עזרה
המלצה
מה שאתן יכולות.

עזרה ../images/Emo70.gif המלצה ../images/Emo70.gif מה שאתן יכולות.

אז ככה. חזרתי עכשיו מבדיקת הרירית הסוררת, ומסתבר שהמצב לא טוב
אומנם הרירית השתפרה במיקצת לאחר ההיסטרוסקופיה, אבל אולי לא מספיק. כרגיל, היא לא על כל הרחם, רק על 3/4 ממנו, ועוביה בערך 6.5 מ"מ. עכשיו מה אני מציקה לכן
אני צריכה להחליט. או לעשות היסטרוסקופיה נוספת עכשיו ולנסות לשפר עוד יותר את המצב של הרירית, או לעשות שבוע הבא החזרת מוקפאים
עכשיו ד"ר לוויט אמר ששום בחירה היא אינה שגיאה. אין לי מושג קלוש מה להחליט.... ואין לי כבר כוח לעוד כישלון שאולי יבוא לאחר החזרת המוקפאים.
מה ההמלצה שלכן
מה אתן הייתן עושות במקומי
סאני העצובה.

עמית@

New member
סאניק- הרופא שלי תמיד אומר

(כשאני קובלת על הרירית שלי) שמבחינתו אין שום הבדל אם היא 6 או 8 שאפשר גם אפשר להשריש בעובי כזה. (אני עוד לא לגמרי השתכנעתי אבל אני בהחלט מאמינה לו שזה לא מה שימנע הריון באופן מוחלט) אז.. אני בעד להחזיר, לתמוך מאסיבית עם פרוגסטרון, ולקוות לטוב. (כמו שכל מי שפגשתי באיכילוב אומר: "ההוא למעלה יחליט" {תוך כדי הצבעה על השמיים})

אה. ועוד משהו...

אני אמורה להתחיל עבודה חדשה. הייתי אמורה להתחילה בראשון לנובמבר ומכיוון שהחלו התפתחויות לכיוון אולי החזרה, אז דחיתי אותם לשבעה בנובמבר כדי שיהיה לי שבוע להסתלבט בבית בלי לחץ של מקום חדש. אז עכשיו אני אצטרך למצוא תירוץ חדש כדי לעכב עוד כמה ימים. יש לכם כזה אחד? או שמספיק שאני אהיה בבית יומיים וחצי ואז אלך למקום החדש? אאאאאאאוווווווףףףףף. הרבה בעיות. כידוע. אצלי, כלום לא הולך בקלות.

מיכל ק-ש

New member
סאנשיין,

לא יודעת מה לייעץ לך, אז אני רק אנצל את ההזדמנות ואאחל לך הצלחה במה שלא תבחרי בסופו של דבר וגם בעבודה החדשה. מחזיקה לך אצבעות תמיד. מיכל.

נירית1

New member
סאני

אני לא מפה בד"כ אבל קורא פה תמיד , אני מצויה כעט בהריון שני של ivf ואחרי הרבה שנים של טיפולים. לגבי הרירית אין לי המלצה אבל לגבי העבודה אחרי יומיים בהחלט תתחילי לעבוד ואולי זה יסמן אצלך פתיחה של דף חדש בחיים - ויעביר לך את הזמן עד לבדיקת הבטא המיוכלת. הרי כולנו כבר יודעות שלא שכיבה מוחלטת היא הפתרון אז עם העבודה שלך היא בישיבה, ולא בהתרוצצויות - אז תתחילי אותה. ושיהיה המון המון בהצלחה.

שירלי.ה.

New member
סאני יקירתי ../images/Emo23.gif

אני חושבת שהייתי הולכת על המוקפאים... שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחרי ובעבודה החדשה, שירלי.

רונצי

New member
סאןסאן

אחרי שהתבכיינתי לרופא שלי שעובי הרירית שלי מדאיג אותי (6 מ"מ) הוא אמר לי שעניין עובי הרירית הוא לא חד משמעי!!! ושהמחקרים בתחום פונים לשני הכיוונים, נאמר כי יש לא מעט זוגות שהרו גם עם רירית של 3 מ"מ. בכל אופן, כולנו יודעים שעדיף יותר מפחות, אבל מכיון שהכל סטטיסטיקות יכול להיות שהפעם היא תהיה לטובתך למרות הנתונים (וכבר היו דברים מעולם..) אני הייתי הולכת על החזרת הקטנטנים אבל מה שלא תבחרי -- לפי האינטואיציה שלך, הלוואי ותצליחי בו. רוני

סאני ../images/Emo42.gif

אני חושבת שהייתי הולכת על החזרת המוקפאים בתוספת תמיכה רצינית של פרוגסטרון ודומיו...אבל שיהיה בהצלחה עם מה שתחליטי ! לגבי העבודה - אני הייתי מתחילה בעבודה החדשה. אולי אני לא דוגמה כי אני עדיין כאן...אבל אני לא שוכבת יותר מיומיים-שלושה בבית אחרי ההחזרה. אח"כ אני חוזרת לעבודה אבל משתדלת לא להתאמץ יותר מידי. מחזיקה לך אצבעות !!!!!!

