי שראה יבין.. ומהאמבטיה עוד יותר!!!!!!!
אני מנסה להגיד לעצמי שזה סתם סרט וזה שחקנים אבל מה הקטע? שאני יותר מפחדת מהעלילה! זה מה שמפחיד אותי אני תמיד בספקות אם סמארה אכן קיימת וכל זה קרה.. לכו תדעו אולי זה באמת קרה בלי שאף אחד לא יודע... אני לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת לצאת מהחדר!!! תעזרו לי בבקשה אני מתחננת

avshalomariel

New member
אני יודע בדיוק מה עובר עלייך...

גם לי היה בדיוק את אותו קטע עם הניצוץ. הלכתי לפסיכולוג, ואחרי חצי שנה, הוא עזר לי להתמודד עם זה וגם עם שאר סרטי האימה שראיתי (אני מכור ואני לא יכול להפסיק)

../images/Emo10.gif אבל אני לא רוצה ללכת....

לפסיכולוג... גם אצלי זה ככה אני אוהבת לפחד.. אני אוהבת להסתקרן.. זה הקטע אצלי אני סקרנית.. ואז אני משלמת על זה בסיוטים... אני לא רוצה ללכת לפסיכולוג אבל אני ממש מושפעת מהסרט הזה..
הניצוץ עד כדי כך מפחיד? אני לא יודעת על זה ממש אני רק יודעת שיש על זה ספר.. זה הפחיד אותך ממש?

avshalomariel

New member
כן...

כי נכנסתי לזה עמוק... מי שלא ממש מבין את הקטעים בסרט לא מסוגל לפחד מזה. אבל למה את לא רוצה ללכת לפסיכולוג?

וואי... דווקא זה לא נראה ממש מפחיד

כילו רק שמעתי על זה וזה יותר מתח מאימה.. אבל כל אחד לוקח את זה אחרת...
ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג בשביל זה אני גם לא בטוחה שזה עד כדי כך.. אני התגברתי טיפונת לעומת מה שהיה אתמול וכל התקלחתי והכל סבבה

קודם כל...

לנשום עמוק ולהרגע... אני מציעה לך ללכת לראות את זה עוד פעם... אולי אם תראי את זה כמה פעמים תתחילי לפחד פחות... זה עזר באחד הסרטים שראיתי פעם... זה עובד בדוק כי את מפסיקה לקפוץ בקטעים המותחים ואומרת לעצמך שאת כבר יודעת מה הולך לקרות... לאט לאט זה מאבד מהקסם שלו ואת כבר לא מפחדת! מקווה שעזרתי...

לא אמאלה../images/Emo7.gif אני אתמוטט שם....

את לא מכרה אותי אני לא מסוגלת לראות תמונה אחת יותר של הצלצול אני בחיים לא רוצה יותר להתקרב לשם אני מפחדת מוות
זה נכון מה שאת אומרת אבל אני לא מסוגלת ללכת לראות את זה שוב בחיים שלי
אבל הכי גרוע שאני לא מסוגלת להתקלח וזאת ממש בעיה אני מפחדת ממה שקרה עם סמארה וכל זה אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות.. כנראה אף אחד לא יכול לעזור לי אבל אני חייבת לדעת בברור שהסרט הזה לא אמיתי! כי תמיד יש לי ספקות אולי זה קרה.. ולמה בכלל המבאי ביים כזה סרט? זה לא הכל בא מהדמיון.. אני חייבת לדעת

רוצה תשובה?

חחח אל תתקלחי... סמארה תבהל מהריח ולא תתקרב אלייך... האח מצאת פתרון!!! ותראי בערוץ אי איך מכינים את הסרט או שתחכי לדיוידי ושם יש קטעים של השחקנים מספרים ואת תראי שהכל יהיה בסדר...

חחחח כילו שסמארה נקייה באמת../images/Emo6.gif

חחח אמאלה כל החיים שלה בבאר מסריח היא לא תיבהל ממני זה פסדר חחח לא אני לא יכולה לראות קטע אחד מהסרט אפילו ואם יראו איך הכינו ת'סרט אז יראו ואני יזכר בזה שוב.. ומתי בכלל יישודר כזה דבר?

אפילו לסאמרה יש עקרונות...

