עזרה.....

0oSharoNo0

New member
טו גם בארץ יש כאלה שלא ממש אוהבים אותם...

אבל יש גם הרבה שאוהבים נכון.??
בטח יש שם גם כאלה שאוהבים אותם..... *מה זה פו"ב..?*

TaaaaaaaaaaL

New member
חחחח XD

שרון , נכון יש לי אותך באיסי?! נכון. אז תקשיבי זה מראה כאילו לא אישרת אותי .. אז אני לא יכולה לדעת מתי את מחוברת ולשלוח לך הודעות .. אז אם את יכולה להועיל בטובך לשלוח לי שניה הודעה ונסדר ת'עניין :p

3has3

New member
כי בדרך כלל...

מעריצים של פוב לא אוהבים את טוקיו D: מניסיון XDD *לא שאני כזאת P: אני אוהבת את שתי הלהקות
*

TaaaaaaaaaaL

New member
גמאני אוהבת את שתיהן ..

אבל למה זה בד"כ ככה? כאילו, יש קצת דמיון בין 2 הלהקות(לא להתחיל לרצוח אותי, ככה אני חושבת). באלך להסביר לי ? חח =]

3has3

New member
כי...

המעריצים של פוב משונים XDD ושל טוקיו משונים. והם שונים אחד מהשני D:

Leb Die Sekunde

New member
הנה כמה שמות של מעריצי טוקי ופאבD:

אניי!!! יסמין וגילי יסמין מהפורום ליאל מהפורום אופיר לא מהפורום ועוד מלא לא מהפורום בקיצור אולי לא כדי להכליל את כולם? יכול להיות שבאמת רוב המעריצים שלהם לא אוהבים אותם אבל לא כולם.. כל אחד אוהב להקה אחת יותר מכולם ושונא את כולם כי זה כמו תחרות שמישו הכי טוב.. למרות שזה לא נכון כי כל הלהקות שונות וזה לא צריך להיות תחרות אבל מה לעשות? ... אני לא יודעת לסיים דברים שאני אומרת אני כותבת אממ זהו .. חח וזהו אז אממ זהו[?] חחחחXD

3has3

New member
הלוו! מה איתי? XDD

אני!~ הכרתי את פוב לפני שהכרתי את טוקיו

אגנסקעXD

New member
אמ..

כן גם בת דודה שלי שונאת אותם.. היא גרה בגרמניה.. וראתה אותם.. אמרתי לה . יכולת לבקש חתימה היא אומרת לי... כן בטח רק מיהם..[בלאג] ואז אני כזה אומרת לה בשבילי לא יכול. היא אומרת לי רק עכשיו אמרת לי את זה.. ואז היא אמרה שביל[אפילו לא אמרה תשם הזה] דומה לילדה שהתחשמלה.. וקיפוד .. וואי כמה צחקנו..[לא אליהם על מה שהיא אמרה..] ובדרך כלל אני מתכתבת אם ילדים מחול .. ואני שואלת את כולם מי אוהב את טוקיו הוטל.. ילדה אחת מ רוסיה אמרה שהיא [היחידה מתוך ה6 האחרים] אבל אני לא מבינה למה.. כאילו מה הם עשו להם שעד כדי כך שונאים.. אותם..

TaaaaaaaaaaL

New member
כי הם שונים! בגלל שהם שונים קל לשנוא..זה כמו

שהרבה שונאים פריקים .. מבינה ?! =]

0oSharoNo0

New member
לא... כולם שונים

אבל למה לשנוא?? כאילו באמת כל הלהקת כמעט שונות.. אין כאלה שהן בדיוק אותו דבר

אגנסקעXD

New member
מי שונא פריקים..

חצי עולם פריק.. כאילו.. [אני מרגישה פקאצה] בגלל שאמרתי כאילו.. אני לא רוצה לפתוח את זה לריב כמו שהיה השבוע..

LiHiLuSh

New member
ל נכון כול העולם הם פריקים

כי כולם שונים בתכלס מכולם םשוט קשהלאנשים לקבל את זה

dirty look

New member
כי ככהXD

אני לא שונאת את אביב גפן סוו וואט? אני לא אוהבת את המראה, השירים, הקול ככה אני מרגישה;]

PerfectSP

New member
בכל מקום,על כל דבר,יש אנשים, ../images/Emo190.gif

שאוהבים,ושאוהבים פחות
הלא זה ידוע כבר?:)

למעלה