מי שרוצה לעזור לי. אני יודעת איך../images/Emo10.gif
תראו מה שכבר אמרתי שזה בעצם העלילה המסתורית הזאת ממש מפחידה אותי.. אני תמיד בספקות אם סמארה אכן קיימת יענו היא עצמה לא מי שמגלמת אותה כי אני יודעת מי זאת..
אני מפחדת שבאמת קרה כזה מקרה ואף אחד לא יודע ושכילו כולם אומרים שזה לא קרה וזה בעצם כן.. כי מאיפה לבמאי ולתסריטאי או למצי שעשה את זה וחשב על זה לעשות כזה סרט? מהדמיון? חייב אבל חייב להיות פה משהו... אני חושבת שזה קרה.. אני חייבת למצוא מקורות שיוכיחו לי שזה רק סתם סרט אני מפחדת למצוא בעצמי ואני מקווה שזה מה שיעזוטר לי כי אני ממש בבעיה מהסרט החרא הזה!!!!!!!!!! אז מי שיכול למצוא לי איכשהו שזה לא קרה אני אודה לו מאוד...
מצורף קישור של התסריטאי של רינגו שזה הצלצול בגירסא היפנית והמקורית ובנוסף הוא גם עזר לכתוב את הצלצול בגירסא האמריקאית והיה שותף בהכנת הסרט הטינה, ג'ו-אן היפני... כך שתראי שהבן אדם חובב אימה וכותב על אימה...
ישנו סופר יפני חביב שנקרא קוג'י סוזוקי שהוא כתב ספר שנקרא Ringu בשנת 1989 והספר היה רב מכר ביפן עד שהחליטו לעשות מזה סרט. הספר מבוסס על אירועים אמיתיים באותה מידה שפארק היורה מבוסס על אירועים אמיתיים שקרו (והם לא קרו). אם נכנסת לכזו היסטריה מהצלצול אני מציע לך לצפות בסרט "מת לצעוק 3". את תצחקי כל כך חזק וכבר לא תפחדי מסמארה.
כילו שהוא מבוסס על דברים אמיתיים? לא הבנתי... וכבר ראיתי מת לצעו'ק 3 ותנחש מה? בכל מקרה פחדתי מסמארה שם!!!! אפילו בקטע הזה שהיא יצאה מהאסם ושראו אותה פחדתי מוות אפילו שזה בצחוק.. אני ממש מפחדת מהכל וזה בחיים לא יעבור לי כל הפחד הזה
אני מפחדת להתקלח ואני ממש לא יודעת מה לעשות אני איכשהו חייבת לדעת שזה לא קרה.. אבל אני תמיד חושבת כי אין משהו שיוכיח לי את זה
שניה והספר באמת אמיתי.. הוא באמת מספר על דברים אמיתיים?
פארק היורה ראית? זה גם מבוסס על ספר. אני התכוונתי שהספר ממש לא אמיתי, אין כזה דבר, לא קיים, סיפור דמיוני לגמרי וזהו... ועקרון ההוכחה אומר שצריך להוכיח שזה קרה, לא להוכיח לך שזה לא קרה. הסרט זה לא הוכחה לזה שזה אמיתי. כשתתבגרי את תביני כמה מצחיק זה לפחד משטויות כאלה.
כל היום היה לי אור בחדר, כמו יום העצמאות...פחדתי לפתוח את הדלת ולראות אותה עולה לי במדרגות, פחדתי לרדת למטה בלילה ולגלות אותה עומדת לי מאחורי הספה, פחדתי לפתוח את העיניים בלילה ולגלות את הילד עומד לי ליד המיטה, פחדתי לענות לטלפון ושמישהו יעשה לי את הקול הזה...ממש פחדתי. אבל זה עובר אחרי שבוע...ואחרי שבוע ראיתי את הסרט שוב
ואתמול ראיתי אותו שוב אבל זה לא משנה נכון? P: ולא פחדתי בפעם השניה שראיתי את הסרט וגם לא אתמול- בפעם השלישית..רק בפעם הראשונה זה קורה. אין לי מה להגיד לך, חוץ מזה שזה עובר אחרי כמה ימים ותחשבי שסמרה תקועה ביפן או משו