עזרה

RainBird

New member
זה סימן טוב כי כנראה רק אחד מהפורום הזה עוסק בשטויות בזמן שאחרים מתעסקים באמנות האמיתית של המאגיה. טלקניזיס, בשביל מה האלים נתנו לנו ידיים?

אפשר להגיד את זה על כל סוג של "מאגיה"

אוקי נניח וטלקניזה זה שטויות יש לך סוג אחר של חומר שאפשר ללמוד וממש לראות תוצאות לא כמו "להעלים הילה" או "לגרום שמישהו יקנה דירה במחיר טוב"? אני אשמח לתשובה

RainBird

New member
זהו, שאי אפשר ../images/Emo13.gif יש הרבה סיגנונות מאגיה מאוד עשירים ומעניינים. אבל הם דורשים הקדשה עצמית ודרך קשה ותובענית.

RainBird

New member
אני אקח דוגמא מאוד בסיסית המאגיה של הוויקה- החניכה הראשונה לוקחת שנה ויום של לימודים ועבודה מאגית אינטנסיבית שכולל גם טקס הקדשה אישית, ועד השנה והיום הזה כל מעשה רוחני שעושה התלמיד/ה הם באחריות המורה שלו או שלה.

RainBird

New member
אבל עזוב את זה, מדיטציה בסיסית הדרושה לבניית ריכוז, הדמייה ומירכוז היא משהו שעובדים עליו במשך שנים כדי שיהיה אפקטיבי.

ונניח אני משקיע בזה מה זה נותן לי

מבחינה מאגית? ובנושא של ה"לוקח שנים ללמוד עד שזה יעיל" זה ממש נוח אפשר לתת עצה להגיד לוקח עשר שנים עד שתצליח אם בכלל וזהו עשית את שלך בלי להוכיח באתי לפה הייתי בטוח אני אקבל תשובות עזרה עכשיו מה גיליתי? שכל מה שתם עושים ילד בכיתה א יכול לעשות עם שערות וחוטים צבעוניים אני אשמח לתשובה אמינה יותר ואני לא מפחד מסיאנס או מאגיה שחורה וכל דבר אני אשמח ללמוד משהו יעיל רק חבל שאים מישהו פה שיכול לעזור לי בזה כנראה

RainBird

New member
זה באמת נוח ../images/Emo13.gif אני מציע שתבדוק את המטרות שלך ברצון להיכנס לנושא המאגי. אני לא כאן להוכיח לך דבר. אין לי מטרה להוכיח לך דבר, ושום רצון לעשות כן. אתה מצפה לתשובה "אמינה" שאתה עדיין לא יצרת לעצמך שום בקרת איכות, לא קראת ספר איכותי אחד ואתה חושב שמאגיה צריכה להיות סט טריקים שבמקרה הטוב כוללים שליטה באש, ובמקרה הרע זימון מתים. חזרה ל"כל מה שאתם עושים גם ילד בכיתה א' יכול לעשות" המאגיה נמצאת בכל מקום, ובכל עשיה, ולפעמים גם דברים שיש בכיתה א' יכול לעשות יכולים בתנאים המתאימים להעלות אנרגיה מאגית. מאגיה היא אמנות שמרשה ביטוי עצמי עמוק, אבל כדי שתהיה לך אמירה אמנותית אתה צריך ללמוד את החוקים הבסיסיים ולפעול מתוכם. "מאגיה שחורה" אינה קיימת. היא כלי וככלי אין בה טוב או רע, שחור או לבן. עצם העובדה שאתה ממהר להשתמש בה כדי להזיק, רק ידחה אנשים מעל פניך ובטח שירחיק אותך מלמידה אצל מורה ויפגע בסיכוייך לקבל עזרה. סיאנס- שיטה פרימטיבית לשיחה עם המתים. אין לך לא את הכלים או הידע להתמודד עם זה. אבל בהצלחה. יש שיטות יותר יעילות. ארדן.

תשובה יפה../images/Emo13.gif

אז אני יכול להבין מזה שבשביל דברים אחרים ו"אמינים" אני צריך ללמוד שנים אם בכלל אני אצליח? עכשיו בעניין הדברים של כיתה א באותה מדיה אני יכול גם פשוט להתפלל/להחזיק אצבעות/לקנות מטבע מזל אז למה בעצם את עוסקת בזה אם זה לא יעיל בצורה ברורה? אני אמרתי שאני ממהר להשתמש ב"מאגיה שחורה" לדברים שמזיקים? אני אמרתי שאני מוכן ללמוד דבר שיעיל אפילו אם הוא קשה או "רע" בצורה מסויימת ספר איכותי? אפשר שם לספר שיעזור לי ללמוד סוג מאגי יעיל?

gwizard

New member
ההצעה שלי אליך...

תקרא בבקשה את המאמרים הללו: http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=164 http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=159 http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=121 מומלץ לקרוא בסדר שהבאתי. לאחר מכן תשאל את השאלות שיווצרו לך כאן בפורום.

RainBird

New member
יש וויקאנים הטוענים שלחש הוא מעיין תפילה מרוכזת. יש מרכזים קתוליים דווקא שערכו ניסויים בריפוי עם תפילות (שעבדו יפה, גידולים סרטניים נעלמו). הלימוד הוא לרוב לא האקט המאגי עצמו והעשייה שלו, אלא ההבנה איך הוא עובד, באיזה דרכים היקום מגיב. העשייה המאגית הלא מלומדת (להחזיק אצבעות, מטבע מזל וכו') לא יעילה ומדוייקת כמו העשייה הממוקדת. כשאתה מחזיק אצבעות למשל אתה מפעיל בצורה לא מודעת רק כוח אחד מכל הכוחות שמכשפה לומדת להפעיל. כשאני עוסק בזה (ואני זכר) זה יעיל בצורה ברורה. יש ספרים איכותיים אבל כמו שאלון הציע- קודם תקרא קצת מאמרים ברשת שלא עולים לך כלום רק כדי לראות איך אתה יכול לסדר לעצמך מערכת קוסמולוגית (בערך כמובן) מסודרת ולראות אם זה באמת מה שמתאים לך. לאחר מכן, יש די והותר המלצות בפורום, פשוט תשתמש בחיפוש. ארדן.

אוקי

אני אקרא קצת באינטרנט ואחזור לפה ואגב הניסוי שאמרת פה אני שמעתי עליו גם.. והתוצאות שאני שמעתי היו שונות משלך התוצאות היו זהות בין הקבוצה עם התפילה לבין הקבוצה בלי... בכל מקרה נקרא קצת ונחזור לפה
תודה על היחס

gwizard

New member
שגיאה במערכת של תפוז

זה היה הניק שלך פעם אחרונה שראיתי. תפוז עלובים ביותר אם הם נתנו לדבר כזה לקרות. ההשלכות.....

Jerald_Admonds

New member
מה גורם לך לחשוב-

שיש משהו מעבר ל'להעלים הילה' או 'לגרום שמישהו יקנה דירה במחיר טוב'?

למעלה