עזרה
המלצה
מה שאתן יכולות.

סאני מה נשמע? מאחלת לך : ../images/Emo8.gif

שתמשיכי להשחיל פנינים גם אחרי ההודעה החיובית.

היי, שמש. ../images/Emo42.gif

אני שמחה שיש החלטה ומקווה כל כך כל כך שהיא תביא לך את ההצלחה. אני קיבלתי זריקות גסטון והצלחתי להזריק אותן בלי שיכאב (שיפשפתי את האמפולות 1/4 שעה לפני ההזרקה וליאור עשה לי עיסוי רציני אחרי זה) אבל אני קוראת כאן שיש בנות שגם הטיפ הזה לא עזר להן ועדיין יש להן בליטות בתחת - עסק כואב ולא נעים באופן מיוחד. אם את לא חוששת מכאב את יכולה לנסות את הגסטון אבל אני הייתי הולכת על השחלת נרות וגינלית כל עוד לא הוכח שזה לא עובד עליך כמו שצריך. שיהיה
עם המוקפאים (וגם בעבודה - לא פחות חשוב)
חנה

מיכל ק-ש

New member
סאנשיין,

זריקות הגסטון קצת הכאיבו לי כשקיבלתי אותן, אבל לא איזה שהוא כאב חריג או בלתי נסבל. ממש קטן עלינו. למרות העצה של האחיות לא עשיתי קוממפרסים ומסז´ים אחרי שקיבלתי את הזריקות, אז התחת התמלא לי בסימנים כחולים ובליטות מגרדות שלקח די הרבה זמן להיפטר מהן. אז נכון, זה לא הכי סימפטי בעולם. SO WHAT? בסופו של דבר הכל מתגמד מול המטרה. אז אם יש לך תחושה שזו הדרך הבטוחה ושכך לא ידלוף שום חומר חיוני, תעשי את זה כדי שלא יתווספו לך שאלות ורגשי אשמה שאולי היה עדיף ככה. זה באמת לא כ"כ נורא. רק תדאגי לעשות קומפרסים ומסז´ים, כי זה יכול למנוע את הגירודים המעצבנים שנגרמים מהריכוז של החומר שלא נספג. היו לי עוד תופעות לוואי אבל קשה לי לבודד ולדעת בגלל מה הן נגרמו (בטא, אסטרופם, גסטון. מי יודע?!). אבל למרות כל חגיגת ההורמונים שרצה לי בגוף, כל התופעות היו בהחלט נסבלות. אז לדעתי אל תתלבטי יותר מדי בשאלה הזו וגם אם תחליטי על זריקות, זה באמת קטן עליך. בהצלחה מותק עם מוקפאייך הבלונדיניים, מיכל.

../images/Emo68.gif תודה. תודה. מיכלי.

מה נשמע? איך מצב רוחך??? אני מקווה שיותר טוב. אז המתנת בסבלנות רבה להתקדמות כלשהי ממנה, והבאתי לך אותה בהפתעה
ביי חמודה. סאני.

מיכל ק-ש

New member
אכן הבאת אותה בהפתעה!

ועוד איזו הפתעה. איזה יופי. יאללה שיצליח כבר! המצב רוח שלי מדוגם למדי היום. אתמול ב-US ראו זקיק בגודל 13 מ"מ, ורירית בת 6 מ"מ. בדיקת הדם הראתה E2 ופרוגסטרון שמגרדים את הערכים הרצויים. אז מחר אני שוב בודקת ומקווה שאגלה שסתם השמצתי את הגוף שלי ושהוא פשוט לוקח ת´זמן שלו החודש ולא עושה דברים בקצב הרגיל שלו. אם הכל אכן יסתדר, כנראה שמתישהו בשישי-שבת אני אעבור הזרעה. אני יוצאת עכשיו מהעבודה ולא בטוחה שאגלוש בסופשבוע מהבית, אז שיהיה לך סופשבוע מצוין. מיכל.

רינתילה

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי ניסיון עם פנינים וכו´ אז רק רוצה לאחל לך מכל הלב שיצא תינוק בריא וחם מהקפואים. רינת.

נוג

New member
הי סאני חמודה ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני רואה הרבה התלבטויות, גם אני עכשיו מזריקה גסטון וזה כואב, למזלך יש לך את הבחירה בין גסטון לכדורים. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. נוג

למעלה