עזרה דיי דחופה...

Oizys

New member
ועוד דבר קטן...

את יודעת מה הכי מושך אלייך אנשים? אושר. אושר גדול ואמיתי. פשוט חייכי, ואל תורידי את החיוך מהפנים. אם בהתחלה זה יהיה מאולץ, מהר מאד זה יהפוך לטבעי. אנשים לא שמים אפילו לב עד כמה שזה ככה. אין דבר שמושך אלייך אנשים יותר מחיוך ושמחה. מניסיון.

maya2k

New member
לרוני.....

גם אני השנה עליתי לכיתה ז' והילדות המקובלות בכיתה הם דווקא נחמדות. תראי אולי תנסי להזמין אותן לבית שלך. או להצחיק אותן בהפסקות. כמה שיותר ליהות איתן ואפילו עם יש לך פלא עם מצלמה לצלם אותן ולומר להן שתעבירי את התמונות למחשב ואז תעשי להן כמו בוק כזה.. זאת המטרה-----> להתקרב איליהן. מקוה שעזרתי... ( חסויה)

N o c k O U T

New member
לרוני

טוב.. גם אני לא מגיבה בדרך כלל, אבל הבעיה מוכרת, אז אני אנסה לתת לך עצות מהנסיון שלי.. 1. אנשים נמשכים לאנשים חיוביים, שטוב להם.. בדרך כלל קשה להיות ליד מישהו שהוא כל הזמן עצוב וממורמר, כי אז יש על אנשים מן אחריות לשמח אותו כל הזמן, אחריות של תמיד רוצים. אנשים אוהבים להיות ליד אנשים אופטימיים, חיוביים ושמחים.. אז קודם כל תנסי לראות את הדברים החיוביים שיש בכיתה - את הבנות הנחמדות, השיעורים שכיף לך להיות בהם, המורים שאת אוהבת - ותנסי קודם כל להנות מזה. השמחה שלך תמשוך אליך עוד אנשים. 2. בן אדם שמנסה לעשות רושם - זה הרושם היחידי שהוא יוצר.. אז אל תנסי להרשים או להצחיק או להיות מי שאת לא - כי בדרך כלל רואים את זה - תהיי מיוחדת - גם אם את אוהבת משהו אחר - אל תלכי עם הזרם, לכי עם הלב שלך, וככה גם עוד אנשים שאולי אוהבים אותם דברים יכריו אותך. 3. בשביל שמישהו אחר יכבד ויאהב אותך - את צריכה קודם כל לאהוב את עצמך - את מלמדת אנשים איך להתייחס אליך.. אם את חושבת על עצמך " אני ילדה לא חברותית" וחוזרת על זה בראש שוב ושוב - זה יקרין החוצה. תשנני לעצמך כל בוקר או ערב, או כמה שיותר את כל התכונות החיוביות שיש בך - כמה את יפה, חמודה, נחמדה, אוהבת לעזור, בעלת תחומי עניין מיוחדים, ילדה שאוהבת את הסביבה, ילדה שרגישה לסביבה. כל בן אדם הוא יחיד ומיוחד, ואין שני לו בעולם.. ואם את בן אדם שמנסה להתקרב לאנשים, שרוצה לעניין אנשים אחרים - אז מה יותר חברותי מזה? את לא מישהי שמתרחקת או סנובית אלא להפך. אנשים עוד יכירו אותך ויגלו את כל הטוב שיש בך, רק שקודם את צריכה להכיר את זה בעצמך. את צריכה לדעת שאת שווה את זה, להתייחס טוב אל עצמך ולשמח את עצמך, ולא להיות תלויה ביחס של האחרים.. משעמם בהפסקה? תביאי משהו שמעניין אותך לבי"ס - ספר, משחק, או תלכי לקפיטריה או משהו כזה..את יכולה גם לאמץ תחביבים מחוץ לכותלי בית הספר - ללכת אולי להתנדב באיזה ארגון - כמו צער בעלי חיים או לעזור לילדים קטנים ממך - כי החיים זה לא רק מה שיש בבית הספר..בקיצור, הכי גרוע זה להסתגר ולבכות.. אחרי שתראי לעצמך שאת החברה הטובה ביותר של עצמך - אז אז כולם יבואו גם. 4. ממה שאני זוכרת מהכיתה שלי - לבנות היותר "מקובלות" לא היה שום מאפיין מיוחד - לא שהן היו הכי יפות או הכי מצחיקות או הכי עשירות או הכי חכמות. הן היו פשוט בנות שכיף להיות איתן - אופטימיות, נחמדות, מעודדות.. אין משהו מיוחד.. פשוט תהני מהעולם, תהי שמחה, אל תהיי סגורה בתוך עצמך, ותלמדי להיות חיובית... תתמקדי בדברים הטובים שיש בעולמך -משפחה, תחביבים, הדברים החדשים שאת לומדת בבית הספר, ואת תראי שכבר יהיה לך יותר שמח. בקיצור - אני מקווה שעזרתי... אני בת 21 היום, ואני יכולה לספר לך ולבנות שמרגשיות ככה, שבמבט לאחור עדיף לקחת את החיים בטיפה יורת הומור, לא להיות כבדים, להתייחס לחיים כדבר מלמד וחיובי. אני מבטיחה לך גם שאת לא היחידה בשכבה ובכיתה שמרגישות ככה, וגם שככל שהשנה תתקדם את תכירי עוד המון בנות, כי באמת כולה עבר חודש.. זה ממש קצת זמן... גם זה שאת לא יושבת ומקבלת את המצב, לוקחת את החיים כ"אתגר" ומנסה למצוא פתרונות מראה על נחישות ועקשנות, ככה שאני בטוחה שאת תצליח גם בבית הספר בתחום החברתי וגם בכל שאר התחומים.. המון בהצלחה!!! עם המון אהבה, אלה.

