עזרה

חמוזינה

New member
עזרה

קיבלתי הצעה להישאר במקום עבודה שלי קבוע במתכונת שונה קצת מעכשיו מה עליי לעשות? קצת רקע- שיתפתי אותכם כבר בשני האפשרויות שקיימות עבורי מבחינת עבודה ואז ידעתי שאני עוזבת את אופציה א' בסוף חודש זה אבל עכשיו בא הבוס הגדול ולא מוכן לוותר בקלות ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי לשאול את השלה המתאימה

בתור התחלה

אולי תנסחי את העניין קצת יותר בבהירות. אני, שלא מחשיב את עצמי אהבל, קראתי פעמיים את ההודעה שלך ולא כל כך הבנתי: לאיפה את רוצה ללכת? מה הציעו לך? מה זה אופציה א' והאם יש אופציה ב'? ואיפה לעזאזל המפתחות של הצוללת? כתבי קצת יותר ברור - ונשמח לעזור.

חמוזינה

New member
הסבר

ככה אני עובדת היום בתור מנהלת חשבונות במפעל- עבודה שהייתה אמורה להיות זמנית (החלפתי מישהי בחופשת לידה) אני עובדת בתור מנהלת חשבונות גם במסעדה ושם אני אמורה לעבור למשרה מלאה מיד עם סיום התפקיד פה שזה ב- 02/05/04 המנהל מהמפעל (הראשי) - רוצא שאני אשאר וינהל פה את ההנהלת חשבונות ואני בדילמה כי התחייבתי למסעדה ואין לי מושג מה לעשות האם יותר ברור?

batgalim

New member
חמוזינה

אז מה את רוצה לדעת? מה יותר רווחי או מה יותר מוסרי?

איך אומר כל פוליטיקאי מתורגל בראיון

"זאת לא השאלה". אני חושב שהשאלה צריכה להיות משהו בסגנון מה טוב ונכון עבורי לעשות בענייני עבודה בחודש הקרוב. גם פתיחת שאלה תהיה כאן טובה, אבל גם פריסת ראש חץ כדוגמת זו שייעצו לי לפני ליל הסדר תהיה אחלה. בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב חמוזינה ../images/Emo29.gif

תעשי את פריסת הפרסה של 7 קלפים, וכיתבי את הקלפים עפ"י הסדר שיצאו לך מאחד עד 7. אין צורך לרשום את עמדות הקלפים.

צ ל י ל 8

New member
וואלה...

תשאלי: האם עלי להישאר לעבוד במסעדה (אופציה א') או להישאר לעבוד במפעל (אופציה ב')?

חמוזינה

New member
הינה הפריסה

השאלה הייתה: האם עלי להישאר לעבוד במסעדה (אופציה א') או להישאר לעבוד במפעל (אופציה ב') והינה הקלפים: 1. עבר- שישה גביעים 2. הווה- הכוהנת הגדולה 3. עתיד-נזיר 4.רצונות השואל- שמונה מטבעות 5. הסביבה-תשעה גביעים 6. חששות השואל- חמישה מטות 7. סיכום- שבעה גביעים תודה מראש

batgalim

New member
חמוזינה ../images/Emo141.gif

אופציה א' - שישה גביעים, נזיר, תשעה גביעים (מסעדה) אופציה ב' - הכוהנת הגדולה, שמונה מטבעות, חמישה מטות (מפעל) סיכום- שבעה גביעים האופציה של עבודה במסעדה נראית מבטיחה יותר... ואתחיל דווקא מהמפעל - יש כיום דברים שאינך מודעת להם עדיין, יכול להיות תכנונים של המעסיקים לגבי העתיד. נראה שהם עצמם עדיין לא החליטו או לא יודעים מה יקרה מבחינת כח אדם במפעל. באם תשארי שם תצטרכי לעבוד קשה ללא תוצאות משמעותיות, הסבלנות עפ"י מה שנראה לא כ"כ תשתלם לך במקרה זה מכיון שיתכן שיכנסו עוד גורמים למקום עבודה זה, שלא כ"כ תסתדרי איתם. לעומת זאת, האופציה של המסעדה אופטימית יותר, האם כבר עבדת במקום זה? בכל אופן נראה שאהבת לעבוד שם (או במקום דומה), יהיה לך אולי קצת קשה לחזור ותתלבטי האם עשית נכון אך בסופו של דבר המקום יעשה לך טוב, ותרגישי כי מצאת את מקומך. 7 גביעים מרמז כי אינך רואה את הדברים כיום בצורה ראציונלית ושופטת יותר עפ"י הרגש. שימי לב והתייחסי לכל ההיבטים במקומות העבודה ואל תתביישי לחקור לעומק - את שתי האופציות העומדות בפניך - מבחינת שכר, קביעות בעבודה וכד' (לגבי המפעל - את כבר מועסקת שם - אם תחליטי בכ"ז להשאר -עמדי על זכויותיך לגבי קביעות, תנאים סוציאליים וכו'). מאחלת לך הצלחה !

חמוזינה

New member
את טובה

כמו שאמרתי ברקע אני עובדת כיום בשתי המקומות רק לא באותו הקף משרה שיהיה אח"כ לפי דריך אני מבינה שאני צריכה לדבוק בתכנון הקודם שלי ולהמשיך רק במסעדה אם ככה מה אני יכולה לשאול לגבי העתיד שם גם מבחינת ההסתדרות בעבודה וגם מבחינת התפתחות

צ ל י ל 8

New member
לגבי המסעדה ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

את יכולה לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל שלי להתפתח בעבודתי במסעדה?

חמוזינה

New member
פרסתי וזה מה שיצא

1- צדק 2- מלכת החרבות 3- אס הגביעים 4- שלושה מטבעות 5- תשע חרבות 6- מרכבה 7- הכוהנת הגדולה 8-האיש התלוי 9- חמישה מטבעות 10- מלך הגביעים

חמוזינה

New member
השאלה הייתה:

מה הפוטנציאל שלי בעבודתי במסעדה? שכחתי לכתוב לך את השאלה

batgalim

New member
חמוזינה ../images/Emo140.gif

שלא כמנהגי, אבקשך לפרוס גם לגבי הפוטנציאל בעבודה במפעל. משום מה נראה לי שהפריסה שעשית קצת סותרת את הפריסה של האופציות, ולכן אני מעדיפה לראות את שתי האופציות בפריסה הקלטית.

למעלה