עזרה

עזרה

שלום אני הרבה זמן קורא כאן וממה שראיתי אתם מדברים הרבהעל דברים תאורטים בלי ממש הצלחה ודאית.. פניתי אליכם פעם בנושא של שליטה באש וטלקניזה והתשובות שקיבלתי היו ממש פשוטות ולא יעילות
אז הבקשה שלי פה היא אולי מישהו שידריך אותי קצת ויעזור לי בנושאים ששאלתי עליהם בעבר (טלקניזה ושליטה ביסוד אש) עכשיו אני חושב שכדאי לציין שאני רציני מאוד בנושא ומוכן להשקיע לא מחפש קיצורי דרך אבל גם לא את הדרך הארוכה והלא יעילה לרוב לדעתי אז מי שיכול שבבקשה יפנה אלי או ישאיר הודעה עם אפשרות ליצירת קשר
בנוסף אם אני כבר פה יש אפשרות שאנשים שהצליחו או ראו הצלחה בנושאים האלו שיגיבו ויספרו מה היה.. תודה מראש

סיריוס1

New member
אמאם, תודה גולדי. אז ככה...

...כדי להגיע לשליטה של משהו שמנוגד לחוקי הטבע והפיזיקה צריך קודם כל להבין מהם המגבלות שאנחנו נמצאים מולם, כלומר, אם נלמד שיטות של לחשים והשבעות, האם זה באמת יעבוד ? או שסתם נבזבז זמן וכסף. ובכן, כדי לראות או ליצור משהו שמעבר לטבע צריך לצאת בעצמך אל מעבר לטבע, כלומר להיכנס לתודעה ותדרי חשיבה מאוד מיוחדים. מאחר ואין לנו זמן להתחיל לנסות נסיונות ובדיקות עד שנצליח, אנחנו יכולים להיעזר בידע שקדמונים כתבו והשאירו מאחוריהם. קודם כל לפני כל לחש או השבעה יש להיות במצב מודעות מאוד מיוחד שמצריך הרבה הכנות ושינויי תודעה מקדימים. אנחנו נמציאם בתוך "מציאות שמתהווה בכל רגע ורגע" בתוך חומר שמקבל כל צורה וכל רצון, אולם במשך השנים החומר הזה התרגל לחוקי פיזיקה וטבע ולכן זה מאוד קשה או יקר לשנות אותו ממסלולו הרגיל ואולי אף לא בטוח מבחינה בריאותית נפשית ופיזית. שלב ראשון: לצאת מכלי החשיבה הרגילים, לזרוק קוביה או לראות רוח ולעשות סדרת פעולות לפי האקראיות. שלב שני: להתחבר לאיש רוח קדמון שהיה ידוע בכוחותיו. על ידי מדיטציות ולימוד משנתו. שלב שלישי: לנסות לשנות את תדרי החשיבה על ידי מדיטציה של הדהוד ( טרנסדנטלית ) וללמוד להביט בכדור בדולח ( עד שרואים תמונה תלת-מימדית ). שלב רביעי: להדליק אש תוך כדי אמירת לחשים או קביעות שזה יצור חי שנולד ממך ועל ידך עם שם שתקבע לו. שלב חמישי: כאשר האש נחבאת, ללחוש שזה היצור שגוסס ומת יבורך ויזכה לטוב. שלב שישי: להדליק שוב פעם אש ולקרא לשם של אותה להבה שמתה מקודם. שלב שביעי: לעשות "תקשור" עם אותה להבה ולחוש מה היא אומרת. שלב שמיני: לבקש מהלהבה להתקיים יחד איתך לאחר מותה. שלב תשיעי: לזמן את הלהבה על ידי חשיבה וקריאה לשמה בלב. תרגיש אותה חיה בתוכך. שלב עשירי: לנסות לראות את הלהבה בקצה האצבה שלך, כאור זהוב וחי. שלב אחד-עשר: לנסות לשדר את האור מקצה האצבע שלך לעבר חומר דליק ולראות אם ידלק. שלב שתים-עשרה: להתפרסם ולהיות עשיר כבעל כוחות מיוחדים....
בהצלחה...

goldy

New member
אתה צריך ליכתוב ספר על כל שלב

זה ניראה מאוד פשוט למי שמבין אבל בפועל מסובך מאוד. מה הוא אמור לעשותך אחרי האכזבה הרביעית? אני בטוח שהוא מדמיין כדור אש כפי שראה בסרטים...

