עזרה לפני שהחבר יגמור בקבר!

coral66

New member
...

זה מטורף, ומישהו חייב לדבר איתו דבר ראשון הילד מהאינטרנט לא חייב להיות אמיתי(מבחינת הפרטים שלו והכל..) אז יש סיכוי שהוא סתם אומר לו שטויות והחבר שלה האמין לזה. בקשר לזה שהוא מתחרמן עם בנים- הוא בן 13 הזהות המינית יכולה להשתנות בגיל הזה, אבל אם זה בגלל איזה אדם שהוא אפילו לא מכיר וזה עוד באינטרנט, אז חבר שלך צריך לשים גבולות הוא יותר מידי מושפע מזה ברמות מוזרות, אפילו אני חושבת שאולי זה נובע מחוסר ביטחון אולי בגלל מצב חברתי או חוסר תשומת לב מההורים(- ההורים לא יודעים מה קורה איתו). לדעתי אתה צריך לדבר איתו, אם זה לא עוזר והואא חבר קרוב שלך ואכפת לך ממנו אז תדבר עם ההורים או גורמים מבית הספר, אבל אני חושבת שהכי טוב שאתה תדבר איתו. בהצלחה

ט ר י ג ר

New member
וואי מהה?

תשיבו.. אתה אומר "הוא פעם היה לד רגיל" אימו זה לא בנאדם רגיל?! הומו זה לא בנאדם רגיל?! תתן לו לעשות מה שהוא רוצה, נכון הוא בן 12, כמוני.. וזה קצת מוזר.. אבל הוא מתחיל את גיל ההתבגרות ואולי זאת דרך למרוד בהורים שלו בגלל שהם לא איתו.. ולמה פאקינג לעזוב אותו?! בקשר לזה שהוא חותך, בזה צריך לטפל.. בזה שהוא מדבר עם אנשים שהוא לא מכיר באינטרנט ומושפע מהם, ומתחיל להיכס לדיכאון בגללם, בזה צריך לטפל! תנו לאנשים לחיות את החיים, לנסות ולהתנסות מחוויות, ללמוד מטעויות! בדברים שמסוכנים לו תטפל, אבל זה שהוא עם בנים בכיתה יא' זה עניין שלו, תגיד לו מה דעתך, והוא ילמד מהטעות.. או שהוא ימשיך ככה. כל עוד זה לא מזיק לו, שיעשה מה שהוא רוצה! אני אישית מאודד אוהבת את מראה האימו, יכול להיות שמישהו אחר ישנא את זה.. די לשפוט אנשים על פי מראה חיצוני! זה שהוא לובש שחור זה אומר שהוא מוזר?! די כבר להדביק סטיגמות וכינויים..

נעה 124

New member
כן, ילד שמגיע למצב הזה הוא לא ממש נורמלי

תחשבי שיש ילדה חמודה שהיא חברה נורא טובה שלך והיא ממש לא אימואית, ועכשיו היא מתקשרת אלייך ואומרת לך "היי! את יודעת מה? הכרתי מישהו באינטרנט לפני כמה זמן, והוא שלח לי תמונות שלו, ועכשיו אני לובשת רק בגדים שחורים, אני בדיכאון,ניסיתי לחתוך ורידים, התחרמנתי עם בנות... איזה כיף זה!!" אני גם אוהבת את ה|הדגשבגדים של האימואים, אבל להגיע למצב כזה?! אני הייתי מנערת את חברה שלי אחרי דקה! ומנערת חזק, באכזריות, שתבין!

ברור שזה דפוק

התכוונתי שזו הסיבה היחידה לחתוך ורידים. אני מקווה שמישהו ישים לב לצלקות של אנשים שצריכים עזרה ועושים את זה לעצמם.

kuroi tsuki

New member
את בן או בת? ../images/Emo188.gif בכל מקרה,בגלל אנשים כמוך,

העולם נראה כמו שהוא נראה. למה לעזאזל מפריע לך שהוא עושה דברים עם בנים? כל עוד זה לא פדופיל בן 384567 זה בסדר! זכותו! לגבי האימו, זו אופנה מפגרת לגמרי, אבל אם בא לו-בבקשה. אם הוא חותך ורידים, באמת, אז זו בעיה. אם הוא נשרט עם נייר ומתלהב מכמה דם ירד, זה מפגר.

coral66

New member
צודק

למעלה