עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סימסית

New member
עוז אתה יכול לענות לי

בבקשה על השאלות? כי אני שאלתי ברצינות ואני צריכה לדעת את זה מהר...

סימסית

New member
למעלה,איפה שהכותרת היא

סליחה סליחה... אז תכנס להודעה הזאת למטה שאלתי את כל השאלות שהיו לי חשובות באותו רגע שנפטרתי מהטפילים...(פשפש המים)אז יש שם הרבה שאלות,תוכל לענות לי(לפחות על מה שאתה יודע)??

Suikun

New member
תשובות

בדרך כלל הגורם לטפילים הוא איכות מים ירודה או מצב רע של הדג (הנגרם מטיפול לא נכון, סטרס וכו'). להדליק את הפילטר, כמובן. הפילטר צריך לפעול כל הזמן, אסור להפסיק את פעולתו. הוא ישאב את התרופה, ויפלוט אותה בחזרה מפתח היציאה. אל דאגה. לא ידוע לי על איזה טפילים מדובר, ככה שאינני יודע אם הם יכולים לחיות מחוץ למים או האם מסוכנים לאדם. באיזו תרופה את משתמשת? איזה חלזון יש?

סימסית

New member
יש לי חילזון שחור,

והתרופה היא מן כדורי אנטיביוטיקה בצבע תכלת לתרופה קוראים:general cure והפשפשים,הם בצבע ירוק שחור כזה,והם נראים כמו סררטנים,קוראים לזה פשפש המים,אתמול החלפתי להם מים,לדג המסכן שלי שלי יורד דם עדיין!! אני מקווה שיעבור לו...! אז הטפילים יכולים לעבור לבני אדם?והחילזון הוא שחור קטן מנקה...הוא ימות?כי אתמול בטעות השההתי אותו מספר(כ-30-45 דק')במים עם התרופה..הוא לא יצא מאז...האם הוא ימות לי???? תודה!

סימסית

New member
מצאתי ת'בעיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לו טפיל שאוכל לו ת'סנפיר,הערתי עכשיו את אמא שלי אנחנו נוסעות לחנות!! ביי!! לוז החלמה מהירה כפרה!

למעלה