עזרה לקהילה

משוש30

New member
../images/Emo124.gifתודה ענקית לבמיה1 שתרמה

מכל טוב לאם החד הורית. (ממתקים אוכל חומרי ניקיון מצעים) ועוד הגדילה ואמרה שהיא מוכנה כל חודש לתרום למשפחה אוכל. ושבלי קשר נכבשתי מיד בקסמיה והנה התודה ה"רשמית" בפורום למען הקהילה תודה

1במיה

New member
../images/Emo9.gifתרומות נותנים בשקט! וגמני

חושבת שאת מקסימה ואני בשוק ממתן המקסים (
וגם |חתול)איזה תינוק חייכן ורגוע. אחרי כל הטילטולים שרוני העבירה אותו הוא עוד מחייך

תומרלי

New member
עדין רוצה לתרום. האם יש דרך להגיע

האם יש דרך להגיע אלי? גרה צפונית לתל אביב, בעמק חפר. עשיתי בדיקה של הציוד אצלי: רדיאטורים במצב מצוין, מאוורר תקרה, כל מיני כלים, שולחן אוכל ועוד. מאשה - אשמח אם תצרי איתי קשר.

משוש30

New member
הי אני עדיין בודקת דרך כי מעבר

להגעה צריך רכב גדול. יכול להיות שנארגן דרך הפורום למען הקהילה. הבנתי שביום רביעי כנראה יהיה רכב גדול. האם זה דחוף לך מבחינת פינוי המחסן? אם לא אז ברגע שנסדר רכב אני אצור איתך קשר.

תומרלי

New member
לא דחוף לי בכלל. פשוט רוצה לתת

אני שמחה על ההזדמנות לתת מעצמי ולכן חשוב לי שזה לא יפול בגלל עניינים טכניים. אני מוכנה להוביל במכונית שלי למרכז דברים קטנים, אבל אין לי פתרון למכונת כביסה למשל.

sharonmx

New member
פספסתי את כל הענין- אבל צריך עגלה?

יש לי עגלה של פג (קרוול) למסירה. כמו חדשה.

משוש30

New member
לא ספציפית למקרה שלי אבל יש מחסנים

המרכז ובירושלים של הפורום למען הקהילה והדברים משם עוברים לנזקקים. אם את מעוניינת לתרום צרי איתי קשר

אלינה12

New member
בגדים למסירה

היום עשינו סדר בארון ויש הרבה בגדים שאנחנו כבר לא לובשים והם במצב טוב, פשוט קטנים עלינו. חבל לזרוק אותם. מידות של אישה 40-42 ושל גבר 48-50. אני גרה בפתח-תקווה. אולי יש איזשהו מחסן בגדים שאפשר להעביר לשם או להעביר ישירות לאנשים נזקקים. אני יכולה להגיעה לכל מקום בגוש דן,כדי למסור.

משוש30

New member
הי את יכולה ליצור קשר עם קרינושנוש

מפורום למען הקהילה היא מרכזת את המחסן במרכז תודה רבה

משוש30

New member
../images/Emo124.gifתודה ג-ד-ו-ל-ה מאד מאד לאפרת

שהביאה למפגש היום מיקרוגל עבור האם החד הורית! בזכותה ובזכות עוד אנשים כמוה ביום שני אני מביאה לאם כמעט את כל מבוקשה! איזה כיף וכמובן התודה הרשמית בפורום למען הקהילה

משוש30

New member
../images/Emo41.gifותודה לגורבי שהעבירה (גם היום

במפגש) צעצועים עבור פנינה מהפורום למען הקהילה. זה ממש נפלא מצדכן! (אני לא אגיד איך האוטו שלי נראה עד הפריקה של הדברים ביום שני אבל זה כל הקסם לא?)

למעלה