אהה

תראה כשביקשתי עזרה לא ביקשתי מדריך שכל המטרה שלו להראות שאני צריך שנים אני צריך מדריך אפקטיבי שאני יכול לראות אם אני מצליח או לא בלי הרבי שטויות אז אם יש לך איזה משהו יעיל אני אשמח לפרטית

סיריוס1

New member
שלב ראשון באפקטיביות זה להיות חכם....

...אם זה היה עניין של "אינסטאנט פודינג" אז כל העולם היום היו עושים מה שאתה כל כך רוצה לעשות. יש קשר ישיר בין היכולת הרוחנית/תודעה שלך לבין ההצלחה בעשייה שלך. אתה רוצה אינסטאנט, אוליי יש מכשף של שבט אוכלי אדם בג'ונגל הברזילאי שיכול ללמד אותך לאינסטאנט, אולם לאחר שתצליח פעם אחת הוא יאכל אותך...כבר סיפרו כל מיני מטיילים על מכשפי שבטי נדחים בג'ונגלים של דרום אמריקה שחתחו יד או רגל מאחד מבני שבטם והחזירו בחזרה ללא סימני חיתוך או צלקות במיידית על ידי כישוף בלבד. אם זה היה קל ומהר כל בני השבט היו עושים זאת. אולם אפילו "המטומטמים" של הגו'נגל מספיק חכמים כדי להבין שזה משהו שלומדים לאט ובמשך הרבה שנים ומפי מורה "מסומך" ובמחיר לא מועט... אין פראיירים בתחום זה...

יפה שאתה "יודע" את כל זה

ואתה מספר אבל מה זה עוזר אם אתה אפילו לא מסביר? אני גם יכול להתחיל להמציא לך פה דברים ולהגיד לך לשבור תראש להבין לבד אז עשה טובה תסביר כי כמו שזה נראה אתה סתם המצאת פה

Swicca

New member
XDDDDDD

אתה רציני עם ההפניה גולדי?! או שאתה סתם עושה לי את היום. D:

Swicca

New member
ארממ..

טוב בוא אני אגיד לך את דעתי.. אני לא אכנס ליותר פרטים אבל הרעיון הכללי הוא לסחוב את הדבר הראשון שנמצא הכי קרוב אליך בזמן האקט עצמו. אז להלביש עליו את מה שהיית רוצה שהוא יהיה.. ובעצם פחות או יותר לדבר עם עצמך. אפקטים מיוחדים הם בעצם הציפיות שלך. :) בהצלחה!

סיריוס1

New member
סיכון ברור אך גם סיכוי...../images/Emo3.gif

כאשר יצור מת הוא מתחלק לשני חלקים: הקליפה שהוא משאיר בעולם שבו גופו מת והוא עצמו שממשיך למימד גבוה ( או נמוך ) יותר. בסיאנס אתה עלול להתחבר עם אחת משני החלקים. אם תתחבר לחלק החי שעולה/יורד מימד תוכל לשוחח ולהזיז כוס או אבן בעזרת עוד אדם בתנאים שאותה נשמה תבחר והמלאכים שמלווים אותה יסכימו. אולם אם תתחבר לשאריות שהוא השאיר בעולם, קרי: הגוף המת והד מעשיו ומחשבותיו שנשארים כרוח בעולם, אזיי זה עלול להפריע לך מאחר וזה עלול להיכנס לנשמה שלך ולעשות "עיבור" כלומר, במציאות שלך פתאום מהלך המאורעות ישתנה לפי רצון אותה רוח ולא לפי רצון הנשמה שלך. מצב שלא מומלץ. בכלל, לעיתים יכול להיווצר" קרע" במעטפת ההגנה של ההילה שלך ומשם יכולים להיכנס רוחות ושדים וחוצנים שעלולים לבלבל לך את השכל בכל מיני קולות בראש ומיחושים מוזרים. גם לא מומלץ. הדרך הארוכה והישנה The Good Old Way זה הכי מומלץ: תתקדם לאט ובבטחה בסולם ההתפתחות הרוחנית. ואל תחפש קיצורי דרך זולים ומהירים הם לבסוף עולים יותר מדי יקר...

למעלה