עזרה | נהיגה בשכרות

Moshe2030

New member
עזרה | נהיגה בשכרות

תפסו אותי על אלכוהול של 630 מיליגרם
העורך דין שלי הגיע איתם להסדר של שלילה ל4 חודש, מה אתם אומרים זה הסדר טוב?

גבע אבי

New member
אתה יכול לברך

את עורך הדין שלך,
את השוטר שהתרשל במילוי הטפסים ובביצוע הבדיקות
את השופט שהיה במצב רוח טוב
את התביעה שלא השתדלה יותר
את מזלך הטוב.

רק בקשה קטנה אחת - קבלת מתנה, אל תבזבז אותה
אם שותים לא נוהגים

הנה קישורית רלוונטית לעניינך

חפש שם באתר בעמודה השמאלית, את המאמר תחת הכותרת "פסילת מינימום בעבירת שכרות"

אם הבנתי נכון, כדי להגיע ל 4 חודשים במקום המינימום - 24 חודשים - על השופט לפרט בהכרעתו מדוע הפחית מהעונש המינימלי.
איני יודע אם הסכם טיעון עם התביעה מהווה נימוק מספיק.

איני מבין מדוע התביעה לא ניסתה למצות אתך את הדין.
יש לי תחושה שיש להם איזושהי נקודת תורפה באישום נגדך, והם מנסים לצאת 'נדיבים' כדי שתירדם ולא תשים לדרך המילוט...
מאידך, כיון שאתה עם עו"ד, כנראה מיומן, אז אולי הוא זה שמצא את החוליה הרעועה באישום, והוא כבר רכב עליה והצליח להוריד להם את התיאבון.

לא אוכל לחוות דעה על כדאיותה של העסקה, מבלי לדעת מהי החוליה הרופפת עליה רכב העו"ד שלך.
במידה ואין שום חוליה רופפת - יש לך עו"ד כריש ומזל גדול.
קח לתשומת לבך את המלצתו של אבי גבע
ושמור על עצמך ועל סביבתך.
חבל.
בהצלחה.

באידיש

ישנו פתגם. האומר הכלה יפה. מדי. בריכוז כזה ההצעה טובה מדי ושמא ניתן היה להפחית מאידך ללא ראיית החומר כולו ובהיותי קונה סיכונים הייתי מציע להסכים ואגב תשומת לבכם לתיק שלי בו זוכה נאשם בשל הפרעות במכשיר. כן לפעמים שווה להלחם

שווה להלחם...כשאתה שיכור?

שווה

לתת לצדק לנצח ...... בצחוק. הכוונה היא ללמד את המשטרה לעבוד כמו שצריך. ואם ילמדו יצליחו

מעניין אותי לדעת...עד היכן החוצפה שלך מגעת???

למשל, אם הייתי - חלילה - הורג שני אנשים בגין עבריינותך זו, והיית נשפט לעונש מאסר...גם היית מבקש לדעת, באיזשהו פורום משפטי, אם העונש "בסדר", לדעת המשתתפים?

השאלה שלך היתה אמורה להתחלף בשבועה חד משמעית - לעולם לא תנהג שוב, שיכור...אבל לא - באת לקבל חיזוק שלא "אכלת" אותה.

מחליא.

gady19

New member
זה הסדר מצויין אבל

כמובן צריך לבדוק האם המתנה נתנה מנדיבות , או בגלל שמשהו לא היה בסדר במדידה.
בזמנו מדדו לי מהירות עם מכשיר לא תקין זה היה כתוב במשטרה ובמקרה גיליתי אם זה עי עיון בתיק.
בכל אופן לכל המלעיזים אין קשר בין שיכור לרמת אלכהול בדם עד גבול מסוים, אבל עדיף לא לנגוע באלכהול לפני נהיגה
בגלל שה מדידה תלויה גם בגורמים פיסיולוגיים ואז מישהו יכול לשתות כוס בירה וליפול , וכמובן אם תהיה תאונה ויגלו אלכוהול
אתה עלול להאשם בהריגה.

למעלה