עזרה דחופה בקשר לקינג החדש שלי!!

צימחוני

New member
כן אבבבל

איך אני אשים בדיוק את הכבל???? מחר!!! וחוץ מזה יכול להיות שהוא לא ימות אבל כל כל הזמן ימשיך לפחד ממני או משהו כזה..

צימחוני

New member
כןן נו באמת אני לחוץ רצח!!

מה אני עושה עם הכבל מחר!?? מותר לי להוציא את הנחש!???? לא הבנתי כלום מה לעשות החל מעכשיו.... תכתבו פה את הסדר ותתחשבו שאני נותן לו לאכול ביום שבת.. אגב מי שקניתי ממנו את הנחש אומר שהוא אוכל מצוין והוא בטוח שהוא יאכל כבר מחר אפילו הוא טורף אוכל הנחש הזה... אז תגידו מה לעשות?... תודה!

gaichuk

New member
לנשום עמוק!

1.לך לישון. 2.קום בבוקר. 3.תכין את הכבל חימום. 4.תזיז את הטרריום בזהירות. 5.מקם את הכבל באיזור בו נמצא שליש מהטרריום. 6.תניח בזהירות את הטרריום על הכבל. 7.רצוי שכלי המים ימצא בצד המנוגד לצד עם כבל החימום. 8.אתה יכול לנסות להאכיל בשבת (אבל כמו שכתבתי לך,זה יכול לחכות קצת...). 9.ושוב לנשום! 10.נסה לאכול קצת בשר...זה בריא ,מכביד ומרגיע (וגם טעים)...

צימחוני

New member
פששששש יפהה

אני קצת פחות לחוץ עכשיו... מחר אני אקנה את הכבל חימום ואני מקווה שהכל יהיה בסדר! אוףףף רק שלא יקרה לו כלום למסכן. תודה על הסדר יום מחר![ רק לדעת אם הוא לא יאכל לי מחר או יום שבת זה אומר שהוא גמור או משהו כזה?

gaichuk

New member
צימחונים......

גם אם הוא לא יאכל עד שבוע הבא (שבת הבאה...), לא יקרה לו כלום. מבטיח... תהיה רגוע,הנחש נראה טוב (לא רק יפה),הטרריום מתאים, ממחר יש גם כבל ועכשיו-לישון! לילה טוב, 'טורף'.

צימחוני

New member
טוב בכל אופן

אני צריך לתת לו לאכול מחר(שבת) כדי לראות אם הוא בסדר והכל טוב... הבעיה שלי היא איך לשים את הכבל... וגם הוא לא יוצא מהמחבוא מאתמול ועכשיו 8 בבוקר-יום שישי.

למעלה