עזרה.....

saline00

New member
עזרה.....

שלום... אני צריכה עזרה... מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדיסק של הלהקה scream??? תודה בכל מקרה....

LiHiLuSh

New member
בכול מקום XD או

שניגר חח אני זוכרת שאני קניתי את האחרון אז חח אבל יש בכול חנות ואת יכולה גם להזמין

animfanatic

New member
יווו קלטו איזה כיף לאחיות שלי

הן היו בהופעה של מיוז בשורה הראשונה והניפו בגאווה את דגלי הארץ. הם פגשו אותם מאחורי הקלעים, הם דיברו איתם במשך 20 דק' (יותר מכל קב' אחרת שקיבלה כניסה מאחורי הקלעים) כמו חברים וותיקים...איזה כיף להם

animfanatic

New member
שכחתי להוסיף ../images/Emo207.gif אהההה

ואחותי זו הראשונה ויש עוד אחות אחת לקראת הסוף קצת מוסתרת....

animfanatic

New member
XD ממש לא, החבילה של ההופעה

הייתה די זולה ומשתלמת וחלקן גם עובדות...

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gifאנשים באמריקה לא אוהבים את טוקיו../images/Emo168.gif

אני נמצאת באתר הרשמי של פו"ב ושאלתי אם מישהו מכיר אותם ומה דעתם וכ'ו.. והרבה אמרו שביל דומה ושר כמו בת ושהם לא אוהבים אותם ואפילו מישהי כתבה שהם SHITTY. כמובן שאני לא מתייחסת ואני שמחה שלפחות אנשים מכירים אותם שם.. אבל זה עדיין עצוב לראות שאנשים מעליבים אותם ככה [כי היו עוד דברים..]

טוב...

ברגע רואים את ביל זה מה שעולה. אין מה לעשות! אבל כמו שהם כבשו אותנו ועוד המון ארצות אחרות הם יכבשו גם את אמריקה..! :) הנה כבר מתחילים להכיר אותם וזה ימשיך :]

TaaaaaaaaaaL

New member
כן גם לדעתי ..

גמאני בפעם הראשונה שראיתי תמונה של ביל אמרת שהוא נראה כמו בת ושאם הוא היה בת היא הייתה יפה. ועכשיו אני מתה להתחתן איתו ! גם הם יגיעו למצב כמו שלנו !

0oSharoNo0

New member
למצב כמו שלנו...

לא כלכך טוב... עוד יתחילו לרדת עליהם גם שם..!:[

TaaaaaaaaaaL

New member
שלנו-הפורום :p

וחוצמזה גם כל האנטי האלה עוד מעט ימאס להם .. הם סתם עושים את זה בשביל הפוזה. זה באמת פוזה! כאילו יש הרבה להקות שאנלא אוהבת אבל אני פשוט לא שומעת אותן לא עושה עצומות נגדיהם ! סתם פוזה. הם גם לא כ"כ מעניינים ..:p

0oSharoNo0

New member
אם זה הפורום אז סבבה..;)

גם לי נראה שהאנטי הזה יגמר עוד מעט.. זה היה בגלל שהם באו אבל כשהם יבואו שוב רק שזה לא יחזור.....

למעלה