עזרה דחופה!! יעצו לי..

אויייי

תגידי, זה שכשהיא הגיעה לסיטואציה היא נרתעה זה לא ניסיון?? אין לזה משמעות? הרי לשיטתך אם היא הייתה נהנית מיחסיי מין מלאים והבעיה הייתה דווקא עם אצבעות אז מן הסתם לא הייתה רתיעה. ומה את מציעה לה שתנסה ישר חדירת איבר מין למרות שהיא נרתעת מזה עד כדי חוסר יכולת תפקוד, זאת נראית לך הצעה חכמה? לעניין האצבעות: יש נשים שפחות נעימות להם אצבעות ואפילו כואב להן והן מעדיפות יחסיי מין מלאים אך אין נשים (או כמעט ואין נשים) שמתפקדות מינית ושכשהם מגורות, רטובות, ועם חומר סיכוך לא יכולות להכיל חדירת אצבע. הסיכוי למצוא אישה שאיננה יכולה להכיל חדירת אצבע אך יכולה לקיים יחסיי מין מלאים בלי בעיות הוא יותר נמוך מלזכות בפרס הדאבל הראשון בלוטו. לעומת זאת יש ויש נשים שיכולות להכיל חדירת אצבע אחת למשל ועדיין לא לקיים יחסיי מין מלאים. לא התווכחתי עם קביעתך שסביר שהבעיה היא בראש ולא פיזית באיבר המין של השואלת,ועדייןהדרך היעילה לפתרון היא טיפול מיני שמכיל בתוכו את האספקט הפסיכולוגי. יש מטפלים מיניים שהשכלת הבסיס שלהם היא פסיכולוגיה. בכל מקרה אין לי חשק להתכתש איתך עוד אז זו תגובתי האחרונה אלייך בעניין זה. תקרא השואלת את הדברים ותחליט מה שתחליט

מסובכת

New member
יש לי כמה דברים לשאול אותך..אישיים יותר

תוכלי לפנות אליי במסר אישי... להת'

גילית4

New member
לסתום את האוזניים ולזעוק "לא שומע לא שומע"

זו גם דרך התמודדות

למעלה