עזרה דחופה-עיצוב

שיר 1

New member
עזרה דחופה-עיצוב

שלום לכולם. האם יש למשהו מושג כמה לוקחים היום על עיצוב שולחנות וחופה? ההצעה שקיבלתי: על כל שולחן ווזה ארוכה עם סייפנים (35 שולחנות)+זר כלה (60 ורדים)+לחופה-4 סידורי פרחים בתחתית כל עמוד (סייפנים בשילוב עוד פרח)+2 סטנדים(ליד המזנונים) שמהם נופלים איצטרובלים,נרות וכו,,+נרות בשביל המוביל לחופה+8 לפידים בכניסה לגן. כל זה במחיר של 3,500 ש"ח כולל מע"מ תגובות בבקשה!!!!!!!1

לי27

New member
אני גם כרגע בחיפושים ../images/Emo39.gif

אני קיבלתי את ההצעה הבאה: 6 סידורי
-ים של שושן צחור + סייפנים + ירק ליד החופה בתוך אגרטל שקוף, מונחים על סטנד שמואר בזרקור של 500W - 3000 שקל 2 סידורי פרחים גדולים בקבלת פנים 400 שקל לאחד! אגרטל שקוף עם זר ורדים 40 שקל לשולחן. בהתחשב בזה שיש לי כ-45 שולחנות כל התענוג מגיע ל-5600 שקל
ואת הזר של הכלה (15 צבעונים), הוא נותן במתנה. אמרתי להם שזה קצת יקר, אז החוצפנים
ענו לי שאני זאת שבחרתי להתחתן במקום יקר
מכאן נשמע לי שההצעה שלך הרבה יותר סבירה, אבל גם אני עדיין בחיפושים..

המחיר הוא פונקציה של יוקרת המעצב

ונחמדותו, אניגם מחפשת, עדיין לא הגענו לשלב ההצעה הסופית, אבל המעצב שמצא חן בעיניי (יוקרתי ביותר ובעל שם) רוצה מינימום 500$ לעיצוב חופה (!?)

שיר 1

New member
הי לי!

ללא ספקת נראה לי קצת מטורף כל הסיפור הזה אבל מה אפשר לעשות?? דרך אגב-איפה את מתחתנת??

שירי71

New member
תנסי את לינור מסגנון

היא תתן לך הצעה מאד מפורטת כמה עולה כל דבר וככה תוכלי לדעת על מה לוותר. עשינו 30 שולחנות עם עלי כותרת של ורדים, חופה מדהימה, (שחלקה אנו תרמנו את חומרי התליה ) שניים או שלושה סידורי פרחים ענקיים בוואזה, שביל עם נרות לחופה ונרות פזורים באזור קבלת הפנים והכל עלה אם איני טועה (אל תתפסי אותי במילה) משהו כמו 3000 אולי אני טועה אבל הרעיון הוא שהיא ממש לא יקרה. תנסו אותה. מומלץ, והיא עובדת מדהים ממש דברים יםפים היא עושה תשאלו גם אחרות שעשו אצלה. (אני חושבת שהילית).

שמופית

New member
המחיר לא נשמע לי יקר במיוחד,

מפני שיש לך די הרבה פרחים וזה מה שמייקר בדרך כלל. תנסי אולי להחליף קצת פרחים בנרות (למשל בחלק מהשולחנות) - זה יוזיל לך משמעותית. חוץ מזה, בתור אחת שנפגשה עם 10 מעצבים (
), אני יכולה רק לייעץ לך להיפגש עם עוד מעצבים ובתחילת הפגישה להגביל אותם לסכום שאותו אתם מוכנים להוציא על עיצוב, ולפי זה לבנות את העיצוב של המקום. חוץ מזה, לא הזכרת מה קורה אצלכם עם איזור קבלת הפנים... אין או שלא מעצבים
בדרך כלל שמים שם ריהוט אלטרנטיבי, זר ענק לכניסה...

לי27

New member
שמופית, למי התכוונת ../images/Emo35.gif

למי התכוונת שההצעה יקרה אצלי או אצל שיר ? אגב, הוא הסכים לשים אגרטל שקוף שבתוכו נר על כל שולחן במחיר זהה - 40 שקל.

שמופית

New member
התכוונתי להצעה של שיר,

שלא נשמעת לי יקרה במיוחד. ההצעה שלך טיפה יותר יקרה, אבל כמו שאמרתי - הפרחים מייקרים... אני מתפלאת לשמוע שעל אגרטל שקוף עם נר הוא לוקח לכם אותו מחיר
אבל עדיין המחירים סבירים... המחיר הכי זול שאנחנו הצלחנו להגיע אליו הוא $1000 לעיצוב של הכל (שולחנות בר עם מפת שמנת קשורה בסרט סגול ונרות שמנת וסידור פרחים ענק לכניסה, חופה תלת מימדית - ככה הם קוראים לה... עם תאורה בכל עמוד, מלא נרות בדרך לחופה ו-2 סידורי פרחים, פינות אלטרנטיביות. באולם עצמו יהיו מלא נרות ופרחים ועל השולחנות גם. קשה לי לתאר את מה שיהיה על השולחנות כי זה עיצוב נורא מיוחד, לפידים בכניסה ופינת קפה מעוצבת).

