עזרה לפני שהחבר יגמור בקבר!

N י ל ק י

New member
עזרה לפני שהחבר יגמור בקבר!

אני אשתמש בשמות בדויים: שם החבר שלי - איתי | הגיל 12.8 (כיתה ז') שם הידיד שלו - אמיר | הגיל 17.5 (כיתה י"א - נשאר שנה) אז ככה חבר שלי איתי הכיר לא מזמן ידיד מהאינטרנט בשם אמיר, הם דיברו בהתחלה פעם פעמיים ביום ולאחר מכן זה רק התפתח והחריף בחופש הגדול וללא ספק גם השביתה הגדולה תמכה בכך. אמיר התחיל לשלוח תמונות לחבר שלי שהוא חותך לעצמו את הורידים שהוא לבוש מוזר ושהוא מתלבש כמו אימו ושהוא אוהב בנים ובנת ביחד. איתי שהיה ילד רגיל, אוהב בנות השתנה מן הקצה אל הקצה הוא לקח חגורות, עניבות, ג'ינסים עשה פוני רוצה גם לעשות עגיל בשפה והכל מתחת לאף של הוריו שלא יודעים דבר! לא ידעתי מה לעשות, באמת שלא אין לי בעיה גם עם איך הוא מתלבש זה זכותו הפרטית למרות שאפילו בבית הספר הוא לבוש ככה אבל אמרתי לא נורא. הבעיה הכי גדולה החלה בשביתה, חבר שלי התאהב באמיר הוא התחיל לומר לי שהוא אוהב גם בנים ובנות והתחיל להסתובב עם אימואים מכיתה י"א וזה רק מחריף ההורים שלו חוזרים מאוחר מהעבודה ואין להם מושג מ כ ל ו ם
הוא סיפר לי שהוא כמעט ניסה לחתוך לעצמו את הוורידים אבל הוא לא הספיק, הוא סיפר את זה לידידה + חבר שלי ועוד 2 ידידות שלו שאני לא בקשר איתך. רצינו לסיים איתו את הקשר אבל לא היה לנו נעים ותמיד השתפנו, הקש ששבר את גב הגמל היה שהוא סיפר לנו שהוא התחרמן (התנשק, התחבק ונצמד) לילד בכיתה י"א וסיפר שהוא עוד אוהב את אמיר בכ"ז וגם ילד מהשכבה שלנו מחרמן אותו ואם זה לא מספיק אחרי שהתאהב בידידה שלו שרית (שם בדוי) הוא כעת מאוהב גם בהילה (שם בדוי) אי אפשר ככה יותר! הוא התשגע אתם לא תזהו אותו. אני וידידה שלי באמת שלא יודעים מה לעשות פתאום הוא בדיכאון קורא לעצמו אימו מתלבש מוזר מזלזל בלימודים חותך את הורידים וגם מתחרמן לי עם בנים
פשוט אני לא יודע מה לעשות
עזרה בבקשה

MeWithoutU

New member
מהההה?????

בקושי הבנתי משהו! קודם כל תרגע...אתה סתם לחוץ! דבר שני - בחור שמתלבש בשחור זה לא אימו...לא יודעת מאיפה חבר שלך הוציא את השטויות האלה...(טוב בעצם כן...כיתה ז...המוח לא מתפקד הכי טוב) אז חבר שלך אוהב בנות ובנים...אז מה???מה אכפת לך למי הוא נמשך??? חוץ מזה יכול להיות שהוא לא דו-מיני...פשוט בגיל הזה רוצים להתנסות ולא יודעים בדיוק מה רוצים... אז יכול להיות שזה קטע חולף!...כשאני הייתי בכיתה ח חשבתי שאני נמשכת לחברה שלי...חייתי בסרט שאני מאוהבת בה... גם יצא לי להתמזמז עם בת...אבל אחרי כמה זמן הבנתי שאני לא נמשכת לבנות...וזה היה סתם...רציתי להיתנסות. אז חבר שלך נמשך לבנים עכשיו (או חושב שהוא נמשך לבנים)...זה יכול לעבור לו...ויכול להיות שלא! מה לעשות?אנחנו לא בוחרים למי להימשך! מה שאתה כן יכול לעשות זה - לדבר עם החבר ולהסביר לו שאותו בחור (שעוד מעט יהיה בוגר) מנצל אותו וזה לא יגמר בטוב! הבחור בן 18...וחבר שלך בן כמעט 13...זה אפילו לא חוקי!!! בחור בן 18 שנמשך לילד בן 13 - זה אומר שמשהו לא טוב אצלו במוח!!! תנסה לדבר עם חבר שלך...תנסה להסביר לו שאתה דואג לו ורוצה בטובתו... תסביר לו שהוא חייב לנתק את הקשר הזה...זה באמת לא נורמלי!(לא בגלל ששניהם בנים - אלא בגלל הגיל) ואם זה לא יעזור אני חושבת שאתה צריך לפנות למישהו מבוגר... כי אתו בחור - לא רק שהוא עוד מעט בוגר...אלא גם שהוא מתחרמן איתו...וגם מדכא אותו וגורם לו לחתוך!!!זה ממש לא בסדר!