Big L Corleone

New member
הילדה שכולם הכי אוהבים היא הילדה

שהכי הרבה סובלת, כי היא כל הזמן צריכה לחיות בשביל אחרים.. הכי טוב להיות באמצע, הילדה שטוב לה עם עצמה ועושה מה שהיא רואה לנכון.. אל תפחדי להביע את הדיעה שלך, בגדול: שימי זין על כל העולם ואחותו ותרגישי חופשי עם עצמך, תרגישי טוב עם עצמך, לא צריך לעניין אותך מה אחרים חושבים.. תהני ממי שאת, מהרעיונות והכיוון שלך.. יהיה בסדר, את נשמעת ממש חמודה, אל תרגישי צורך כזה להיות מקובלת- כי זה יאכל אותך מבפנים, את לא חייבת להיות זאת שהכל סובב סביבה.. מספיק שיהיו לך כמה חברות טובות שתרגישי טוב איתן.. וכשאני אומר לשים זין אני לא מתכוון לפגוע באנשים אחרים ולהרוס להם.. אלא להיפך, אני בטוח שבגלל שיש לך כזה צורך להיות מקובלת אז חשוב לך לעשות טוב לאחרים ולעזור- אז תעשי את זה ותראי איך שאת מרגישה טוב עם עצמך.. ותתרכזי בשיעורים בלי קשר

rg05

New member
הי רוני:]

טוב אז ככה: מנסיון, לפעמים לא כדאי לנסות להתחבר לקבוצה הזאת של המקובלים.. כדאי פשוט ליצור לך קבוצת חברות שקרובות אלייך.. ואז יהיה לך עם מי להיות בהפסקות, עם מי לדבר, להפגש, להכין שיעורים, להשלים שיעורים, לדבר על בנים, על בגדים ותאמיני לי שזה הרבה יותר טוב! הריצה הזאת אחרי ה"מקובלות" מסריחה, לא נעימה ומשאירה לך חרא הרגשה (אני מכירה) והחברה המצומצמת שבאמת תהיה חברה שלך, תעזור לך הרבה יותר בחיים!!! ואם את פגיעה.. אז שימי פס על העולם! ואם יש לך אופי של מנהיגה.. אז תנסי ללכת למועצת תלמידים או לאיזהשהי מועצת כתה.. ותתני לחברה לראות את הצדדים (הפנימיים!) הטובים שבך!

nimphelos

New member
היי רוני מקסימה...

