חוויות מהשידור../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif../images/Emo108.gif
זה התחיל שאני ועינב החלטנו לעלות לשידור ב"נתיבה מדברת ומקשיבה" הסיבות איך הכרנו אותה לא ממש חשובות כרגע
ניסינו להתקשר לאולפן מהצהריים ולא ענו לנו
לקראת חצות התקשרנו לאולפן לפחות 10 פעמים עד שענו לנו
עד שקלוד [זאת בת
] העורכת הראשית ענתה לנו ואמרה לנו שאנחנו נעלה לשידור ונשאיר לה ת'מספר טלפון והשם... אנחנו חשבנו שכל שניה נתיבה צריכה להתקשר כדי שנעלה לשידור ובינתיים עשינו שיחת ועידה עם מיכי, עינת וחלי
למרות שהזמנו את הדס ויקיר וכל שאר הפורום אבל הם הלכו [תתביישו לכם
] עינב ממש היתה לחוצה וכל שניה היא רצה למקלחת לשטוף ת'פנים
ובינתיים אנחנו מנסות להיות מוכנות לעלות לשידור והעברנו צחוקים בשיחה
והרבה צחוקים, תודו שהיה שווה
ומצחיק בטירוף
וכרגיל עינב הלכה למקלחת לשטוף ת'פנים
ויקיר |נהנה בננה| לא האמין לנו
והלך לישון
עינת עדיין חושבת שזאת אחת המזימות הטיפשיות של עינב
אממ ואז בערך בסביבות 2 2 ורבע היה את הטלפוןןןןןן ואני ורעות מתחילות למוותתתתתתת בנתיים שמענו את השיר שהיה שם ואנחנו ממש מתעלפותת ואז השדרנית הזאת נתיבה ((כפרעלייהה)) בן יהודה הקריאה איזה שיר על אביב ולעוף ואני ועינב פשוט מתפוצצות ונקרעות בטלפון ופחדנו שהיא שומעת את זה אממ ואז היא אמרה "מי המאזין הבא" ואז רעות אמרה "שלום אנחנו רעות ועינב מפתח תקווה" נתיבה: מה? תגידי שוב רעות: רעות ועינב מפתח תקווה נתיבה: אעעעע אתןןןןן ((דיברנו איתה מלא פעמים בטלפון והיא יודעת שאנחנו מעריצות גדולות שלה ומאושפזות עליההה
)) עינב: מה שלומךך?? נתיבה: בסדר בסדר, רעות: שלום מועדים לשמחה" נתיבה:מועדים לשמחה וששון!!: **** רעות ואני מתפוצצות מצחוק***** רעות: אנחנו רוצות להגיד לך שאנחנו מתנדבות ועינב תמשיכי עינב: אני ורעות מתנדבות באריזות לארוז לחיילים שנמצאים בגבול הצפון ומסכנים את החיים שלהם בשבילנוו,וגם בכוח לתת בבית ספר... נתיבה: ואי אתם אורזות מפתח תקווה ולוקחות את זה לגליל? עינב: חחחח לא אנחנו אורזות בפתח תקווה להם לוקחים את זה לגליל חח נתיבה: אע ורגע אתם תלמידות?! איפה? רעות: ((נזכרה לדבר)) כן אנחנו בתיכון בכיתה ט' נתיבה: אז איך אתן שומעות את התוכנית שלי?! ((התוכנית שלה היא בין 12 ל3 בלילה)) רעות ועינב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות:עכשיו חול המועד.
בקטע הזה נתיבה המשיכה לדבר איתי (עינב) ורעות ניסתה להרגיע את אח שלה הקטן כי הוא שיגע אותנוו באמצע השידור הוא נכנס לחדר של ההורים שלו ופתח שם את הטלפון**אמא שלו היתעוררה*** ואז הוא צחק באמצע השידור ואז שמעו את רעות אומרת בשידור "חיים שתוקקקק" ואניי ממש מתפוצצת והתחלתי לסתום את האף שלא ישעמו אותייי ובכלל אני רואה את ההודעות של מיכי עינת וחלי במסנ ושעינת רשמה "דששששששששששששששששששששששששש"
אממ ואת רעות ואחשלה רבים אני בכלל צוחחקתתת ואז רעות אמרה שהיא מוסרת ד"ש ואז אמרתי לנתיבה אם אפשר בכלל למסור דש והיא אמרה למי? ואז רעות אמרה "לפורום אגם רודברג בתפוז אנשים" נתיבה: מה מה? לא שמעתי תגידי שוב... עינב:לפורום אגם ואמל בתפוז! למיכל,חלי,עינת,הדס,יקיר ופאני אהרוני
וכולםם ואני ורעות צוחקוותתתת ואז היא אמרהה אני ממש מתרגשתתת ורעות אמרה"גמני! אני מזעילה דמעה!" וזה היה נשמע כאילו היא באמת בוכה כי היא צחקה
והיא אמרה טוב תודה רבה משהו כזה כי לא שמענו כלוםםם וזהו אני חושבת על בטוח ששכחנו מלא מלא מלא מלא דברייםםםםם חלי אמרה שהיא תשים לכם קישור להשמעה
ותודה רבה לכולםםםםםםםםםםםם למי ששמע איתנוווווו וחיכה איתנוו ורעד איתנווו וכמובן תודהה ללריסה,קלוד,רעיה,ונתיבהה וכמובן כמובןןן לאחוזת פוולגגגגגגגגגגג!!!!!111111111 ((המבין יבין
)) וזהווו:] עכשיו שלי שלחה לנו את השידור היא הקליטה את זה אנחנו מחכות שזה יעבור
אוהבות אותכם המוןןן