מירה@

New member
סאניק,

האמת שההחלטה נתונה רק בידייך. אני חושבת שאולי הייתי הולכת על המוקפאים. מעבר לזה שאולי כדאי להמשיך עם האסטרופם עוד קצת (לי נתנו אותה וגינלית ואז הרירית נתנה פוש רציני). חוצ מזה, בעניין המנוחה , לא נראה לי שצריך יותר מיומיים,שלושה. בהצלחה מירה

יש החלטה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אז לאחר התלבטויות רבות החלטתי שאני מחזירה את החבר´ה במקפיא.
ולגבי העבודה, אני אחליט כבר בהמשך.... בכל מקרה, תודה רבה על העצות למי שיעצה.
בנוסף, רציתי לשאול על לאחר ההחזרה. הרופא המליץ על תמיכת הפנינים - אוטרוגסטן, ומניסיוני הקודם, אני לא נהנתי לבלוע אותן, כי זה עשה לי רע מאוד, וכמובן לא להחדיר לנרתיק, כי אני לא יודעת מה נישאר בפנים ומה יוצא החוצה...
אז ביקשתי תמיכה אחרת, והרופא הציע זריקות גסטון. אבל הוא ציין שהזריקות הללו כואבות וגורמות לתופעות לוואי לעיתים
אז מה עושים? יש המלצות? דרך אגב, הרופא שלי צוחק עלי שזה מה שקורה שאני "אינסטנט מומחה" מהאינטרנט
אז אני צריכה להיות חלק בקבלת ההחלטות. זהו בינתיים. סאני.

נועם@בת

New member
להשחיל פנינים

למה לבלוע כשאפשר להשחיל? את לא "צריכה לדעת" מה נשאר. ככה הם מתוכננים. מה שנוזל החוצה זה המעטפת של החומר. הפרוגסטרון עצמו נספג מיד. מספיק לשבת עשר דקות עם רגליים מורמות והכל יספג. זה שנשפכת קצת ג´יפה החוצה זה ממש לא חשוב. אל תקשי על עצמך, זריקות גסטון זאת צרה צרורה, תקראי מה בנות מספרות על זה. נותנים אותם רק כשאין ברירה ושום דבר אחר לא עוזר. תרחמי על הישבן הענוג שלך ואל תבקשי זריקות. שיהיה בהצלחה סאנשיין תפשירי ברכות את הארטיקים ותלדי אותם בריאים בסוף חודש תשיעי
נועם

נועם@בת

New member
המהדרין מאריכים לחצי שעה

לי אמרה האחות במדיקל סנטר, שאם אין ברירה גם עשר דקות יספיקו. בבוקר ובערב שכבתי במיטה רבע שעה מינימום. אבל כשהייתי בעבודה הסתגרתי בשירותים עשר דקות, ואחר כך כיווצתי שרירים חזק חזק
ותאמיני לי שלא נזל החוצה יותר מהרגיל. אם יש לך זמן- תסטלבטי כמה שאת רוצה. אבל גם עשר דקות יספיקו. זה עדיף מאשר לבלוע, או חלילה להזריק
נועם

יפעתי&

New member
גם אני בעד השחלת פנינים ../images/Emo3.gif

עם כל האיכס... זה נראה לי הכי טוב זריקות גסטון זה איום ונורא תקראי... וגם מנסיון שלי אני ממש לא ממליצה עדיף פנינים ורק שיהיה
שייקלטו וישרישו ויישארו בפנים תשעה חודשים... רק בשורות טובות

וגם אני...

בהזרעה האחרונה שלי לקחתי את האוטרוגסטן וגינלי כי הרופא שלי אמר לי שדרך הפה יכולים להיות תופעות לואי לא נעימות. לא נורא אם יוצא מעט החוצה - הכל נלקח בחשבון... בהצלחה - אחותי השמאלנית

ligo

New member
סאניקה ../images/Emo42.gif

שמחה לקרוא על ההתפתחויות (לא ידעתי שיש לך מוקפאים אז אני שמחה שהתהליך מתקצר עבורך
) ולגבי הרירית- אין לי מושג, אני יכולה רק לקוות בכל ליבי שהיא תקלט את העוברים היקרים. ושיהיה בהצלחה גם עם העבודה החדשה. תיקחי את הזמן שאת צריכה לנוח ואז תתחילי. תמיד אפשר להביא פתק מהרופא...

אוראושר

New member
סיוט הגסטון ../images/Emo91.gif

גם אני לקחתי את הכדורים האלו והם עשו לי רע ז"א דפיקות לב מהירות ובחילות אבל הגסטון בישבן זה פשוט התעללות בנשים!!! ובכל זאת אני ממשיכה לקחת את זריקות הגסטון שעושות לי יער של ג´ולות בישבן אבל.....מה לא עושים בשביל בונבון/ה קטן/ה אז - עכשיו השאלה מה את מעדיפה : יער של ג´ולות או דפיקות לב ובחילות (בהתאם לתופעות שלך...)

למעלה