עזרה

התלבטויות

אני ממש רוצה לדעת מה הסיכוי שלי למצוא אהבת אמת עם בחור שיעריך אותי בזמן הקרוב בבקשה תתנו לי את השאלה המתאימה ואת הפריסה קצת רקע שוב אני גרושה כבר שנתיים + שניים וסיימתי מערכת יחסים לפני חודשיים נראה לי מערכת יחסים שנמשכה שנה פלוס בבקשה עיזרו לי

שאלה עבור חברה

אני רוצה לפרוס עבור חברה שאלה בנושא האם יהיו לה עוד ילדים רקע לשאלה: נושאה + 2 לאחר הלידות הרגילות הייתה הפלה בעקבות בעיה שנוצרה ברחם אנא איזו פריסה מתאימה ומה השאלה המדוייקת

מצב כלכלי

אני רוצה לדעת האם המצב הכלכלי שלי ישתפר לחיוב בחודשיים הקרובים מה השאלה ומה הפריסה המומלצת תודה רקע: גרושה + שניים עובדת

אובדת עצות

אני צריכה עזרה בניסוח שאלה אני צריכה לדעת מה לעשות קצת רקע: אני גרושה עם 2 ילדים והבן בן 5.5 בוכה מכל דבר בלי סיבה וממש לא טוב לו בחיים (מילים שלו) רציתי לדעת מה עליי לעשות בבקשה תשובה

matal girl

New member
את יכולה לשאול

פריסת שאלה- מה ההתפתחות הצפויה עבורי בתחום הזוגי בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים+קלף סיכום. נא דייקי בקלפים. מאחלת לך שיהיה לך רק טוב. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

matal girl

New member
קראי בבקשה את הודעת המנהלת

אנו לא פורסים בענייני בריאות\הריון ושו"ת. הרבה בריאות לחברתך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

matal girl

New member
בהתחשב בעובדה

שפרסתי לך ואת לא הועלת להגיב לא לחיוב או שלילה והנה שוב את שואלת אלה שלך מאוד מציקה. אולי תועילי להתחשב גם בנו ולהבין מה המהות האמיתית של הפורום. תובענות לא כל כך מועילה בחיים. לפעמים גם סבלנות תועיל לך. שימי לב גם לדברייך- אני רוצה.... ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

batgalim

New member
צהרים טובים לך ../images/Emo140.gif

אני חושבת שבמקרה זה כדאי לך לפנות למומחים המטפלים בילדים. תוכלי לפנות לפסיכולוג לגיל הרך שמועסק בכל עיריה וישוב (במחלקות החינוך של העיריה) במיוחד בשביל לסייע בבעיות מעין אלו. בהצלחה.

אני מסכימה איתך

הבעיה היא שאין שיתוף פעולה עם הילד הוא פשוט שותק אני מנסה להבין מה עובר עליו ואיך אני יכולה להקל עליו במקצת הייתי שמחה אם הייתה איזו שהיא אפשרות אפילו לכיוון כללי

batgalim

New member
תראי...

אני לא מכירה אותך ואת הילד וזו אחריות ממש כבדה לתת פרשנות לקלפים ולכוון אותך לדרך - שאני לא מומחית בה, ונראה לי שגם חברותי בפורום לא כ"כ מבינות בתחום... הכיוון הכי טוב אותו אני יכולה להציע לך הוא לפנות למומחים בטיפול בילדים. הילד בגיל הגן ואני בטוחה שגם הגננת תוכל להפנות אותך לגורמים המוסמכים באזור מגוריך. מאחלת לך כל טוב

צ ל י ל 8

New member
הדבר הטוב ביותר לעשות לדעתי

הוא לשאול את הילד בעדינות מה מפריע לו, מה מציק לו. עצם העובדה שהוא גדל ללא אבא משפיעה על העניין בוודאות. קצת סבלנות, הוא בכל זאת ילד קטן. תאהבי אותו. זה הכל.

שלום לך

אני מצטרפת לדבריה של ילדה מטאלית. לענין השאלה הייתי שואלת : מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום הכלכלי בחודשיים הקרובים. איזו פריסה ? עבר, הווה, עתיד פריסה קלטית או פריסת הפרסה. אני ממליצה לך לקרוא את העמדות השונות של הקלפים וכך לבחור את הפריסה הנכונה לך. בהצלחה.

פריסה

היי לכם שוב מצטערת פרסתי עבר הווה ועתיד השאלה הייתי: מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום הכלכלי בחודשיים הקרובים? הפריסה: עבר- מלכת החרבות הווה- מלכת הגביעים עתיד- תשעה מטבעות

צ ל י ל 8

New member
אין סבלנות?

אנא כבר הסבירו לך, כשמי מאיתנו תהיה מוכנה לפרש לך,כך ייעשה. עד אז המתיני בסבלנות. פרשנויות ניתנות עד 24 שעות.

צ ל י ל 8

New member
לגבי שאלתך בנושא המצב הכלכלי..

פריסת עבר-הווה-עתיד ממש לא נותנת שום דבר. אנא עשי פריסת מילים כזו: מה הפוטנציאל הכלכלי שלי בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום

פרסתי

מימין לשמאל: מלך הגביעים חמש חרבות קיסרית הכהן הגדול מלכת המטות סיכום: אס המטבעות הפריסה הקודמת קיבלתי פה בעצה משותפתך לפורום

צ ל י ל 8

New member
המצב הכלכלי

מה - מלך הגביעים הפוטנציאל - 5 חרבות הכלכלי - קיסרית שלי - הכהן הגדול בחודשיים הקרובים - מלכת המטות סיכום-אס המטבעות הפוטנציאל הוא טוב, אבל כנראה שאת תהיי זקוקה לעזרה, משהו כמו הלוואה.

למעלה