עזרה .!

עזרה .!

טוב תשימעו... אני ממש ממש נגד התנתקות ואני נורא לא רציתי שיציעו את האנשים מגוש קטיף,למה מה שלא הייה הם עדין אחד מאיתנו! עכשיו אני תמיד אומר לעצמי שיט אוףףך למה שרון עושה שזאת למה הוא מוצאים צאותם מגוש קטיף!!זה שלנו.. שיוצאי תערבים! אאבל לפני יומים הלכתי לחבר ואבא שלו הסביחר לנו והתחיל לקלל תמתבצרים.. הוא אומר סילחה על הביטוי כוס אמא שלהם להמ הם נמצאים שמה בגלל חילים נהרגים! והוא התחיל להסביר לנו שהםגווש קקטיף נמצאת ממש בתוך עזה במרכז,ושסגללם חיילים נהרגים!והוא צודק בזה! וששכתי עוד מה הוא אמר לי! אש בקיצור לפי שעתי גוש קטיף שלנו ומי שדמאמין לערבים שהם יעשו שלום סתם אחד דפוק.. וכל האשכנזים האלה הרסו לנו תמדינה.. למה עכשיו הערבים היו יותר קרובים לאשקלון ואשודד..

eretzisroel

New member
אל תתרגש יותר מדי. אתה דברת עם

רובוטים שטופי מוח שבולעים כל מה שהתשקורת ומערכת החינוך השמאלניות מאכילים אותם . אם הם היו באמת דואגים לחיילים הם לא היו מביאים לכאן את הרוצחים מתוניס ומוסרים להם מקומות להכין פצצות וקאסאמים. אמרנו להם אז שהרוצחים האלה יפגעו בחיילים ויעשו פיגועים. ואז הם ענו לנו שאם יפגעו בנו "אנחנו נכנס לאמא של האמא שלהם". עכשיו הגיבורים האלה הם הראשונים לברוח. תתרחק מהם ותחפש לך חברים חדשים נאמנים לארץ ישראל ועם ישראל.

רסמי זה מה שאני אומר לעצמי גם..

אבללל.. יש לי עוש שאלה עלייך.. אם אחרי התנצתקות הערבים יעשו עוד הפעם פיגוע מה שרון יעשה להם?? ועכשיו בשיא הכנות לא בגלל שאת שונאת את שרון...

ייתן להם את המקום שהם עשו בו פיגוע,

ככה לא יהיו בו יותר פיגועים. כי לא יהיו בו יותר יהודים, פתרון מצוין לא? אם השכן בא ומרביץ לך בבית שלך, למה לריב איתו? תתן לו את החדר שלך, ואז כל השכנים האחרים יגידו כמה נדיב ואמיץ אתה. (ויחככו ידיהם בהנאה כי גם הם בעצם לא סובלים אותך, אבל הוא מרביץ במקומם)

OMER G17

New member
חחח..אנחנו שטופי מוח?

כי הערס הזה ממש חשב לבד...ממש מצחיק! אגב אנחנו באמת נכניס להם חזק אם יהיה ירי מהרצועה לישראל אחרי סיום הנסיגה

גברי 22

New member
היום היה ירי של קסאם מהרצועה וירי

של רקטה מלבנון אלה שני מקומות שנסוגנו מהם אני לא רואהאת ישראל מגיבה בשום אחד מהמקרים...

I A F02

New member
הוא לא ערס...לא יודע מה נכנס בוא

צחי מה קרה לך? התנתקות זה טוב ומה זה אשכנזים הרסו את המדינה?! אשכנזים בנו את המדינה (אני לא יוסיף עוד, אני לא גזען...)

נכניס להם חזק? שמענו את זה הרבה

פעמים. מה עשינו להם? עכשיו זה יהיה הרבה יותר קשה לעשות משהו. מכניסים לשם כוחות מצריים לחפות על ארגוני המרצחים. לא נוכל להגיב מחשש לפגוע במצרים. אם שערה תיפול מחייל מצרי זה עילה למלחמה עם מצרים. יש גם דיבורים על כוחות ירדנים בשומרון. איך נגיב על טיל מג'נין על חדרה? אתה רוצה מלחמה עם ירדן? שרון מכניס אותנו למלכודת רק אלהים יכול להוציא אותנו משם. אחרי שעברנו על ציווי אלהי לא למסור חלקי ארץ ישראל לגוים לא בטוח שהוא יעזור לנו הפעם.

בול - שיט

מצריים לא מתה עליהם. אם הם עכשיו ינסו לפגוע בארץ, לא סתם נכניס. נפוצץ להם ת'אמא של האמא. שרון לא יוכל להסתכן באיבוד המשרה וקיצור הקדנציה שלו משמעותית.

הבלים

"אסור לשכוח את אירועי שפרעם, שילה וטול כרם - 13 הרוגים שגורמים להרבה דילמות..." אל תקרא רק מה שמתחשק ועל פי זה תעשה אידוקציה.

OMER G17

New member
לפי איך שכתבת..

אתה ערס...וכל כך בא לי לקלל אותך ולהכניס לך מכות על מה שאמרת על האשכנזים שהם הסיבה לזה שמדינת ישראל היא מדינה מערבית דמוקרטית נאורה ומפותחת ולא כמו כל שכונתינו הערביות..האבא הזה דיבר בעצבים אבל הוא צודק...וגוש קטיף מעולם לא הגן על ישראל

NAS00

New member
לא....תתאפק

אל תכניס לו מכות...............אתה עלול להרוג אותו........

I A F02

New member
אני מכיר אותו הוא לא כזה הוא

בחור שאנטי כזה בדר"כ וצחי, שמעת מה אמר הבחור מעלי, אשכנזים הם הגורם לזה שישראל היא מדינה מערבית (זו לא גזענות, זו עובדה!)

בונא עומר אני יזין אותך..

נווו מה אתה פותח תפה שלח יהומו יעבריין מקלדת.. בוא תגיד את זה בפנים ימיזדיין אל תידאג אני ידיג תכתובת שלח חלכה חכה..

וכן כן..

מה אתם חושבים שהערבים רוצים שלום??? חחח אז הם עובדים על כולכם בעניים.. ואני מכון לשים כסף על זה.. הערבים רוצים את כל המדינה שלנו ולא רק את עזה.!

למעלה