ראיתי את ההודעה בדף הראשי והייתי חייבת להגיב לך. את מזכירה לי כל כך את עצמי כשהייתי בגילך... ואני יודעת שלא עניין אותי אז מה יהיה כשאגדל. רציתי שיהיו לי חברים עכשיו. רציתי, כמוך, שיהיה לי כיף לבוא לבית הספר! ממרומי 25 שנותי אני תמיד חושבת, מה הייתי יכולה לעשות אחרת בבית הספר, שאז ילדים היו רוצים יותר לדבר איתי :) אני יכולה לתת לך עצה טובה אחת : תשכנעי את עצמך שאת שמחה! תחייכי לילדים האחרים, תשדרי להם שאת ילדה מאושרת, שכיף לך, אפילו שזה לא נכון. ואל תתני להם לראות אותך עצובה אף פעם. תתלבשי יפה, אבל לא בולט מדי, למשל - תבואי עם נעליים ממש יפות, אבל עם ג'ינס וחולצה "רגילה". תבואי עם צמיד ממש מיוחד, או עם תיק מאד יפה. לאט לאט תבוא איזו ילדה, תשאל אותך על הנעליים/צמיד/תיק או כל דבר אחר, ותתחילי לדבר איתה. תחייכי כל הזמן, תשתדלי להיות נחמדה, ובאותם רגעים, אל תחשבי על עצמך שאת חנונית או נדבקת. תחשבי לעצמך שכיף לך לדבר איתה. ואם היא קמה והולכת פתאום - לא להיעלב! אם תתמידי עם החיוך, ותשכנעי את עצמך שלא אכפת לך ושאת שמחה בכל מקרה, לא יעבור הרבה זמן ומישהי אחרת תתחיל לדבר איתך. ובקיצור - תבואי עם חיוך על הפנים, תראי להם שכיף לך לבוא לבית הספר, גם אם זה לא נכון. אף אחד לא ירצה להיות חבר של מישהי שעצובה, כי רוצים חברים כדי לעשות איתם כיף, נכון? תכריחי את עצמך לבוא בהרגשה כיפית, ולאט לאט יהיה לך כיף. אני יודעת שזה קשה, להכריח את עצמך, אבל לדעתי, כדאי לך לפחות לנסות, איזה שבוע או שבועיים, ולראות אם משהו משתנה. אני מקווה שהצלחתי לעזור במשהו... בהצלחה מתוקה!

AmiTutiT14

New member
היי רוני../images/Emo140.gif

דבר ראשון, אני חייבת להגיד לך שאת נשמעת ילדה מאד חמודה:) דבר שני, בנוגע למה שכתבת- את מזכירה לי את עצמי בגיל שלך. לא הייתי ילדה מאד חברותית, הייתי מסתדרת בעצמי וחושבת שאני לא כזאת כיפית ונודניקית וכו'. עם השנים כשהתחילו להיות לי חברים הבנתי שבסך הכל זאת הגישה שלי שהיתה מוטעית! התחלתי יותר להפתח לאנשים, לצחוק איתם, ולהבין שהם בדיוק כמוני וגם הם רוצים חברים! בעצם ההבנה הזאת הביטחון העצמי שלי עלה מעט, וככל שהכרתי יותר ויותר אנשים ככה הביטחון המשיך לעלות. אני לא אשקר- בהתחלה זה לא היה מאד קל, הרגשתי שאני לא רצויה ונודניקית. היו גם כאלה שהרימו את האף יותר מדי וחשו שלא מתאים להם להיות חברים שלי. אז זה מאד פגע בי, אבל בדיעבד אני מבינה שהם אנשים דפוקים עם בעיות. האנשים ה"מקובלים" שאת מדברת עליהם, הם לא יותר יפים ממך ולא יותר טובים ממך, הם פשוט בעלי ביטחון עצמי, הם חברותיים. תנסי להתחבר איתם. מדובר לרוב באנשים חברותיים ככה שלא אמורה להיות בעיה. אם מישהו מהם לא רוצה להתחבר איתך סתם ככה, בעיה שלו, באמת! ואני לא אומרת את זה סתם כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב, אני אומרת לך את האמת. אני מציעה לך להתגבר על הפחד הזה כמה שיותר מהר, מכיוון שעכשיו את בתחילת כיתה ז' ועכשיו מתחילות להווצר חבורות ולכן זה הזמן שלך להכנס לתוך חבורה משלך. לקראת מחצית השנה החבורות כבר יתחילו להסגר ויהיה לך יותר קשה להתחבר עם אנשים ולהכנס לחבורה שלהם. פשוט תגשי אל החבר'ה שבא לך להתחבר איתם, תדברי איתם על נושא לא מחייב, תראי שאת חברותית! תבקשי מסנג'ר, אייסיקיו, תציעי לבלות אחר הצהריים ביחד בקניון או בסרט. הם יראו שאת חברותית ונחמדה ויזרמו איתך גם! כשהם יראו שאת ילדה מאד נחמדה את לא תצטרכי להרגיש שאת כופה את עצמך עליהם- אלה יהיו החברים שלך. קחי נשימה ארוכה, אל תהיי לחוצה, תדברי רגוע וכמה שיותר חברותית, ככה אנשים ירצו לדבר איתך. ועוד דבר אחד- לפעמים כשאנשים בישנים, לסביבה זה נראה כאילו שהם מרימים את האף והם סנובים ואז לא רוצים לדבר איתם, ככה שעד כמה שאולי את ביישנית, יכול להיות שלסביבה את נראית כאילו שאת חושבת שאת יותר טובה מהם. פשוט תגשי אליהם ותדברי איתם, הם ילדים בדיוק בגיל שלך. בהצלחה!!!

