עזרה דחופה בקשר לקינג החדש שלי!!

צימחוני

New member
עזרה דחופה בקשר לקינג החדש שלי!!

עשיתי לפי דעתי טעות.... והיום לאחר2 יומיים שהקינג החדש אצלי הוצאתי אותו מהכלוב שלו... הנחש פחד וקישקש בזנב אבל לא השתגע לגמרי,הוא גם לא חירבן ולא השתין עלי. הוא לא ניסה ולא העז לנשוך אותי. אחרי חצי דקה שהיה עלי הוא נרגע והפסיק לנסות לברוח,ואז הזזתי אותו אז הוא שב ניסה לברוח. ככה כמה פעמים.... בכל אופן החזרתי אותו לכלוב אח"כ ואז הסתובב לו וניכנס למחבוא ששמתי לו ומאז (שעה 5) הוא לא יוצא משם-לא יודע אם זה קשור למה שקרה,גם לפני שהוצאתי אותו הוא היה בתוך המחבוא. בכל אופן הפחד שלי וממה ששעמתי מאחרים שהוא יכנס או כבר נכנס לסטרס ואז גמרתי איתו... שאלתי את שמעון מבית החיות ואת ד"ר אבי-קרן צבי מ"המרכז לחיות אקזוטיות" ושניהם אמרו אותם דברים: שלא קרה שום דבר,הוא קצת פחד זה טבעי כי הוא לא מכיר אותי וצריך להתרגל אלי. הוא לא נכנס לסטרס מהקטע הזה ולא לדאוג,אפשר לנסות לתת לו וולדה 1 מחר או ביום שבת ולראות אם הוא רוצה לאכול. (הוא אכל וולדה 1 ביום שבת) טוב אני רק אציין שהוא לא בייבי -75 ס"מ.נולד בשבי כאן בארץ. וכבר גדל אצל אופיר מהפורום כאן. הנחש בריא ונראה טוב חלק ויפה. מה דעכתם מה לעשות??? אני מאוד מאוד לחוץ בגלל הטעות המטומטמת שעשיתי...

o r i 6 6 6

New member
קודם כל

תשרשר...למה לפתוח נושא חדש? ודבר שני מה אתה כועס על yonatany? אני אחזור ואגיד מה שאמרתי לך אם שני מקצוענים אמרו לך שזה בסדר אז זה בסדר ואל תדאג. אם אתה רוצה חכה לחוות דעת שניה

שלום צמחוני

אתה עשית טעות אבל אני בספק אם "גמרת את הנחש" לעיתים רחוקות הוצאת הנחש מיד לאחד המעבר תפגע בו אבל ליתר ביטחון תמיד עדיף לתת לו קצת זמן להתרגל. אני הייתי מחכה ליום שבת לפני שהייתי נותן לו אוכל ותזכור גם לא להוציא אותו לפחות יומיים שלושה אחרי שהוא אכל. באורך של 75 ס"מ אתה יכול לתת לו עכברים צעירים אין צורך בוולדות הם קטנים מדי. נחשים אוהבים לשבת במקום ולא לזוז כמה שעות או לפעמים גם ימים לכן אין לך סיבה לדאוג בנוגע לזה שהוא מסתתר כבר כמה שעות. לסיכום: בפעם הבאה תתאפק זה לא יזיק רק יכול להועיל, נחשי מלך הם נחשים חזקים ולא יכנסו בקלות לסטרס אבל זו עדיין לא סיבה לבדוק כמה הם יהיו מוכנים לסבול. דרך אגב אבי קרן צבי הוא לא ד"ר הוא עובד במרפאה וטרינרית ומטפל בזוחלים וחיות אקזוטיות אבל הוא לא רופא. תודה יונתן

צימחוני

New member
טוב תודה

אבל עדיין אני מאוד מאוד לחוץ.... כי אתה אומר שאתה בספק כלומר שיש אפשרות שגמרתי אותו... אני פשוט חייב לבדוק אם קרה לו משהו בגלל זה! אני לא יכול להיות כ"כ לחוץ! וגם מה זה "בפעם הבאה" אחרי שהנחש הזה ימות לי אוףףףףף.....זראחזקר5ו5478ש458 בעעע אני עצוב... הוא 2 ימים אצלי והוא לא ברח ממני שהתקרבתי לאווקריום בגלל זה הוצאתי אותו-בגלל 10 דקות כאלה יש אפשרות שהנחש עכשיו ימות לי איזה מבאס זה..

gaichuk

New member
תרגע.לא קרה כלום...

הנחש נלחץ קצת מהמעבר וההתאקלמות. הוא ראה שלא פגעת בו ויש בסיס חיובי להמשך... עזוב אותו ליום אחד ונסה שוב להרים אותו.אל תאיץ בו אבל גם אל תוותר כ"כ מהר. האכלה יכולה לחכות עוד יומיים שלושה... בהצלחה.

צימחוני

New member
כן אבל...

