עזרה דחופה!!!!

edent

New member
עזרה דחופה!!!!

שלום. אני מעוניינת לפנות למנהלת במקום עבודתי לגבי מספר בעיות שנראות לי כאדם מן השורה כלא תקינות, אולם הייתי מעוניינת לודא שאכן אני צודקת בטענותי... לפני שאדרוש ואתווכח ואף אסתכן בפיטורים. אני פקידה, ועובדת ברשת בעלת 9 סניפים בארץ. במסגרת תפקידי אני מקבלת שכר גלובלי של 3750 ש"ח שהוא הינו פחות מהמינימום, ובאפשרותי לקבל עמלות עבור פעולות נוספות שמגיעות למקסימום 200-300 שקל בחודש. לטענתם, אם לא אעבור בעזרת העמלות את שכר המינימום (שהוא 100 ש"ח יותר מהבסיס שמשלמים לי) הם ישלימו לי למינימום. האם העובדה שהם משתמשים בעמלות שאני עובדת בשבילהן על מנת להשלים לי לשכר מינימום הינה חוקית ? ושאלה נוספת.. היום במהלך סדנת שירות גיליתי כי הפקידות בשאר המרכזים בארץ (כ-2 פקידות במרכז, 8 מרכזים אחרים - משמע כ-16 עובדות), מסיימות את משמרת הבוקר חצי שעה לפני ולפני הפקידה שעובדת עימי. משמע, אני עובדת בחודש כ4-5 שעות חודשיות יותר מהן ומקבלת אותה משכורת בדיוק! מה גם שזה עובר בסה"כ החודשי את ה-43 השעות השבועיות...האם זה חוקי? אציין כי בחוזה ההעסקה שלי כתוב רק כי העבודה תהיה במשמרות ולא כתובות השעות.. אוסיף כי הסתבר לי שהסמנכלית ציינה בפני הפקידה השנייה כי זה קורה על מנת לחפות על השעות בהן אנחנו נמצאות בהפסקה - שאנחנו לא תמיד מקבלות אלא אם דורשות, ולא אכפת לנו לוותר עליה.. וגם לא ברור לי למה זה תקף רק בסניף שלנו כאשר כל הפקידות האחרות יוצאות לאותן הפסקות בדיוק ועובדות 4-5 שעות חודשיות פחות.. כפי שאמרתי באותה משכורת. סליחה שהארכתי במילים פשוט חייבת לקבל תשובה דחופה.. תודה מראש

למעלה