רוני48

New member
פשוט תודה!

אתם מדהימים וממש ממש ממש עזרתם לי ועשיתי מה שאמרתי לכם והלכתי לחברה חדשה,והלכתי למסיבה, וכל הזמן חייכתי והייתי כיפית ולהגיד לכם משהו? אני חושבת שכבר אני רואה שינוי פשוט אין לי מילים איך להודות לכם תודה תודה תודה

סמיילי22

New member
מקובלים ולא מקובלים - אין דבר כזה

הכל בראש שלנו. ממרומי 28 שנות חיי אני ממש ממש מבינה אותך כי "אתמול" הייתי שם, במקומך. בכיתה שלי בגיל חטיבה היו 2 חבורות של בנות - ה"מלומדות" וה"קוליות" ואני הייתי לא מספיק חכמה למלומדות ולא מספיק מגניבה לקולריות. אלה לא התייחסו אליי במיוחד ואלה הציקו לי. עד כיתה ז' ממש סבלתי. לא יכלתי לסבול שאני לא מקובלת על המקובלים. בכיתה ח' תפסתי שכל! אני אבחר את החברים שלי על פי האופי שלהם ולא על פי המעמד שלהם כפי שלא הייתי רוצה שיבחרו אותי לפי המעמד שלי! והיו לי המון חברים מחוץ לכיתה ומחוץ לבי"ס. מאוחר יותר בכיתה י' והלאה היו לי תמיד חברים ובנים שרצו אותי, היה לי חבר הרבה לפני שלמקובלות היה חבר... היום אני נשואה ואם לילדה - ואני יכולה לספר לך שרוב חברותיי כאלה ששהיו בילדות לא מקובלות שהחליטו לא להיות כאלה וכולנו היום נשואות ואימהות. אגב, בעלי (החתיך!) גם היה לא הכי מקובל. להבדיל - הרבה מקובלות שהיו אז - היום נטולות חבר... בהצלחה!!!!

chen97

New member
היי רוני..

דבר ראשון את נשמעת ממש חמודה, ואני מאחלת לך המון בהצלחה. תאמיני בעצמך, זה הדבר הכי חשוב! זכרי שכולם כמוך, רוצים חברים. תהיי נחמדה לכולם אבל גם תציבי גבולות. אל תתני לאחרים לנצל אותך. שדרי גישה חיובית ושמחה. אל תתני לאף אחד להשפיל אותך! תהיי חזקה ובטוחה בעצמך, ואל תתני לאף אחד לשבור אותך! כי את זו את, וכמו שאמרה פה כבר מישהי, אין כמותך בעולם. השינוי לא יקרה ביום אחד, (בכל זאת, זה תהליך) אבל אל תתייאשי! בחיים תמיד יש עליות ומורדות. לעולם, אבל לעולם, אל תתביישי במי שאת ובדעות שלך. שוב, המון בהצלחה חמודה

תראי,

בשביל שיהיו לך חברות את צריכה לעשות משהו, תציעי את עצמך לצאת איתן, תדברי איתן בבית הספר, תכירי אותם בדרך שלך, את שואלת פה משהו שרק את יכולה לפתור את זה. ולא ידעתי שיש פורום טינאייג'רס
.

Nonamco

New member
תתחילי לנגן בגיטרה וככה תהיי ממש מגניבה.

