עזרה נפשית:(

daniel451

New member
חח תאמת אני דלוקה גם על דני

כן הוא כזה כוסון והוא לפחות יותר קרוב לגיל שלי..~! בעצם, בן כמה הוא?? 18, 19 לא?? ג'יימס המבאס בן 21... הוא יהיה פדופיל אם הוא יהיה איתי... חעחע.. אהה וגברת את מראשון???????? זה טופ כי גם אני:) מאיזה בצפר את?? נ.ב אני אוֹר

blink me1

New member
גמנייייייייי דלוקה על דני!!!!!!!!!!

הוא מושלם....מושלם!! אגב.....בן כמה דאגי? 16 17 כזה לא?!

חחחחח

חחחח כן אני מראשון אני עולה ל-י' לגימנסיה הריאלית... לפני זה הייתי בבן גוריון דאגי בן 16...ב-30 בנובמבר (10 ימים אחרי) הוא יהיה בן 17 וג'יימס יהיה בקרוב בן 21 חחחח =] ודני אממ אממ נראה לי הוא בן 18...

סתיוית

New member
גיימס טיפה גדול מידי בשבילי

חחחחחחח אני אהיה בת 15 הוא יהיה 21 אבל הוא עדיין נאמבר 1. ויש גם את מאט דאגי ודני שאנלא אתנגד לאיזה סטוצ חחחחחחחחחחחחחחחח &^%$אשליותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת^%$

blink me1

New member
יוווווואאאאאוווו ככה שאם אני יפגוש

אותו ויאנוס אותו זה לא יהיה פשע!!!!!!!! כי הוא סך הכל גדול ממני בשנה וקצת!!!!!! כוסוווווווון..... וגם דני לא כזה גדול......למרות שגם צ'רלי רק בן 18 ומשו אבל הוא נירא מבוגר כזה ואחד כזה שהולך רק על בנות עם קלאסה..... קיצר מה אני בכלל מקשקשת...

daniel451

New member
וואי לא יכול להיות שדני יותר גדול

מדאגי..!! ואיזה באסההה שג'יימס בן 21 אם הוא היה יותר קטן הייתי טסה לאנגליה בשבילו...:\ (בוכה) הוא אפילו לא נראה כזה זקן..!! זהו אני מוציאה לעצמי את ג'יימס מהראש ומתחילה לחשוב על דני.. לפחות הפרש של כולה 4 שנים!!.. הולך.. ההורים של 6 שנים הפרש:d ד"א- אם את עולה לי' נראה לי שאין סיכוי שאני מכירה אותך אלא אם כן היית בבצפר שלי.. ולא הייתD: אז חפיף..!! אני בטביב אבל עכשו אני עוברת לזלמן ארן כי אני מופרעת חעחעחע!!

סתיוית

New member
לא מוציאה את גיימס מהראש בחיים

אלללללללללללללל תעשי את זהההההההההההה בחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

daniel451

New member
מיי לב יס שבור..!! אוי הכאב..!

אני לא יכולה לפנטז הוא יותר מידי גדול ממני.. בנתיים אני לא ממש מצליחה להוציא אותו מהראש אבל ברגע זה יש לי 2 בראש! דני & ג'יימסושי!

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיקות...... אני לא מבינה איך אתן מעדיפות את ג'יימס על מאטטטטטטטטטטטטווווווושששש?!?!? תסבירו לי!! קשה לי להבין את זה....מאט מושלםםםםם!! גם ג'יימס מושלם....אבל פחות

סתיוית

New member
את לא דעת אני במשבר

גיממס&דאגי&מאט אני כ"כ במשברררררררררררררררררר! אנלא יודעת במי להחליט אבל הגיל הוא לא אופציה חחחחחחחחחחחחחחחחח גיימס ומאט 21 אבל קפצו לי ודאגי פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בהתחלה זה היה ברור לי הלווו גיימס מושלם ומאט ודאגי קצת פחות.. אבל אז התחלתי להתאהב במאט ואז בדאגי ואז חזרתי לגיממסס ועכשיו אני פשוט במשבר! (חחחח משבר גיל 15)

blink me1

New member
אוקיי קודם אני יפתח בזה שזה סדר ה

עדיפויות שלי: דני& דאגי&מאט הארי צ'ארלי ג'יימס טום עכשיו באמת שכוללללללללללללללםםםםםם באמת באמת מושלמים ומטריפים ומתוקים וקוצ'י מוצ'י..... אז תסבירי לי למה ג'יימס לדעתך הכי הכי?!?! אני באמת רוצה לדעת! תסבירי את עצמך! מיד!!

סתיוית

New member
אוקע אני אסביר לך למה גיימס

אחד. הקול שתיים. העיינים! איזה עיניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. שלוש. התסרוקת הבריטית שלו חחחחחחחחח ארבע. העובדה שהוא הבריטי המושלם. יש לו פשוט תמראה הבריטי :] וזה מה שעושה לי את זה..חחחחחחחח חמש. העובדה שהוא רושם את השירים הכי מדהימים שיש :] שש. הוא כזה חמודיפשושיקוצימוציסושי שבע.החיוךךךךךך שמונה. הקפיצה שלו! אין היא מושלמתתתתתתת! חחחח איך הוא מפסק את הרגלים תשע. ההתנהגות שלו! לא שאני מכירה אותו אבל איך שהוא מתנהג והכל.. עשר. לא משנה מה אני פשוט נדלקתי עליו! פשוט ככה! זה בא לי בטבעיות.. ככה זה.. אגב, זה לא לפי איזשהו סדר :] זה לפי איך שבא לי..חחחחחחחחחח

נופר36

New member
חחחחחחח ''משבר גיל 15''

אני בקטע של ג'יימסוש גםם...אבל לא מפריע לי הגיל שלו...כאילו זה לא שאני אהיה איתו או משווו(הלוווואייי) אבל זה לא יקרה לצערי:( אז ממש לא מזיז לי בן כמה הוא..הוא כזה חמודדדד וזהוווו!

סתיוית

New member
אשכרע זה כולה פנטזיה

אבל אני עדיין לא דעת מי הכי עושה לי את זה! חחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מה זה מקווה לטוס ללונדון בגיל 18 ולהכיר אותם כאילו ממש מקווה! )*&^%$אשליות&^%$#מתנפצות*&^%$#ככל&^%$שחולמים*&^%$יותר*&^%$

סתיוית

New member
ועוד משהו-

איך לעזעזל אני אתחרה בקארה?????????? היא פשוט אישה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו איך לעזעזלללל! לא צההה &^%$#@&^%$#&^%$#@&^%$#)* )*&^%ושוב אשליות&^%$#

למעלה