עזרה למי שמחזיק רישומי ריקודים

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך

צליל ב

New member
לעזרא

יפה שאתה מוכן ואוהב לעזור ובכל אופן הנסיוני האישי אני יודע שהרישום הכי נכון והכי מדוייק הוא אצל היוצר של הריקוד, לא רק לגבי הריקוד הספיציפי הזה אלה לגבי כל ריקוד. אל תיפגע מזה גם אם יש בידך רישום מאחת ההשתלמויות. בברכה - אבא של צליל

לצליל ב. את הרישומים בהשתלמויות של

יואב אשריאל רשם יואב בעצמו ומחבר הריקוד קיבל מיואב את הרישום.במקרים רבים מחברי הריקוד ידעו יופי את הריקוד אבל לא היו מסוגלים לרשום אותו בדייקנות מוחלטת.כפי שאני מכיר את אלי רונן הוא בחור מצויין ואני חושב שהוא יסכים לפקסס את הריקודץ

brnoa

New member
רישומי ריקודים

תודה לכל המגיבים, ותודה לך אביגל על הצעדים שרשמת. אכן יש קושי ללמוד ריקוד מרישום בלבד, אך אני למדתי את הריקוד בחוג, והצורך ברישום הוא כדי לרענן את הזכרון. בברכת חתימה טובה לאה

ל BRNOA מצ"ב רישום "את הגשם"

השגתי מאלי רונן את הרישום האורגינלי של הריקוד. את הגשם (אנחנו לא צריכים) הריקוד: אלי רונן הלחן: שמואל אימברמן מילים: אבי קורן צורת הקבוצה: מעגל כיוון ההתקדמות: נגד כיוון השעון בנין הריקוד: בית אחד, שני חלקים משקל הריקוד: ¾ ו- 4/4 חלק א´ - פנים למרכז המעגל באחיזת ידיים רגילה 1 פסיעה בימין לפנים תוך פניה ימינה לכת. 2 פסיעה בשמאל לפנים. 3 דריכה על ימין במקום מאחור 5 4- העברת משקל שמאלה למרכז המעגל וימינה כלפי חוץ המעגל. 9 6- שיכול חילוף בשמאל בכיוון ההתקדמות ובסיום (ספירה 9) פנים למרכז המעגל. 10-12 סיבוב שלם שמאלה על קו המעגל בשלוש פסיעות החל בשמאל ומסיימים עם הפנים למרכז המעגל 13 שיוף בימין לפנים כלפי מרכז המעגל תוך העברת הרגל ימינה לכיוון ההתקדמות בקשת תוך פניה ימינה לתחילת הריקוד. 14-25 חלק א´ חוזר שנית ללא השיוף בסוף החלק (ספירה 13) חלק ב´ - פנים למ"מ, כיוון ההתקדמות על קו המעגל בכיוון השעון. 3 1- שיכול בימין מעל שמאל, פתיחה בשמאל שמאלה תוך פניה לאחור דרך כתף ימין 1/2 סיבוב ימינה), ציר על שמאל, גב למרכז המעגל פתיחה בימין ימינה. 6 4- גב למרכז המעגל - כמו 1-3 ברגל שמאל שיכול בשמאל מעל ימין, פתיחה בימין ימינה תוך פניה לאחור דרך כתף שמאל (1/2 סיבוב שמאלה), ציר על ימין, פנים למרכז המעגל פתיחה בשמאל שמאלה. 8 7- פסיעה בימין לכת. תוך הרמת ידיים גבוהה, דריכה בשמאל ליד ימין. 9-10 פסיעה בימין לאחור (פתיחת המעגל) תוך הורדת הידיים, דריכה בשמאל ליד ימין. 11-12 העברת משקל לימין ולשמאל. 13-15 כמו 1-3 חלק ב´ 16-18 גב למרכז המעגל פניה ימינה למרכז המעגל תוך שלוש פסיעות, החל בשמאל (השלמת הסיבוב ימינה) 19-24 כמו 7-12 חלק ב´ בסיום הריקוד חלק ב´ חוזר שנית

למעלה