עזרה? :)
|פינגווין|

CrazyPenguin

New member
עזרה? :)../images/Emo191.gif|פינגווין|

מישהו מכאן יכול לתת לי שמות של שירים מצחיקים, דביליים, חסרי משמעות,עם מנגינה מצחיקה, או שירים פשוט הזויים? P: תודה

Ocean Spirit

New member
CAN I...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Queen - Death on Two Legs Queen - Lazing on a Sunday Afternoon Queen - Seaside Rendezvous Queen - I'm Going Slightly Mad The Smiths - Frankly, Mr. Shankley The Smiths - Vicar in a Tutu I'm My Own Grandpa - לא זוכרת של מי Otis Lee Krenshaw - Drunk Bill Baley - Beautiful Ladies Bill Baley - Love Song My Chemical Romance - Mama Toyah Wilcox - Creepy Room Tom Waits - Underground The Lunatics Gave Taken Over the Asylum - לא זוכרת של מי March of the Sinister Ducks - כנ"ל (אני לא ממציאה את זה, זה שיר אמיתי! צריך לשמוע כדי להאמין...) The Nightmare Before Christmas - This is Halloween The Nightmare Before Christmas - Kidnap The Sandy Claws בתור התחלה...

Moreiro

New member
היי היי!

מה חסר משמעות בשני השירים האחרונים? הם חלק מפסקול של סרט הרי, ולא חסרה בהם משמעות בכלל כשמקשרים אותם לכך

Ocean Spirit

New member
לא אמרתי שהם חסרי משמעות

אבל הם בהחלט "מצחיקים, דביליים... עם מנגינה מצחיקה, או שירים פשוט הזויים". היי, אני אחת המעריצות הכי גדולות של ברטון, לא תתפוס אותי אומרת מילה רעה אחת על ג'ק והחבורה.

black hock

New member
בן ארצי-היי טמבל

הדורבנים-אלפקה ובכלל יש להם שירים קצת מוזרים (כמו גם לג'ירפות) זקני צפת-אוכלת מהצד ויש להם עוד כמה פוליאנה פרנק-זיווה,גיבור צבא ההגנה זה מה שעולה לי כרגע

gazoor2

New member
הצעה לשירים שאולי ישעשעו אותך

שלום, הנה ההצעות שלי: Wix - Don't laugh *יכול להיות שבמקום Wix מופיע השם Winx השיר השני הוא בשפה הגרמנית משנת 1994, והיה להיט גדול בישראל: Mo-Do - Eins, Zwei, Polizei

למעלה