../images/Emo124.gifהתסריט של השידור../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif
רעות: שלום נתיבה: שלום רעות: אממ, מועדים לשמחה נתיבה: חגים וזמנים לששון רעות: גמלך, אממ, אנחנו רעות ועינב נתיבה: מי אתן? רעות: רעות ועינב מפתח תקווה נתיבה: רגע צריך לדבר יותר ברור פה בתוכנית שלנו עינב: רעות ועינב מפתח תקווה נתיבה: אהה, שלום עינב: מנשמע? רעות: אנחנו מעריצות שלך נתיבה: רקע רגע רעות ועינב מפתח תקווה, כן? רעות: רצינו להגיד לך שאנחנו מתנדבות נתיבה: כן? רעות: עינב תמשיכי
חחחחח עינב: אממ אנחנו התנדבנו במלחמת לבנון, השניה כמובן נתיבה: כן? עינב: התנדבנו במחסנים שהם אורזים אוכל ודברים לחיילים נתיבה: כן? עינב: אממ וכל מיני דברים שחסרים להם מהגבול נתיבה: כן? עינב: בשעות הפנאי אנחנו גם בכח לתת נתיבה: מה מה אתן בעצמכן? תלמידות? רעות ועינב: כן נתיבה: בתיכון? עינב: כן נתיבה: באיזה כיתה? עינב: ט' נתיבה: בט' ? עינב: כן נתיבה: אז בט' אתן התנדבתם? עינב: אני חושבת שזה ממש חשוב לתרום כמה שיותר נתיבה: אבל אתן מפתח תקווה, אז איך הגעתם לגליל? עינב: אה לא, זה לא בגליל אנחנו פשוט מתנדבות מפתח תקווה אז לגליל נתיבה: כן רעות: כן, ואנחנו עוזרות להם מאוד.. נתיבה: כן, יוצא מן הכלל עינב: כן, זה נורא חשוב ואני קוראת לכל המאזינים נתיבה: שיתנדבו גם כן עינב: כן כי זה נורא חשוב לעזור לאנשים שמגינים עליו ומסכנים ת'חיים שלהם נתיבה: נכון וכל הכבוד לכן שאתם עושות את זה רעות ועינב: תודה עינב: אנחנו ממש אוהבות את הזה שלכם את התוכנית נתיבה: כן? רעות ועינב: כן רעות: זה נורא מרגש נתיבה: אם אתן בכיתה ט', איך אתם מקשיבות בשעות כאלו? רעות: עכשיו חול המועד אפשר להקשיב חחחחחחחח
נתיבה: טוב בסדר אני שמחה מאוד רעות: רצינו למסור ד"ש עינב: רצינו למסור ד"ש אפשר? נתיבה: ד"ש למי? רעות: לפורום אגם רודברג בתפוז אנשים [צוחקת] נתיבה: אנחנו לא הבנו תגידי עוד פעם אבל תגידי יותר ברור עינב: לפורום אגם נתיבה: אע? עינב: לפורום אגם, למיכל לחלי לעינת ליקיר לפאני לאביחי להדס נתיבה: טוב עינב: לכולם ואנחנו אוהבים אתכם ותודה לך קלוד רעיה לריסה נתיבה תודה רבה על מה שאתן נותנות לנו רעות: אנחנו מאוד אוהבות אותכם עינב: את ההזדמנות להקשיב אנחנו ממש אוהבות אותכם ומעריכות אותכם והלוואי שתמשיכו לעשות חיוך לאנשים ככה רעות: ומעשים טובים זה מאוד טוב נתיבה: נורא תודה רבה אני נוקר מתרגשת אני מוכרחה להגיד רעות: אני מזילה דמעה נתיבה: באמת תודה רבה עינב ורעות: ווקשע רעות: ביי ויומטוב נתיבה: ביי רעות: לילה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סיימתי