יעלי2

New member
שמופית, אני להוטה לדעת מי המעצב

שבסוף נתן לכם עיסקה כל כך טובה! אני יודעת שחרשתם עשרה מעצבים. אנחנו התחלנו בשבוע שעבר ונפגשנו עם שניים. הצעות המחיר עוד לא הגיעו ומה שאת מתארת נשמע מאוד משתלם. אשמח. ותודה מראש אם תוכלי לתת גם את הטלפון

שמופית

New member
המעצבת שלנו היא סמדר רם,

והיא מעצבת הבית של הטירה. אין לי מושג אם הם עושים אירועים מחוץ לטירה ולעוד מקום שבו הם גם מעצבי הבית. יכול להיות גם שקיבלנו הצעה טובה בגלל שאנחנו מתחתנים בטירה ורוב הדברים שלהם נמצאים כבר שם, אז הם לא צריכים למשל להביא את הריהוט האלטרנטיבי - הוא כבר מאוחסן שם. בכל מקרה, את יכולה להתקשר אליה ולקבוע פגישה... הפלאפון הוא: 470022-053 ובכלל, כל מעצב שאתם נפגשים איתו - תיתחמו אותו
תגידו לו - יש לנו $1000 - מה אתה יכול לתת לנו בזה
אנחנו את הראשונים לא תחמנו וקיבלנו הצעות של $2600

יעלי2

New member
שמופית תודה. אני זוכרת הייטב את

ההמלצה ואנחנו הולכים לפיה! כפי שאמרתי ישבנו עם שני מעצבים שונים שהגדרנו להם תקציב דומה לשלכם, ועכשיו אנחנו סקרנים לראות מה נקבל באותו כסף !!!!!

שמופית

New member
ספרי לי כשתקבלו את ההצעות...

זה מעניין
חוץ מזה שאני קצת נהייתי מכורה לפגישות עם מעצבים כי אני פשוט נורא אוהבת אסטטיקה ויופי ורעיונות חדשים... אגב, שווה לראות את אלבום התמונות של המעצבת שלנו - זה היה האלבום היחיד שתמיר התלהב ממנו, שזה אומר הרבה בשבילי

שיר 1

New member
הי שמופית

לגבי קבלת הפנים, אנחנו מתחתנים בגן השיקמים ולדעתי הגן עצמו מאוד עשיר יש מספיק צמחיה לדעתי וגם מזרקה ענקית ואני לא רוצה להעמיס. לגבי נרות- ההבדל הוא בסה"כ דולר אחד!! לשולחן כך שזה לא ממש משמעותי. בכל מקרה- המחיר נראה סביר??

שמופית

New member
מתי אתם מתחתנים ../images/Emo35.gif

אנחנו כמעט סגרנו עם גן השקמים. קבלת הפנים והחופה שלכם יהיו בחוץ
המחיר נראה לי מאוד סביר

שיר 1

New member
הי שמופית

אנחנו מתחתנים בל"ג בעומר-30/4/2002 הקבלת פנים והחופה יהיו בחוץ והשאר בפנים. הענין הוא שהמקום עצמו נורא יקר וכל המסביב גם (את בטח יודעת על מה אני מדברת....) נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לסגור עם המעצבת הזאת-מה גם שהיא עובדת עם המקום צמוד ומכירה היטב הכל! איפה אתם מתחתנים?? מתי?? שיר

שמופית

New member
שיר,

אנחנו מתחתנים בטירה בגעש ב 9.1.2002 כן, אני יודעת שגן השקמים יקרים לאללה, ובטח בתקופה הזו הם יקרים כפליים. מי המעצבת

שיר 1

New member
שמופיתתתתתתת!

המעצבת היא מאיה (אני חושבת מ"רגעים קסומים") והיא ממש נראית מקצועית. עכשיו בדיעבד אני מצטערת שלא הלכנו על חתונת חורף, היינו חוסכים המון!! עשית בשכל!! בא לך לבוא לצ´ט?????

שמופית

New member
לא מכירה את מאיה, אבל

אם רציתם להתחתן בגן השיקמים, טוב שלא הלכתם על חתונת חורף. אנחנו ירדנו מהם כי הם ממש לא ערוכים לחתונת חורף. כל היופי שלהם זה הגן וקבלת הפנים והחופה בו. בחורף צריך לעשות הכל בתוך המבנה הסגור וזה ממש מבאס. אני מצטערת בקשר לצ´אט אבל א. אף פעם לא הצלחתי להיכנס אליו וב. יש לי ים עבודה, כך שאני מרשה לעצמי רק גיחות קצרות

למעלה