עכשיו
קראתי באתר anonymous שאני מניח שאת בטוח מכירה, ואני רואה שישנם הרבה תחליפים. אין לי בעיה גדולה לוותר על הבשר, אני לא מכור לשום בשר ואני גם לא אוהב אותו, העניין זה לשכנע את ההורים שלי, רוב הזמן אני עוד בסדר כי הם בדר"כ לא בבית אבל מכינית בשר ואני הרבה פעמים לא נעים לי לזרוק\לתת לכלב, לאחותי הם נותנים להיות צמחונית משום מה אולי בגלל שזה יותר מגיל קטן. הם מכירים אותי ואת אחותי מגיל מאוד קטן שלא היינו מוכנים לאכול בשר, אני יכול בלי להגיד להם להיות צמחוני במהלך השבוע אבל בימי שישי ושבת אני צריך להמנע מהאי נעימות להשאר רעב כי קורים מקרים שאני מקיא את מה שאכלתי אחרי הבשר או שאני אוכל את הבשר נגעל ואין לי חדשק להמשיך לאכול ואני לא כל כך שמן כך שאני רוצה להשמין וזו גם בעיה, למזלי אלו רק 4\2 ארוחות בשבוע. יכול להיות שאבקש מהם לעשות לי בדיקת דם אחרי שאתחיל לאכול מהמתכונים הצמחוניים עשירי ויטנמין B12 ברזל וחלבונים ואז הם יראו שאין כל כך בעיה ושאני אוכל טוב כי עכשיו הם כל הזמן חושבים שאני לא אוכל מספיק טוב, ובאמת יש לי בעיה עם מאכלים ואני אובססיבי מידי ולא אוהב עגבניות וכדומה.. אני אנסה להסתגל ואם לא אמצא תחליפים ואז אולי אשאל אותם ,בכל זאת אם יש עוד רעיונות שיגרמו להם לשלוח אותי לבדיקת דם מתוך דאגה אך יתנו לי יתרון בכך שהם יראו שאני אוכל טוב גם מבלי הבשר שיתקבלו בברכה, כי אני דיי ביישן בלהגיד להם.