דניאלוש האחת והיחידה
New member
עזרה דחופהההה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo53.gif כנסוווווו
אני לא יודעת כבר מה לעשות מאז שראיתי הצלצול 2 אני מפחדת לזוז מהחדר... אני מפחדת להיתקלח... להסתכל במראה... אני מפחדת מכולם בבית הזה!!!!
אולי אני נשמעת כמו מפגרת או מגזימה אבל אני נשבעת לכם שהסרט הזה מאוד מאוד השפיע עליי
אני מנסה להגיד לעצמי שסמארה היא דבי צ'ייס שגילמה את לילו מלילו וסטיץ' ושהכל זה רק איפור וכולם מאופרים וזה רק סרט אבל לא עוזר לי מה שאני חושבת אני בכל זאת פוחדת כמו לא ידועת מה... אתמול נסגרתי בחדר ב10 ולא יצאתי להתקלח ולא כלום.. אני מפחדת להיתקלח!!!!!!
תקלטו זה ממש השפיע עליי... אני חשבתי להגיד לאמא שלי שתשב לידי שאני מתקלחת יענו שלא תסתכל חח אבל מה עכשיו כל החיים שלי אני אתקלח עם מישהו לידי???? אני מרגישה כמו תינוקת אבל אני מפחדת מוות....
אני כבר לא יודעת מה לעות אני מפחדת פתאום ממראות.. מי שראה יבין.. ומהאמבטיה עוד יותר!!!!!!!
אני מנסה להגיד לעצמי שזה סתם סרט וזה שחקנים אבל מה הקטע? שאני יותר מפחדת מהעלילה! זה מה שמפחיד אותי אני תמיד בספקות אם סמארה אכן קיימת וכל זה קרה.. לכו תדעו אולי זה באמת קרה בלי שאף אחד לא יודע... אני לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת לצאת מהחדר!!! תעזרו לי בבקשה אני מתחננת
אני לא יודעת כבר מה לעשות מאז שראיתי הצלצול 2 אני מפחדת לזוז מהחדר... אני מפחדת להיתקלח... להסתכל במראה... אני מפחדת מכולם בבית הזה!!!!