עזרה!!!

sefia

New member
הילדים שלי היו פלטנים רציניים

זו הסיבה שעד היום יש לי מליון חיתולי טטרה.
בתקופה ההיא הייתי לובשת תא החולצה בבוקר, רק דקה לפני שיוצאים מהבית אחרת היו פולטים עלי

אבל
יש הבדל בין פליטות לריפלוקס.
אם הילד מתעוות, בוכה, אוכל כמויות מעטות בפעמים רבות, ובאופן כללי רואים שקשה לו לשמור את האוכל בפנים והוא מתענה זה כנראה רפלוקס כי יש תחושת צריבה מהושט.

יתכן שילד גם פולט ללא הריפלוס וזה לא נעים אבל רוב התינוקות פולטים .

תעקבי יותר מקרוב ותראי אם הוא נראה סובל בזמן ההאכלה.

נשמע גם כמו ריפלוקס

גם אצלי הקטנה פשוט פלטה המון. ולא היתה רגועה בין הארוחות. רצתה הרבה על הידיים ולא אהבה לשכב והיה לה קשה להירדם.
אבל- אכלה יפה ועלתה במשקל
בביקור אצל הרופא בגיל 3 חודשים אמרתי לו על הדרך שהיא פולטת הרבה ודי בכיינית. הוא השכיב אותה לבדיקה והיא פלטה, לא הרבה אבל מאחר וזה היה מעל שעה אחרי האוכל הוא ישר אמר שזה כנראה ריפלוקס ושנתחיל על ידי הסמכת המזון בקורנפלור (דייסת קורנפלור). כפית לכל 180 תמ"ל.
השיפור היה מיידי. הפסיקה לפלוט (אחרי שפלטה המון בהתחלה) ונהייתה רגועה, חייכנית שמחה
כל זה בזכות כפית קורנפלור.
המזל שהרופא שלהם הוא רופא פגייה (עובד בשניידר) ולכן מספיק קשוב ורגיש לתינוקות... והעובדה שיש לי כבר כמה ילדים והוא מכיר אותי בתור אמא לא היסטרית בעליל (למרות שאצלנו האבא הוא ההיסטרי)

קרול25

New member
לירליר וחדשה דנדשה- אם היה לי שקל על כל פעם

שהרופאת ילדים שלחה אותי הביתה בטענה ש"אם אושרי עולה במשקל אז הכל בסדר" מצבי היה טוב.
ואז זה הגיע למצב שבוקר אחד כשהתחלתי להאכיל אותו הוא התחיל לבכות בכי היסטרי בצרחות שלא אני ולא אתן לא שמעתן בחיים שלכן. הוא לא נרגע.
המון זמן.
התקשרתי לבעלי והוא טס מהעבודה אליי וטסנו לרופאה. למזלי הייתי מספיק חכמה ושמתי בקבוק תמ"ל בתיק.
הרופאה בדקה אותו ושוב טענה שזה גזים והשהיא מרגישה אותם בבטן שלו.
אז אמרתי לה: אם כך אני רוצה שתראי איך הוא אוכל.
ברגע שהכנסתי לו את הבקבוק לפה הוא התחיל לצרוח בטירוף.
וזה סוף סוף פקח לרופאה את העיניים.

מייד היא החליפה לנו תמ"ל לאינפמיל והביאה לנו סירופ טבעי שנקרא אלגיקל ועשה פלאים לאושרי לחרת כבר היה יותר טוב.

בנות אם אתן רואות ומבינות שמשהו לא תקין תתעקשו ותמשיכו לבדוק,
תלכו גם לגסטרולוג ותתיעצו, אל תתנו לילדים שלכם לסבול ככה.

לירנת

New member
זה מה שהיה אצלנו.

הקטנה היתה מתנהגת בדיוק כך + הקשתת גב כאילו מנסה לברוח מהבקבוק. צרחות עד לב השמיים.

רופאת הילדים התעקשה שזה גזים. אני לא ויתרתי ובסוף אצל גסטרו ילדים אובחן ריפלוקס סמוי. היא קיבלה זנדק והכל הסתדר על הצד
הטוב ביותר.

ריפלוקס סמוי גורם לאוכל "לטייל" בושט כמו צרבת וזה שורף להם.כך שכדאי לבדוק את הענין לעומק ולקבל טיפול אם צריך.

בהצלחה

זהבית83

New member
מזדהה עם כל מה שנאמר כאן!!

אנחנו בהתחלה קיבלנו מהרופאה דוגמה של נוטרילון AR ולא רק שזה היה נורא מסובך להכנה (כי אי אפשר להכין מראש וכל פעם צריך לחכות 7 דקות עד האכלה!!) זה גם גרם לבן שלי לכאבי בטן נוראיים!!! כבר נשברתי לגמרי.. ואז החלטתי ללכת לרופא גסטרו שהמליץ לנו על אינפמיל AR ומאז כאילו שנינו נולדנו מחדש! סוף סוף הוא התחיל לאכול והפסיק לצרוח. בקיצור בנות אל תתיאשו, יש פתרונות! בהצלחה :)

לירנת

New member
כן. בכל האכלה

היתה אוכלת ממש מעט בארוחות. הלב נקרע מהצרחות שלה.

היינו מאכילים אותה בלילה מתוך שינה כי רק אז היתה רגועה.

עברנו סיוט. תודה לאל, בגיל 8-9 חודשים הפסקנו עם הזנדק בהדרגה (אכילת מוצקים לא גורמת לאוכל לטייל) ועכשיו
הכל בסדר..

הכי טוב ללכת לאבחון

למעלה