עזרה

תודה

אבל אני אשמח אם תוכלי לפרט קצת ואיך את רואה שאני אזדקק להלוואה (כי לקחתי כבר לפני חצי שנה וממש לא בא לי לקחת שוב) תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
אין לך ברירה..

בחודשיים הקרובים תצטרכי לעבוד קשה למען מטרה זו. מעבר לזה אין עוד מה לאמר.

צ ל י ל 8

New member
שואלת יקרה ../images/Emo13.gif

אנא קיראי את כל השרשור הארוך הזה וכל הפרשנויות שכבר ניתנו לך, ושעל חלקם אפילו לא הגבת... אם יש שאלות שלא נשאלו בעבר, נשמח לעזור.

פרסתי והחבילה היא ריידר

השאלה המדוייקת היא: מה ההתפתחות הצפויה עבורי בתחום הזוגי בחודשיים הקרובים? התוצאה היא: העולם נער הגביעים נער החרבות מלך הגביעים קיסרית סיכום- עשרה מטבעות

matal girl

New member
נקודת המוצא שלך

היא חיובית וזה כבר נהדר. את מרגישה בטוחה בעצמך ובמה שאת רוצה. העובדה שיצאו לך פעמיים נער מעידה על המתח ואי השקט שאתנמצאת בו ובאמת שאין על מה. הקלפים ממליצים לך להוציא את האהבה שבתוכך החוצה ולהעניק לזולת. מלך הגביעים מצביע על קשר מלא ברגש ונתינה חשוב לך שבפרטנר שלך יהיה עבורך הכל אח,חבר,ידיד ,האיש הכי יקר לך עלי אדמות.יכול להיות שזה מתקשר למזל סרטן. בעקרון רק אהבה ונתינה ואושר מחכה לך מעבר לפינה אם תשכילי לתת מעצמך ולא לצפות שיתנו לך זה בידייך ההחדשות הרומנטית בחייך. קלף הסיכום מצביע על ביסוס והתמדה בקשר . מאחלת לך הרבה אושר. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

שלום לך

אני מבקשת ממך לא לפתוח הודעות חדשות ולהתחיל לשרשר את הודעותייך. את יוצרת הודעות חדשות ובכך דוחקת הודעות חדשות לדפים קודמים וזה לא הוגן כלפי שאר המשתתפים. יתרה מכך, האם יש כאן מישהי ? זה לא צ'אט אלא פורום. כאשר מישהי תיכנס אני בטוחה שתקבלי תשובה. תודה.

batgalim

New member
השאלות נשאלות בכל נושא לגופו...

אנא תני רקע, ונעזור לך לנסח את השאלה המתאימה.

רקע

זו תקופה קשה גם מבחינת עבודה הרבה מאוד שעות גם מבחינת משפחה חוסר זמן ביחד גם מבחינת אהבה זה לא ממש בכיוון הייתי מאוד רוצה לדעת מתי תעבור התקופה הזאת

batgalim

New member
פריסות

לגבי עבודה - האם את רוצה לעזוב את מקום העבודה, לצמצם שעות, או שיש לך כיווני מחשבה אחרים? מבחינת חוסר זמן עם המשפחה - זה תלוי לדעתי במס' השעות הרב שאת "מבלה" בעבודה, אז ברגע שנדע מה מחשבותיך בנדון, נוכל לברר אולי גם בקשר לזה. לגבי אהבה - את אומרת שזה לא בכיוון - מה לא בכיוון? הקשר בו את נמצאת, מחסור במחזרים? בכדי שנצליח לנסח שאלה ממוקדת חשוב לדעת מה את רוצה יקירתי...

תשובה

אז ככה- אני רוצה לעזוב את העבודה של הבוקר אבל אני מחוייבת פה לעוד חודש וחצי לגבי זמן עם המשפחה זה בהחלט בגלל השעות הרבות של העבודה ולגבי אהבה אז כן חוסר מחזרים חברים ידידים וכו... ההרגשה היא מאוד לבד כרגע התמודדות כבדה מידי

batgalim

New member
טוב...

לגבי העבודה תשאלי: האם כדאי לי לעזוב את העבודה (שם מקום העבודה) בשבועיים הקרובים? + קלף סיכום. לגבי האהבה: מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות בחיי ב-3 החודשים הקרובים? + קלף סיכום

פריסה

האם- ירח כדאי- שבעה גביעים לי- תשע מטות לעזוב את העבודה- אס הגביעים בשבועיים הקרובים- חמישה מטות קלף סיכום- תשע מטבעות תודה מראש

batgalim

New member
לגבי העבודה

האם- ירח כדאי- שבעה גביעים לי- תשע מטות לעזוב את העבודה- אס הגביעים בשבועיים הקרובים- חמישה מטות קלף סיכום- תשע מטבעות נראה שאת נמצאת בנקודה בחייך בה הכל נראה מאיים והלחץ הנפשי עליך גדול מנשוא. דווקא הפחדים והלחצים הרגשיים מונעים ממך לראות את המציאות כפי שהיא, ואת מנסה להשלות את עצמך ולבנות מגדלים במקום שאינם... עזיבת העבודה מבחינתך היא צעד שנובע ממניעים רגשיים ולאו דווקא משיקולים קרים ומחושבים. בשבועיים הקרובים - באם תנסי לעזוב תתקלי בהתנגדות ותצטרכי להכנס למאבק מיותר. לדעתי עליך להמתין עם העזיבה ולא לעשותה בשבועיים הבאים, קלף הסיכום מראה כי בסך הכל עבודה זו נותנת לך קצת הפוגה מהבעיות הכלכליות וגם אם השכר "לא משהו", הוא עוזר לך לסגור את החודש... את אמנם לא מאושרת להמצא במקום זה והשאיפה היא במגמת התקדמות לעבר משהו טוב יותר, אך אם נותרו עוד חודש וחצי עד לסיום החוזה, עליך להמתין עד אז.

פריסה נוספת

מה- אביר המטבעות עלי- שישה מטבעות לעשות- שבעה מטות על מנת לקדם זוגיות בחיי-אביר המטות בשבוע הקרוב- יום הדין סיכום- שני גביעים

batgalim

New member
קראתי שוב את כל השרשור...

ילדה מטאלית ענתה לך על שאלה בנושא זוגיות, אנא קיראי והפנימי. אין אפשרות דרך הפורום לפרוס שוב ושוב באותם נושאים בטווח זמן כה קצר.

צ ל י ל 8

New member
זוגיות בשבוע הקרוב

מה- אביר המטבעות עלי- שישה מטבעות לעשות- שבעה מטות על מנת לקדם זוגיות בחיי-אביר המטות בשבוע הקרוב- יום הדין סיכום- שני גביעים הפסיקי להתאמץ כ"כ הרבה ולחפש בנרות. אם תהיה זוגיות היא תגיע. לעשות פריסה כזו לשבוע, זה דיי מצחיק. שבוע זה ממש לא הרבה זמן. אבל, מילא, כך בחרת. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה