עזרה למי שמחזיק רישומי ריקודים

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך

בי

New member
עזרה למי שמחזיק רישומי ריקודים

לריקוד: "הכורמים" לאחר ויכוח קל שהיה אתמול מהם הצעדים הנכונים בריקוד "הכורמים, היוגבים..." אשמח אם מי שבידיו רישומים מוסמכים של הריקוד יכתוב לי. האם בחלק האחרון של הריקוד ישנם 7 דילוגים (3 קדימה ו 4 תוך כדי סיבוב) או 3 דילוגים ו 4 צעדי סיבסוב תוך כדי סיבוב. הויכוח, אם כן, הוא על 4 הצעדים האחרונים. אני זוכרת גירסה מסויימת בבירור, שלימדו אותה תוך הדגשת שלילת הגירסה השניה, שנרקדה על ידי הרוב, אך איננה נכונה. ייתכן והיתה גירסה אחת והיא שונתה? מישהו יודע???

הכורמים - 7 דילוגים / סופי.

בשום אופן אין סבסוב. בואו מחר למשמר השרון ל"גבעה" ותראו איך הריקוד נרקד - נכון

שלושה דילוגים

לפנים החל בשמאל; שלושה דילוגים תוך סיבוב שמאלה (נכ"ש) החל בימין; סגירת שמאל ע"י ימין; שהייה

ל-בי. שלום. בסיבוב יש 3 דילוגים

סגירה ,ושהיה. זוהי הגרסה של יואב אשריאל מההשתלמות שעשה וכמובן שגם הוא חיבר את הריקוד. אם יש גרסאות שנות אסור לך לעשות אותם.

brnoa

New member
רישומי ריקודים

האם אתה מחזיק רישומים של ריקודים נוספים ?

brnoa

New member
יותר מזה אנחנו לא צריכים

אולי במקרה יש לך את הצעדים של "את הגשם תן רק בעיתו..." תודה

avigal23

New member
אני אנסה את מזלי...

פתח סכל חזור משקל משקל סיכול חילוף ירידה סיבוב. פתח סכל חזור משקל משקל סיכול חילוף ירידה סיבוב. סיבוב פנימה סיבוב החוצה קדימה אחורה משקל משקל סיבוב פנימה ללכת קדימה אחורה משקל משקל ושוב מההתחלה מקווה שעזרתי...(זה לא מרשמים,אני יודעת את הריקוד טוב מאוד והמילים,ריקודים שאני מכירה ז אני יודעת לומר את הצעדים...מקווה שלא טעיתי(שלא עשיתי שגיאת כתיב כי כל הסיכולים והכל משגעים...)

לאביגל החמודה.ההסבר שלך לא מדוייק

לא כדאי לך ללמד בצורה כזאת ריקוד.אני מתאר לעצמי שבקרוב תלמדי באולפן להכשרת מדריכים וכנראה שאת תהיי מדריכה מצלחת ואז תדעי ותביני איך מלמדים ריקוד. למרות שאני לא בוגר אולפן.

avigal23

New member
לעזרא!

חחשתי שההסבר שלי לא מדוייק....אבל הוא קרוב נכון? כמה שאני אוהבת ריקודי עם אני לא רוצה להיות מדריכה(והרבה אומרים לי שאני אלך...)...אני שמחה וכייף לי לרקוד באמצע בהרקדות,אבל ללמד את הריקודים...כבר יצא לי לרקוד לבד מול מעל 40-50 אנשים וחשבתי כל רגע שאני טועה אבל כשיש 20 עד 30 אנשים אין לי בעייה...כמעט הצלחתי בריקודי זוגות ללמד 4 זוגות ואת הבן זוג שלי שהיה באותו הזמן (אין לי קבוע...) ככה שזה יצא 9 אנשים ואני יודעת שזה ממש לא הרבה,אבל אני עומדת בשורה שלהם ומנסה להסביר להם,ואולי אני מצליחה לומר את הצעדים אבל אחרי זה כמעט שאין לי אוויר לנשום...אז אני מעדיפה לתת למדריכים אחרים להנות,אני יכולה רק לעזור אם צריך...

לאביגל. לא כדאי לך ללמד חברים

בהרקדה.לפעמים זה מפריע ומלחיץ את הלומד ולא תמיד נעים לו לומר לך אל תסבירי לי. זה גם מפריע לך להנות מהריקוד ומהערב. רוקד שרוצה ללמוד ריקוד צריך ללכת לחוג למתחילים שמתאים לו וללמוד מהמדריך ולהתמיד לבוא לאותו חוג כדי שידע יותר טוה את הריקוד. זה כמו בלימודים בבית הספר. כדאי להקשיב טוב למורה בשיעור להיות מרוכז בשיעור.ולא להחסיר שיעורים.אם לא הבנת מה שהמורה הסביר ותרצי לבקש הסבר מחברים אז הם יכולים רק לבלבל ולהטעות אותך ,בלי כוונה כמובן.

avigal23

New member
לעזרא!

מי שלא רוצה שאני אלמד כלומר סביר אני לא מסבירה...מי שמבקש אז אין לי בעייה.בהחלט אני "מפסידה" ובהחלט מפריע להנות ובכלל זה אין לי בעייה להסביר בריקודים שאני פחות אוהבת,הנה דוגמא,כל הריקודים החדשים האלה כמו תקוותינו,אני לא מוכנה לוותר ואני רוקדת באמצע...אם מישהו צריך עזרה בריקוד אור חדש או דרך שיר או איך את מסובבת אותי (כמו שעזרתי אתמול...לאח שלי)וכל ריקוד אחר...אין לי בעייה...בהחלט מומלץ לבוא למתחילים אבל אם לא שמת לב הנה דוגמא יש כמה אנשים שבאים למתחילים והם נשארים אפילו למתקדמים,אני רואה כמה שהם מנסים,והם מבקשים ממני.מה אני לא אעזור?

No name for now

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך שאת מרגישה את הצורך לעזור, אני אף פעם לא אשכח את האנשים שהיו נחמדים אלי בהתחלה, שרקדו איתי ריקודי זוגות גם כשלא ידעתי מה לעשות, והחמיאו לי כשהשתפרתי. אני דוגלת בסיסמא "הסבר פניך לזה שלא יודע את הריקוד", אני לא חושבת שזה הורס לי את ההנאה (לפעמים אני מוותרת על ריקוד זוגות בגלל זה, אבל אני משתדלת שלא), אבל זה קצת מעייף בריקודי זוגות. אני גם חושבת שרוקד מתחיל שמקבל עזרה ועידוד מהרוקדים סביבו לא יוותר בקלות וימשיך לנסות גם אם יהיה לו קשה.

avigal23

New member
ל-NO NAME FOR NOW

גם אני חושבת כמוך...זה בהחלט נותן לאנשים להמשיך למרות שאינם כל כך יודעים את הריקוד ואת צעדיו הנכונים...

שכל ולא סכל

סכל מובנו טיפש שכל מובנו הצלבת רגל על משניה. יש שכול חילוף - שפירושו משכלים רגל פעם לפנים ופעם לאחור, "שאבתם מים בששון" את מוזמנת , לאולפן המדריכים , כשתגיעי לפירקך.

צליל ב

New member
הריקוד "את הגשם"

אבי מציע שכדאי לפנות ישירות ליוצר הריקוד אלי רונן, הוא תמיד שמח לעזור ובטוח שגם במקרה זה הוא יעזור וישלח אליכם בפקס את הרישום המדוייק והנכון ביותר. שבת שלום

ל-BRNOA .אני יכול לפקסס לך אם תתן

לי במסר אישי אם יש לך פקס ותוכל לקבלו.מסור את תשובתך במסר אישי אלי.

למעלה