עזרה!!

עזרה!!

היי עיכבו אותי ואת חברה שלי לחקירה לאחר שנמצא עליה כמות מזערית של חשיש ואותי ואותי האשימו בנסיון להעלמת ראיות (מה שלא היה ולא נברא) מה זה אומר מבחינתנו כרגע אף אחד שם לא ידע ממש לתת תשובה כמה זמן זה יטופל האם זה כשמגיעים להחלטה מסוימת מתקבלת הודעה בדואר- האם מדובר בדואר רשום או רגיל- למען הפרטיות אני אשמח מאוד לעזרה- מעידה חד פעמית- ממש לא מכירה את העולם הזה

תשובה

לגבי הכמות המזערית ובהעדר עבר פלילי הסבירות שלא יפתחו תיק ושזה יהיה אי-תביעה או משהו כזה. הכל תלוי בכמות, בגיל העדר עבר וכו'. שוחררתן בתנאים? לגבי ה"נסיון להעלמת ראיות" לכאורה יש לכך השלכה לחומרה. נחקרת באזהרה הודית בסם ושללת את הנסיון? אני מניח שטענו שרצית לזרוק או משהו דומה? באופן כללי התביעות אמורים לשלוח הודעה בדואר רשום. אם אין לך עבר פלילי ואת לפני גיוס או צעירה והכל "בסדר" הסבירות גבוהה מאוד שהתיק ייסגר "מעצמו" ואם לא אז כדי לעקוב וברגע שמגיע דואר רשום מהתביעות, זה יכול להיות מכתב שאומר לך שהם מתכוונים להגיש כתב-אישום או כתב-אישום, צריך להתחיל לפעול להחזרת הגלגל לאחור. לגבי הניסיון להעלמת ראיות ושאת טוענת שלא היה מומלץ להתייעץ עם עו"ד כבר עכשיו ייתכן וצריך לעשות משהו בכדי שלא להימצא במצב בעייתי יותר בעתיד. בלי קשר את יכולה בעוד חודשיים בערך ללכת לדואר ולקנות בולי הכנסה בסך של 30 ש"ח ואז ללכת לכל תחנת משטרה בארץ ולבקש להוציא תעודת יושר ואז לראות מה קרה עם התיק שלך ותעדכני אותי בפורום מה את רואה ואז נהיה יותר חכמים.

תודה על התשובה

שללתי לחלוטין את הטענה שלהם...מה גם שהייתי בשוק טוטאלי כי מעולם לא התעסקתי עם זה בינתיים ממתינה לחדשות טובות יום נעים

למעלה