עזרה דחופה..

השרשור הזה כלכך הזוי../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

שזזהה מפפחידדדדדדדדדדדד

אני מאוהבת בשרשור הזההה:)../images/Emo205.gif

ואייייייייייי אני שומעת את זה שובבבבבבבבבבב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נתיבה מתה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif*-*../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

הטלפון שלה בבית לא מחובררררר נתיבה מתהההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש גופה ברחוב הפלמחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 18 !!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111 אממ היי
*מע*

גמד555

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

היא לא עונה בלטפוןןן
היא שונאת אותנו רעותתתתתתתתתתת

גמד555

New member
היא בטח כיבתה את הטלפון../images/Emo108.gif

כדי שמעריצות כמוני וכמוך לא יתקשרו אליה באמצע הלילה
מסכנה היום הערנו אותה בצהריים
כי היא ינשוף
והיא ישנה ביום

../images/Emo41.gifלמעריצי נתיבה בלבד!!!11../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

פה היא גרה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה ברצינות היא גרה בבניין הזה ולאמשנה כרגע איך אני יודעת אבל היא גרה שם

einatit4

New member
../images/Emo55.gifיאללה בואו נלך לעשות לה מפגן

הערצה מתחת לבית
עם חברינו מאחוזת פולג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

כןןןןן אולי נעשה את זה באמת?! אני יודעת איפה היא גרה אני יודעת את המספר שלה בואו ניסע פעם לירושלים ונכנס לה לבית ונגיד לה שאנחנו המעריצות שלהההההההההההה כןןןןןןן אותי ואת רעות היא מכירה כברררררררר ואי אני חייבת לעשות את זה שאני אהיה בירושלים

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

איזה בית מרשים:p חחחח
מכוער הייתי אומרת:] איזו רעה אני:( כפרע על נתיבה שלי

שלך?!../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

גגגגגגגרררררררררררררררררררררררר
אני אומרת בואי נחתוך אותה לחצי אני אקח את החלק העליון יכול להיות שמישהו צריך תרומה באחוחזת פולג תרומת משקפיים של ינשוףף די אנחנו רעותתתת מה עובר עלי
ומזה השירשור הזה

חלי 66

New member
אנשיםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תראו את רעות ככה היא מטורפת על נתיבה תראו היא יודעת איפה היא גרה יש לה תמונות שלה בכול החדר רעות אוהבת אותה והיא לא רוצה להגיד למה רעות את מוזמנת בשעה 18:00 ביום חמישי ב-40 לחודש יש אסיפה שנתיבה מארגנת בלובי של אחוזת ראשונים היא גם חותמת על פוסטרים אז את מוזמנת

יאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

רציתי להבהיר כמה דברים:p 1. עינב יודעת איפה היא גרה:| 2. אני אוהבת אותה כי... האממממ:p 3. יאאא, איזה כיייף אני אשמח ת'זקנים
4. חחח
היא תכתוב על כל פוסטר מי את ומאיפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות ועינב מפתח תקווה
הרגת אותי

למעלה