עזרה עם דג קרב

OZEEVI

New member
מה שנכון נכון

ואני מזמין את כולם לגלוש בו הכתובת היא WWW.GOCOOL.CO.IL

Suikun

New member
אוקי,

ראיתי שהתלהבתם נורא מהאתר, אז נכנסתי גם לראות מה המהומה.. הנה דעתי, ובאמת, לא בשביל להעליב, אלא בשביל שתתקנו.. האתר מבולגן, העמוד הראשי מפציץ אותך במידע- עמוד ארוך כאורך הגלות, עם המוני לינקים ותמונות ואי אפשר למצוא את הידיים והרגליים. מה שעוד צרם לעיניי היה שרשמתם שלוויתן קטלן הוא דולפין.. ועוד משהו- מצאתי סרטון שיש בו כביכול גופי שוחה באקווריום מים מלוחים. יש אומנם מספר דגים שיכולים לחיות גם במתוקים וגם במלוחים, אבל תקנו אותי אם אני טועה- גופי ל אחד מהם. מה גם שהסרטון נראה קצת מפוברק- עושה רושם שישנו אקווריום נוסף בו הגופי נמצא , שנמצא לפני האקווריום המלוח.. חוץ מזה- אתר נחמד מאוד, עם המון מידע (חבל שקצת קשה לנווט).

wiz

New member
נראה לי שגופי דווקא יכול להסתדר

במים מלוחים... משריצים משגשגים במים מליחים ("מים שבורים"), ואפילו מומלץ להוסיף מלח לאקווריום שלהם. בנוסף, קראתי שמרבים להשתמש במולים כסטרטרים לאקווריום מלוח, והם קרובים לגופים מבחינה פיזית ותנאים דרושים. יכול להיות שזה אמיתי
.

Suikun

New member
אני יודע על מולי

אני יודע שאפשר להסיב מולי שחור למים מלוחים.. אבל על גופים לא שמעתי, ומאוד לא נשמע לי הגיוני.. במיוחד שבסרטון נראה כאילו הגופי שוחה לו מחוץ לאקווריום.

סימסית

New member
suikun כנס..

תכנס לאתר של גוקול ותראה למעלה יש 4 ריבועים שכתוב בהם האקווריום חיות ים חדשות ופורום,תלחץ על האקווריום והוא יראה לך את האתר בצורה מאוד מסודרת...תנסה...

varda

New member
היה לי דג קרב עם עוד דגים באקווריום

ולפעמים (פעמים רחוקות) הוא היה נוטה לכווץ את הסנפירים ובכלל, לא להראות במיטבו. לדעתי זה דג קצת מופנם באופן כללי. צריך לעקוב אחרי הסנפירים שלו שיכולים ללקות בריקבון (יש תרופות לזה)

la lei lu la

New member
תודה לכולכם !

תודה לכולם על ההתענינות ועל ההתיחסות לבעיה שלי. אני אעקוב אחרי מצבו של הדג שלי ואעדכן במידה ואגלה משהוא מעניין.

למעלה