עזרה עם תמונות של אביב

Hosh17

New member
אני אסביר לך

את פשוט לוחצת על "הוספת תגובה" (לא מהירה) למטה בפסים הכחולים שיש לך את לוחצת על "צירוף קובץ".. אחר כך לוחצת על "עיון" ובוחרת את התמונה , לוחצת על פתח ואז פשוט שולחת את ההודעה... וסיננתי עכשיו כמה משפטים שאני ממש אוהבת: "הילדים לוקחים אקדח, יוצאים קצת לשחק חתול שרוף, והם צוחקים, ואלוהים שותק..." "מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע" "קבעתי עם האושר והוא לא בא" "סרטי אהבה משודרים מאוחר אבל אלימות, בכל שעה מותר" "שורשי אלימות מושקים מתוך משפך דמים מתי כבר נודה, אנחנו אשמים" "פעם חייכתי היום אני רק שר" "כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים" "הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה אור הירח" "במילים אחרות, אתה בודד הלילה" "יושבים, שותקים, כאילו מחכים שיעברו הימים. כבר לא זוהרים..." "זהו סוף העולם, סוף העולם זה התחיל כשהפסקנו לחלום, כשהפסקנו כבר לקוות" "אם הייתי רק בטוח, כשאמות אפגוש אותך..." "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" "מי לקח לי את האור" יש עוד מליון.. כזה קשה אוף.

מעיין51

New member
תראו

עשיתי בדיוק מה שאמרתם ותראו מה זה עושה לי: גולש/ת יקר/ה, חלה טעות בפעולה האחרונה שביצעת, לא ניתן להמשיך לעמוד אליו ניסית להגיע. הודעה נשלחה לצוות הטכני, אנו מתנצלים על אי הנוחות. בברכה, צוות תפוז אנשים ואני חושבת שיותר כדאי לך לכתוב בית שלם.. או יותר מבית.. זה יותר יפה משורה אחת .. ואור הירח ויומן מסע ממש יפים.. גם כמה צלקות מדהים

Hosh17

New member
אה אוקי

גם לי זה קרה כמה פעמים היום תנסי אולי עוד כמה דקות.. תודה רבה!! וגם בקשר לשירים:) ויש לי שאלה, התמונה שהוא קורע חולצה היא תמונה שהוא עם חולצה לבנה כזו? כי אם כן אני מכירה

galush29

New member
זאת התמונה שנראה לי שהיא מתכוונת.

תגידי לי אם אני טועה

מעיין51

New member
כן

תמונה די מפורסמת שלו.. טחח בגלל זה התפלאתי למה לא נתנו לך אותה.. לדעתי היא הכי מתאימה לחוללצה

למעלה