היא לא תאכל אפחד שיותר מסריח ממנה... רק השבוע שדרו את זה פעמיים בערוץ אי...

maayanb182

New member
קודם כול

אתה צריכה להבין שהסרט לא אמיתי וגם סמארה היא דמות דמיונית ולא אמיתית,תחשבי על זה שזה סרט יפני ובאמת זה די הגיוני שזה פרי עיטו של במאי עם דמיון ממש מפותח,כי בדר"כ ככה זה סרטים יפנים. אני באמת מציעה לך לראות שוב את הסרט(אם תרגישי שאת מסוגלת),ולנסות אפילו לצחוק עליו,יש קטעים ממש אירונים ומעצבנים שיכולים לקרות רק בסרטים.את יכולה גם לחפש מידע באינטרנט על השחקנים ואולי לראות סרטים אחרים שלהם אולי זה יעזור לך להבין שזה רק סרט . מקווה שתרגישי יותר טוב,ואולי כדאי שתעשי הפסקה מסרטים מפחידים.

את צודקת אבל כנסי שניה../images/Emo10.gif

ממה שאני מפחדת זה לא מהסרט עצמו ומהשחקנים אלא אני מפחדת מהעלילה שאולי היא קרתה כבר בעבר ושאף אחד לא יודע ובעצם מזה מצאו את הרעיון לסרט כי בדרךכלל סרטים הם על דם ואנשים מפחידים ורוצחים אבל פה זה ממש סרט מותח ומפחיד.. יש בו היגיון הוא לא רק מצמרר יש כמה דברים שלא מבינים שהם נסתרים אז בגלל זה אני נמפחדת אני מכירה את נעמי ווסט שהיא רייצ'ל וגם את סמארה שזאת דבי צ'ייס אבל הפחד שלי זה בעצם משאולי הדבר הזה באמת קרה.. ולסרט אני לא מוכנה יותר להתקרב.. זה משהו שאני לא יודעת איך להתמודד איתו

maayanb182

New member
אני מבינה אותך.

ואני גם מבינה שזה מין פחד שקשה להסביר. אולי זה יעזור אם תחשבי שגם אם דבר כזה קרה (למרות שאני מאוד בספק) אין סיכוי שזה יקרה כאן,או לך. מה הסיכוים שתמצאי קלטת חשודה ותצפי בה?... סורי שאני לא יכולה לעזור יותר מזה..

את צודקת אבל יכול להיות דבר כזה

לכי תדעי אולי באמת זה קרה למישהו או שאולי זה איפשהו מסתתר.. אני תמיד בספקות אם זה באמת קרה ואני חייבת משהו שיוכיח לי את זה..
אבל אין כזה דבר...

בואי אני אסביר לך משהו...

אז ככה הסתובב לו סיפור שאכן ביפן יש קלטת שהורגת אנשים ובהשראתה נכתב הסיפור אודות הצלצול.... חלק טענו שזאת אגדה אורבנית שמסתובבת ביפן וחלק טוענים שזה גימיק כדי ליחצן את הסרט... תעשי חושבין... זה דיי ברור שעשו קידום נאה לסרט!!! אבל יש מקום בסרט היפני המקורי שעליו מדברים והוא אפילו לא קיים כך ש...

אז זה קרה??? יאבה../images/Emo10.gif

אולי זה קרה ביפן? לא סתם עושים כזה סרט זה סרט ממש מפחיד ומסתורי אני בטוחה שחייב להיות איזשהו קשר שלו למציאות ובגלל זה אני מפחדת מהכל וגם מללכת להיתקלחחחחח

מאמי!!!!

זה לא קרה!!! הם המציאו שזה אמיתי כדי לקדם את הסרט אבל תראי משהו מצחיק.... לא רק שהעלילות של הגירסא היפנית והגירסא האמריקאית לא דומות אלא גם שבריאיון שנעשה עם הבמאי והתסריטאי הם אמרו במפורש שהחליטו ללכת על תסריט חדש ומומצא לצלצול 2 האמריקאי כדי שזה לא יהיה יותר מידי דומה למקורי [במילים אחרות כדי להשיג יותר כסף!!!] הכל קשור כאן בכסף... הם ממציאים, עושים כמה גירסאות... וחוץ מזה בדרכ כשסרט מסויים אמיתי או מבוסס על סיפורים אמיתיים רשום בכותרות בהתחלה... הסרט הזה הוא הוליוודי לכל דבר אין בו טיפת אמת!!!

תודה שאת מנסה להסביר לי../images/Emo9.gif

אבל אני בכל זאת מפחדת
זה משהו שלא יעזוב אותי כל החיים כנראה... תמיד יהיו לי ספקות אם הסיפור הזה באמת קרה.. כי אולי באמת אף אחד לא יודע והוא כן קרה...
טוב אין לי כבר מה לעשות חוץ מלפחד מכל דבר... תודה רבה רבה רבה שאת מנסה לעודד אותי

למעלה