עזרה דחופה-עיצוב

הילולית

New member
זהירות מגן השקמים!

שיר אנחנו סגרנו שם חוזה וביטלנו - הבעלים שלום לא ממש נחמד וידוע בעל יחסי אנוש טובים תראי לנו יש 400 אורחים אורן חבר שלי התעקש שנפתח 3 מזנונים והתשובה שקיבלנו היתה- יש רק 2 סטים של מזנונים אם השף רואה לנכון אז פותחים עוד אחד - לא היה מוכן בשום פנים ואופן ללכת לקראתנו - גם המחיר של התאורה 1500$ + 500$ הגברה קצת מוגזם אבל אם סגרתם דיל טוב אז ממש יפה שם ולי היה ממש חבל לבטל שם המקום פשוט מדהים ביפיו!

שמופית

New member
כן, גם אנחנו כמעט סגרנו שם,

אבל רצינו גם כן כמה דברים ולא היו מוכנים לבוא לקראתנו... מכיוון שהאירוע שלנו בחורף והיינו צריכים לעשות את קבלת הפנים באולם, רצינו שיהיה מתלה למעילים בכניסה, והם לא הסכימו ואמרו שיש ליד השירותים. חוץ מזה, יש להם שם עגלת קפה ממש ליד הדלת, שאם לא לוקחים אותה (בתשלום נוסף), אז היא פשוט נשארת לעמוד שם מכוסה. זה נראה לנו ממש לא לעניין אבל הם לא הסכימו להזיז אותה משם. חוץ מזה שבאמת, כמו שהילולית אומרת, המחיר של התאורה מופקע למדי. את ההגברה אני חושבת שלוקחים מהתקליטן, ולא מהזוג... כבר כמעט סגרנו איתם וברגע האחרון הלכנו לטירה וקיבלנו דיל מדהים והרבה יותר זול, והם גם מוכנים הרבה יותר לחורף, יש אוהל לקבלת פנים ולחופה ואת האולם לאוכל ולריקודים.

שיר 1

New member
גן השיקמים

הי הילולית, האמת שראינו כ"כ הרבה מקומות וגן השיקמים נראה לי הכי יפה. בקשר לבעלים- לא היה לנו קשר איתו,הכל נעשה דרך איריס הסוכנת מכירות שהיתה 10! בקשר לתאורה-נכון גם בעיני זה המון-אנחנו מנסים להגיע איתם לאיזו פשרה. איך ביטלתם? מאיתנו הם לקחו 20% בשעת חתימת החוזה! איפה אתם מתחתנים? מתי?

יעלי2

New member
עיצוב שולחנות וכו

אנחנו מקבלים מהקייטרינג עיצוב שולחן, אבל כשהתחלנו לברר על עיצוב מסביב, זרקו לנו מחירים בסדר גודל של 1400$ לשוחלנות, חופה וקבלת פנים.

shusa

New member
סביר לחלוטין../images/Emo13.gif

גם לנו עלה בערך אותו הדבר

למעלה