מאיזושהי סיבה לא ברורה אנשים שמנגנים בגיטרה די מושכים אנשים אחרים. גם בנים וגם בנות. תשבי בהפסקות עם גיטרה, תתחילי לנגן ותראי איך כל מיני אנשים יתחילו לדבר איתך על זה ולשאול אותך שאלות. ובנוסף לכך! בנות נראות סקסיות עם גיטרה, אז זה די שווה. נ.ב! אם מישהו שואל למה באת עם גיטרה לבית-ספר, אז תאמרי שיש לך שיעור ממש אחרי הלימודים, ובגלל זה הבאת את הגיטרה.

פתרונים לבעייתך

1. נסי לומר "מושי", ולהיצמד למלכת הכיתה! 2. בואי במיני וחצאית רופפת! 3. גלשי בפורום "מייקל לואיס" וקני את היומן שלו כי לא רק הוא יכול לשחק בקוביות! 4. תצפי ב"האלופה". 5. תעשי לעצמך כינוי שמעורב בו השורש ש.פ.ך 6. בייביליס - אין עוד מה להוסיף 7. נסי לספור רק עד 10 ולא יותר 8. אל תבלעי לק 9. אם יש לך הרפס בשפתיים אל תגיעי לשלב של הנשיקה הראשונה עם החבריק ששמו ריק 10. העריצינא את פלייבור פלייב! ותשנאי בדם את האמא הלא מושה של ניו יורק 11. החורש שולט! ואל תשוטי לקפריסין בספינה מפלסטלינה 12. תמציאי בהודעתך האישית במסנג'ר שפגשת את יהוד ונינה 13. אל תקראי ספרים, ואל תגידי שאת גולשת בפורום פורנוגרפיה 14. תבריזי ואל תעשי שיעורים אבל תתחנפי אליהם 15. תמששי את כל עצותיי ואל תרמי!!!!!!!!! נ.ב. אם יש לך חצ'קונים, אל תשתמשי במשחה, זה לא עובד, פשוט תמרחי את השתן שלך על מפית, ואז תמרחי על הפנים, וזה עובד הרבה יותר טוב ממשחה. בהצלחה!

אדווה345

New member
פשוט להיות במצב רוח טוב

את לא צריכה לעשות כלום יותר מזה. פשוט תהיי קלילה. זה שאת מרגישה ילדה חנונית ומעצבנת זה לא אומר שכך רואים אותך. זו רק מחשבה שלך. הילדות הכייפיות הן הילדות השמחות והרגועות. זה הכל. אם תהיי כך הן כבר יבואו אלייך. אגב, תקפידי לא להיות שונה במיוחד. תתאימי את עצמך מבחינת לבוש ותחומי עניין למה שהן אוהבות, כך שתוכלי לתרום להן משהו.

Nonamco

New member
אל תהיי "קלילה" ואל "תזרמי" תעשי משהו....

תעשי משהו שימשוך אלייך אנשים, כמו לנגן בגיטרה או שתלמדי לעשות קסמים. זה הרבה יותר פרקטי (וגם יותר קשה) מאשר להיות קלילה ולזרום ולא יודע מה עוד. כי כנראה זה לא האופי שלך "לזרום" ולהיות "קלילה", אז להיות כזו בכוח זה לא דבר חיובי במיוחד. נ.ב תאמיני לי מניסיון שלעשות קסמים (אני מתכוון לטריקים בקלפים או מטבעות כמובן) או יותר מזה לנגן על גיטרה זה פשוט ימגנט אלייך אנשים. לי זה עבד וגם לעוד אנשים.

תעשי משהו שזקוקים לו

הי לך, אני יועצת ארגונית. כבר ייעצתי בעבר לנערות במצבך. כדי לרכוש מעמד והשפעה אנו צריכים למצוא מה הארגון/חברה צריך, ולבדוק אם אנו יכולים לספקו. למשל, אם נבחון את האנשים שיש להם מעמד גבוה בכתה, נראה שאלו האנשים היפים, או המצחיקים, או המעניינים. הסיבה לכך היא שהם מספקים משהו לחברה, משהו מהנה או חיוני להתקיימותה. יש כאן שתי שאלות: 1. מה לך יש לתת? 2. מה החברה סביבך רוצה? האם תוכלי לענות על השאלות הללו פה עכשיו?

למעלה