אבל עדיין אני מאוד מאוד לחוץ.... כי אתה אומר שאתה בספק כלומר שיש אפשרות שגמרתי אותו... אני פשוט חייב לבדוק אם קרה לו משהו בגלל זה! אני לא יכול להיות כ"כ לחוץ! וגם מה זה "בפעם הבאה" אחרי שהנחש הזה ימות לי אוףףףףף.....זראחזקר5ו5478ש458 בעעע אני עצוב... הוא 2 ימים אצלי והוא לא ברח ממני שהתקרבתי לאווקריום בגלל זה הוצאתי אותו-בגלל 10 דקות כאלה יש אפשרות שהנחש עכשיו ימות לי איזה מבאס זה..

צימחוני

New member
ומחר אני אמור לשים כבל...

מחר אני שם כבל חימום במקום המנורה שיש לי עכשיו. זה יותר טוב בהרבה לנחש. מישהו יכול לתת רעיום או משהו איך אני עושה את זה בלי להפחיד אותו,אני יכול להוציא אותו??? לא יודע מה לעשות.

אם אתה לא משתמש במצע גבוה

של כמה ס"מ אתה יכול להניח את הכבל מתחת לשליש מהטרריום, אתה לא צריך להכניס אותו לתוך הטרריום מספיק שתניח את הכבל על השולחן בצורה מסודרת (ככה שתכסה כשליש משטך הטרריום) ותניח גם כמה חתיכות של קלקר במקום בו אמור לשבת הטרריום ככה שהכבל יהיה מונח מתחת לטרריום אבל שהטרריום לא יהיה מונח עליו ישירות כי המשקל שלו יפגע בכבל. הקלקר נועד להרים את הטרריום טיפה מעל לכבל.

צימחוני

New member
אני משתמש ב...

המצע זה נייר סופג אז הוא לא גבוה בכלל בכלל. ואני קונה כבל 50 W ויש כבר קלקר מתחת לאקווריום אז אני פשוט יכול להנית את הכבל מתחת גם בלי לעשות עלות כאלה בינתיים וזה מספיק יחמם??

50 וואט זה די חם בשביל שהנחש

ישב על זה, לכן הייתי מציע לך לעשות חריצים בתוך הקלקר ולהכניס אליהם את הכבל בצורה כזאת שמתי שתניח על הקלקר את הטרריום הכבל יכסה כשליש משטח הטרריום. מכיוון שהכבל יהיה חם למדי אני מציע לך להניח עליו מגבת או איזה סמרטוט ועל זה להניח את הטרריום כדי שהרצפה של הטרריום לא תהיה חמה מדי. את כלי המים תמקם בצד הקר של הטרריום ותספק מקום מסתור גם בצד החם וגם בצד הקר. ככה שהנחש יוכל לבחור מה מתאים לו. אתה חייב לקנות מדחום שאיתו תוכל למדוד את הטמ"פ בטרריום וחשוב במיוחד את הטמ"פ של הקרקע.

צימחוני

New member
טובבב

כאן אמרו לי לקחת 50 w. אני יכול לשים רק חלק מהכבל... ואני שם את הכבל מתחת לאקווריום מתחת לקלקר... זה עדיין חם מדי?? אני יכול לקנות גם 25w אבל אני מפחד שזה לא יהיה מספיק חם אצלי קר בבית... ויש לי מד טמפ' מדחום כזה. הקערה של המים באזור הקר.

צימחוני

New member
אני לא יכול?

פשוט לסדר את הכבל ולהניח את הטרריום עם הקלקר ישר על הכבל מבלי לעשות חריצים כאלה??? הסדר הוא: כבל עליו קלקר עליו טרריום ואז הנייר סופג ועילו הנחש. אני מקווה שזה בסדר.

צימחוני

New member
אבל אז איך...?.

איך אני אשים את הכבל הרי כדי לעשות חורים בקלקר אני צריך להפוך את האקווריום... אז אני בטוח אפחיד אותו! או שאני אוציא אותו ויותר גרוע! איך אני אעשה את זה.? רעיונות?

gaichuk

New member
אתה תכנס לסטרס בסוף...

"או שאני אוציא אותו ויותר גרוע!"-למה גרוע? בסופו של דבר זה חלק מלהחזיק נחש-להוציא אותו ולגעת בו... ושוב ,בפעם המי יודע כמה,אתה יכול לוותר על האכלה מחר. הנחש כבר לא בייבי ובא במגע עם אנשים לטענתך,תן לו קצת קרדיט...

gaichuk

New member
יונתן.

הבסדר גמור השתרשר בטעות להודעה השניה. הכוונה היתה לכבל 50W... (בלינק שהוא צרף רואים שיש קלקר בתחתית האקווריום)

gaichuk

New member
הנחש לא ימות! תרגע...

לא קרה שום דבר. עוד כמה ימים תצחק על זה... ושחכתי להגיד לך : תתחדש !!!

למעלה