N י ל ק י

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif תודה, עוד הצעות../images/Emo35.gif

Tabacco 19

New member
כמה דברים...

זה שהוא מתלבש שונה ונמשך לשני המינים או רוצה לעשות עגיל בשפה זה כבר עניין שלו ושיעה מה שהוא רוצה,אבל לחתוך לעצמו את הורידים? הילד הזה צריך עזרה דחוף... לדעתי אם זה חוזר על עצמו בדחיפות להודיע להורים שלו או למחכנת.

Bar Duff

New member
זה אני בכינוי אחר: (N י ל ק י)

חוזר על עצמו? זה כבר חצי שנה ככה! הוא לא חתך הוא ניסה כדי להיות חלק מהחבר'ה שם, האיש שהוא מדבר איתו יכול להיות גם בן 80 או מחבל שגורם לו למות בדרך עקיפה מילד שמח הוא הפך לילד מדוכא, חולה צומי שרק רוצה שידברו עליו כל הזמן. הבגדים לא מפריעים לי, עגיל לא מפריע לי אבל בתור חבר הכי טוב כן מפריע לי שהוא אוהב בנים ועוד יותר כשהוא מספר לי שהוא נהנה להתחרמן איתם באופן קבוע :/ הוא צועק על ערסים שהם מגעילים, מקשיב רק לחבר שלו ו2 הידידות שלו (שכולם פריקים + בי + מהאינטרנט!) חותך לעצמו את הורידים עושה דברים משוגעים, הורס לעצמו את החיים ההורים שלו העיוורים לא שמים לב בכלל ואני גם לא איתו בכיתה ואני לא רוצה להלשין עליו אבל בקצב הזה הוא ישאר לבד ומדורדר!

Tabacco 19

New member
בקצב הזה הוא לא יספיק להישאר לבד...

הוא יפגע בעצמו עוד הרבה קודם... את לא רוצה להלשין להורים שלו? אין בעיה,אבל תספרי למבוגר אחראי אחר לדוגמא למורה שלו כמה שיותר מהר.

Bar Duff

New member
עכשיו הוא אמר לי בפלאפון שחבר שלו אמר לו בכלל

שלחתוך ת'ורידים זה קצת כואב אבל לא קורה כלום :/

liraz y

New member
זה הגיל...

אז הוא אימו הומו, אז מה? אימואים לא באמת חותכים ורידים. הם רק מנסים

ט ר י ג ר

New member
מזתמרת זה הגיל?

גמאני בת 12.. אפחד בשכבה שלי לא חותך ורידים (ממה שאני יודעת) לא קשור לגיל..

ספירקיXD

New member
יש לי משהו אחד להגיד. ולדעתי הוא בין החשובים.

"רצינו לסיים איתו את הקשר אבל לא היה לנו נעים ותמיד השתפנו." למה רציתם לנתק איתו את הקשר? כי היא השתנה? כי היא לא סגור על עצמו? כי הוא בן 12 והוא לא יודע כלום מהחיים שלו? כי הוא "בצרה"? אחד הדברים הכי לא יפים בעיני, זה לנסות לנתק את הקשר עם בנאדם שקרה לו משהו. שהוא השתנה פתאום. הוא בן 12, הוא עושה דברים לפוזה. אתם לא תוכלו לשנות אותו, אבל העיקר שיידע מה אתם חושבים. ונגיד, אוקי רק נגיד שהוא הומו. אז תנתקו איתו קשר? כי הוא הומו? וכי הוא אוהב להיות "אימו", ואוהב את הסיגנון לבוש הזה? יאללה, כל אחד שיעשה מה שבא לו. שיתלבש איך שהוא אוהב ורוצה. תפסיקו לשפוט אנשים. תקבלו אותם כמו שהם, עם היתרונות (שזו לא בעיה לכולם.) ועם החסרונות. כי אף אחד לא מושלם. אבל אם בכל מיקרה אתם רואים לעזור, דברו איתו. אני לא חושבת שיש עוד משהו שממש יעזור לעשות, כי זה תלוי רק בו. מצטערת על הגישה התוקפנית, פשוט ראיתי את המשפט הזה וזה ממש הרגיז אותי.

Lady In Blues

New member
אוקי, בוא נעשה קצת סדר.

נפתח בעובדה החבר שלך רק בן 13. זה גיל שהוא לא ממש סגור על עצמו. החבר שלך נשמע לי כמו אימו ממוצע. אומר שהוא חותך וורידים ולא עושה את זה. ב90% מהמקרים זה נכון אבל (וזה אבל גדול!) אל תקח את הצ'אנס. שב ודבר איתו על מה שאתה מרגיש ותסביר שלחתוך וורידים כדי "להיות חלק מהחבר'ה" זה מטופש ושאם הוא והחברים שלו ימשיכו לעשות את זה לא יהיו שום "חבר'ה". בקשר לעגיל שהוא מתכנן לעשות- תסביר לו שדברים שניראים לו יפים עכשיו אולי לא יראו נחמד יותר מאוחר. הרי הוא לא רוצה להגיע לגיל 17 עם חתיכת מתכת בפה ולחשוב "למה לעזאזל עשיתי את זה?", נכון?
עד לפה הדברים הרעים
בקשר לקטע עם הבנים- הכל טוב ויפה שהוא מתנסה אבל פער הגילאים פה ממש לא לעיניין. תסביר לו שהקשר שלו עם הבחורים המבוגרים הוא לא חוקי ויכול להגיע לפסים פליליים. בתור אלטרנטיבה אתה יכול להפנות אותו לאתר של איגי, שם הוא יכול למצוא בנים יותר לגיל שלו. סביר להניח שזה קטע חולף אבל בתור חבר אתה צריך לתמוך בו ולא לדחות אותו בגלל זה! תאמין לי שזה דבר חולף וחבל להרוס חברות בגלל זה. בהצלחה לך

נעה 124

New member
אני לא מבינה את כולם פה!!

חבר שלה השתגע! הוא רוצה לחתוך ורידים! היא כבר לא נהנת איתו! הוא מגעיל אותה, הוא מלבש מגעיל ונראה מגעיל ומתחרמן עם ילדים בכיתה י"א! אתם לא בסדר או משהו? הוא צריך טיפול דחוף! ולעצות- לדעתי תנסי לדבר עם ההורים שלו, תראי להם מה הבן שלהם עושה מתחת לאף שלהם והם כבר יעשו עם זה משהו. בהצלחה

ספירקיXD

New member
בואו נירגע..

הוא מתלבש מגעיל- לדעתך. אני לא מתלבשת בסיגנון "פריקי"/ "אימואי" או כל דבר כזה, אבל אני אוהבת איך שזה נראה. ולדעתי זה לא מגעיל. בגלל שהיא חושבת שזה מגעיל זה לא מחייב אותו לחשוב גם ככה, ובטח ובטח שבגלל שהיא לא אוהבת את זה הוא לא יתלבש ככה.

Bar Duff

New member
תודה לכולם על העצות תקראו משהו:

הוא לא כזה והוא לא מגיע ממקום כזה, אנחנו גרים בשכונת וילות יוקרתית אמא שלו עורכת דין והוא עכשיו בטיול בלונדון כפיצוי שאבא שלו הרבה גם בעבודה והם לא מתראים הרבה! הוא עד לפני כמה זמן היה ילד רגיל חבר הכי טוב שלי היה מתחיל עם בנות ואם לאט לאט הוא היה משתנה ומתנסה באמת לא הייתה לי בעיה עם זה כי הוא ילד רגיל ורוצה להתנסות. מה שמפחיד גם הוא שזה קרה בבום מחברה פתאום הוא מתחרמן עם בנים ומתחיל לנסות לחתוך ורידים והכל בגלל איזה משהו שמישהו מהאינטרנט אמר לו!

Bar Duff

New member
ניסיתי אבל הוא אומר לי שזה מה שלחתוך ורידים

מגניב לדעתו :/

ספירקיXD

New member
ואולי במיקרה

את מכירה ילדים שאת יודעת שיש להם השפעה עליו? אני למשל, יש לי חברה שהדעה שלה תשפיע עלי יותר מאשר דעה של חברה אחרת.

למעלה