עזרה

חמוזינה

New member
פרסתי ו...

השאלה הייתה: מה הפוטנציאל שלי להתפתח בעבודה במפעל 1- תשעה גביעים 2- שני מטות 3- שבע חרבות 4- עשר חרבות 5- אביר הגביעים 6- חמישה גביעים 7- מלך המטות 8- עשרה גביעים 9- חמש חרבות 10- צדק תודה מראש

batgalim

New member
טוב, חזרתי... ../images/Emo99.gif

אין כאן תשובה חד משמעית לכאן או לכאן... נראה שההחלטה צריכה להיות שלך בסופו של דבר, כי מסתבר שבשני המקומות לא תוכלי להיות מרוצה. ולפירושים - העבודה במפעל - 9 גביעים קורא לך להסתכל קדימה ולשאוף ליותר, לא לשבת שבעה ומרוצה ממה שיש אלא לשאוף ליותר. 2 מטות כקלף נגדי - מרמז כי הרצון והיוזמה לעבוד במקום זה לא במקומה, וכי כדאי שתורידי ציפיות. את צריכה להבין שיש חוסר יושר ואשליה עצמית שלך שתוביל בסופו של דבר לאכזבה קשה - את תתחילי לעבוד במלוא המרץ, עם המון רצון להצליח ורגשות חיוביים, אך 5 גביעים מראה כי העניינים במפעל לא יסתדרו לטובתך, ויהיו דברים שלא ימצאו חן בעינייך שם. יכול להיות שיהיו מריבות או חוסר רצון לתת לך את מה שהובטח. נראה שאת מלאת אנרגיה ותכניות רבות לגבי מקום עבודה זה וחוששת להתבדות, הסובבים אותך רואים את האושר שלך מההצעה שקיבלת. אך קלף הצדק בסיכום מראה שבסופו של דבר הבחירה שלך לא תהיה נכונה, וכי נראה שתפוטרי או שיהיו בעיות הקשורות להלנת שכר וכד' שיובילו אותך לפניה לסמכויות משפטיות. בכל מקרה - הסיכום שלילי. לגבי העבודה במסעדה - כאן קלף הצדק נמצא בעדך - וקורא לך להחליט ולעשות את הבחירה שלך מתוך ראיה נכונה ושקולה, מלכת החרבות טוענת כי את מתלבטת יותר מידי וקשה לך להחליט. את חוקרת ובודקת יותר מידי וזה יקשה עליך להגיע להרמוניה והבנה עם מעסיקיך וחבריך לעבודה. את צריכה לדעת ללכת עם הדברים עד הסוף ועם כל הלב, להתחיל לעבוד במסעדה מתוך אהבה למקום ולאנשים - שמסתמנים כאנשים חמים שיתנו לך כתף ויעזרו לך, את תזכי להערכה רבה במקום עבודה זה. מה שהפריע לי בפריסה זו - אלו קלפי העתיד - 9 חרבות + המרכבה - שמסמלים את התחושות שלך - תחושה של תקיעות במקום, חוסר התקדמות ואבדן שליטה, את תחושי אכזבה מהמהלך - כאילו יכולת להגיע ליותר ולא עשית זאת... נראה כי השאיפות שלך יהיו גבוהות הרבה יותר ממה שהמסעדה יכולה להציע לך. הכהנת מרמזת כי יש דברים שאת מסתירה, אולי מהקלפים אולי מהמעסיקים ואולי אף מעצמך... שימי לב לתחושותיך ולאינטואיציות שלך. הן חשובות! הסביבה תחוש כי ויתרת על משהו טוב יותר בבחירתך זו, וחששותיך הגדולים הם שתשארי במקום שלא יוכל להעניק לך את התמורה ההולמת עבור כישוריך. הפוטנציאל - מלך הגביעים - מרמז על מקום חם, ביתי, מקום בו תחושי בטוב, בהרמוניה עם חבריך לעבודה ועם המעסיקים. אך יכול גם ללמד על רחמים עצמיים שלך... על רגשנות יתר מתוך ראייה של הדברים בצורה שונה. כפי שהסתמן בתחילת הפריסה - את כנראה שואפת ליותר מזה, רואה את עצמך גבוה יותר ממה שתגיעי במסעדה. אז... בחירה שלך. אולי כדאי לך באמת לעבוד במסעדה, ולהמשיך לחפש משהו טוב יותר, לא לשקוט על השמרים אלא להמשיך ולשלוח קורות חיים למקומות שיראו לך יותר ויוכלו לספק את שאיפותיך. מאחלת לך הצלחה !

חמוזינה

New member
עכשיו בוקר

אז ככה אתמול חיכיתי וגם קראתי אבל רק בריפרוף כי כבר נרדמתי עד שחזרת ולכן גם לא ממש הגבתי לפתיחה. היום אני כבר ערנית וקראתי שוב ואני לא יכולה להתווכח על אף מילה שלך בקשר לרגשות שלי אני מקווה שהמקום באמת יתאים לי כי החלטתי ללכת על המסעדה ולוותר על המפעל. תודה רבה על העזרה

למעלה