עזרה לקהילה

משוש30

New member
../images/Emo32.gif עזרה לאם חד הורית

הי בנות. אני מפרסמת פה סיפור של משפחה שאני "אחראית" עליה מטעם הפורום למען הקהילה. אם מי מכם יכולה לתרום אחד מהדברים האלה זה מאד יעזור. מדובר באם חד הורית לשתי בנות בנות 4 ו-6 מירושלים . היא מאד זקוקה למישהי שתוכל להיות עם הילדה הגדולה שלא נמצאת עכשיו בשום מסגרת. היא אומרת שאפילו שעתים שלוש בשבוע יעזרו לה מאד. לגבי הצרכים הגשמיים: קרש גיהוץ, ספרייה קטנה, ארונית או שידה לבגדים, בגדלים לאם מידות 50-52, בגדים לבנות, מצרכים יבשים וחומרי ניקוי לבית ואם יש אז מיקרוגל ומכונת כביסה יד שניה אבל במצב טוב. אני יכולה לאסוף דברים מירושלים ומחר אני כנראה באזור המרכז אז אם יש משהו (לא בגודל של מכונת כביסה...) אני יכולה לאסוף. גם בעלי נמצא מחר באזור פתח תקווה. תודה לכולם

איציק78

New member
|עזיש לכם משהו מיותר????../images/Emo92.gif

מישהו יכול לשמוח איתו?! אנחנו רוצים אותכם איתנו. בין שורות המתנדבים שעושים חיים נסו להתנדב לפחות פעם בחודש בכל אופן אנחנו נשמח גם לקבל כל סוג של מתנה, עבור הילדים ומבוגרים בודדים, וחולים חולי CP ןבCF ופיגור שכלי, חולים בגוף וברוח שמתנותיכם עשויות לשמח אותם ולהקל על מצבם . משחקים , ספרים, צעצועים, ממתקים, בובות, כל דבר שיכול לשמח ילדים יש לו מקום אצלינו . אתם מוזמנים לשלוח אלי מסר. ואני נשמח לתאם עימכם את המתנה. הכי טוב לשלוח לאלי מסר ונטפל בזה באופן אישי תשלחו לי בבקשה מסר עם מס' טלפון ואני יצור איתכם קשר.

משוש30

New member
מקווה שזה בסדר שאני מפרסמת את

זה פה. אם זה מפריע אני יכולה להפסיק אם לא אז מדי פעם אני אשים פה הודעות כאלה שיכולות אולי לעזור לאנשים במצב קשה משלנו.

איציק78

New member
../images/Emo124.gif זה חשוב לכנס

לכולם יש איזה צעצועים של הילדה/ילד שכבר לא צריכים כי הילד סיים בגרות.. לכולם יש ספרים צבעוניים עם תמונות גדולות שהנכד מכיר כבר בע"פ.. הבגדים כבר גדולים עליכם? בואו נעשה מעשה טוב... תנו.. רק מילה אחת - תנו.. יש אנשים שזה ימלא את העולם שלהם - תנו.. רק תנו - עם לב רחב ורצון טוב.. מי ייתן וכולנו נהייה מאושרים

איציק78

New member
לגבי תרומות תשלחו אלי

מסר ואני יבוא לאסוף אותם עבור ילדים חולים ומשפחות שהם באמת צריכות את זה והמצב שלהם קשה ביותר.... תודה על שיתוף פעולה

אפרת12

New member
תשימי ועוד איך תשימי../images/Emo70.gif

אני אשאל את האיש אם הוא מוכן לוותר על המיקרו הישן שלנו (שלפי דעתי הוא יותר טוב מהחדש
)

yaelia

New member
אני אחזור אליך במשך השבוע

אני מתחילה לארגן לקראת המעבר שלנו, ובטח יצוצו המון דברים שאפשר לתרום.

משוש30

New member
אתן מקסימות! תודה ../images/Emo24.gif

אני אאסוף את זה (יעל את גם ירושלמית נכון?)

משוש30

New member
הי זה מצוין! תשלחי לי פרטים במסר

ואני אאסוף את זה זה יצטרף למגהץ שתרמו והנה הרשימה מתחילה להצטמצם!

תומרלי

New member
רוצה לעזור ויש לי מה לתרום

יש לי כל מיני דברים במחסן במצב מצוין, כמו רדיאטור די חדש, שולחן אוכל, מזגן משומש, כוננית ספרים ועוד. הבעיה היא שאני גרה לא רחוק מנתניה. האם יש דרך להגיע אלי? האם נוכל לתאם להיפגש באמצע? אין לי מכונית גדולה. אגב, יש לי גם מכונת כביסה לא חדשה אך במצב די טוב. אשמח לעזור רק לא יודעת איך. לא מגיעה לאזור ירושלים.

Shprintzak

New member
אני מהצפון, איזור חיפה, אבל יש לנו

ספרייה קטנה במצב ממש טוב. אני מוכנה לקנות כמה מוצרי ניקוי לבית בעבורה, אבל איך זה יגיע אליכם?

משוש30

New member
הי בעלי מגיע מדי פעם לחיפה למשפחתו

או שאני אבקש ממישהו מחברי הפורום למעו הקהילה לעבור דרכך. ציפוש שלחי לי פרטים במסר ואני אצור איתך קשר תודה רבה!

משוש30

New member
../images/Emo41.gifתודה רבה לטולילה שתרמה לאם

החד הורית קרש גיהוץ חדש מהאריזה! בכלל נראה לי על הכיפק ה"ג'וב" הזה פוגשים המון אנשים נחמדים. טולילית המקסימה הודיתי לך גם בפורום "למען הקהילה" תודה
והמון תודה לכל אלו שרוצים לתרום אני אמצע דרך להגיע אליכם ולהעביר הכל לאם מירושלים

למעלה