עזרה........

עזרה........

דבר ראשון למה תמיד אומרים שאסור לפתוח לאדם מתחת לגיל 18 בקלפים? דבר שני תמיד היה לי חוש מאגי אימא סבתא שלי הייתי מכשפה במצריים ואמא שלי אמרה שיכול להיות שהורשתי ממנה משהו אחרי כמה זמן קרובת משפחה שלי שלא מש הכרתי נרצחה בפיגוע ואז היה לי ולאמא שלי חלום באותו ליילה אני חלמתי שהיא באה ורוצה להראת לי מה קרה ושישבו באוטובוס שהתפוצץ היא הייתה מין הילה לבנה כזו כמו בסרטים והכול היה מוחשי כל כלך יכולתי להרגיש את הכאב שהיא הרגישה ומאותו זמן אני תמיד חולמת על דברים שאחכ'' קורם או שאני מסוגלת להיכנס לחלום של עצמי ולשנות אותו או להעיר את עצמי אז מה אתם חושבים יש לי איזשהו חוש על טיבעי שכדאי לפתח או סתם צירוף מקרים? תודה רבה וסליחה על החפירה

CF15

New member
אממ

הקטע של להיכנס לחלום ולשנות אותו קורה גם לי זה נקרא חלום מודע וזה לא בהכרח דבר נדיר.. לגביי כל השאר אין לי מושג..אבל תנסי לפתח את זה ותראי..

T i a

New member
אני אענה לך עך גיל 18

בדר"כ בכל עיסוק מאגי במסורות השונות יש הגבלת גיל, בחלקן זה 12, חלקן 16 ו-18. סה"כ מדובר בבגרות וקביעת גורל. יש אמונה שעד גיל מסויים הילד נמצא תחת אחריותו הרוחנית של ההורה (בנצרות למשל לבנות זה גיל 12 אם אני לא טועה) וכל פעילותיו משפיעים באופן ישיר על ההורה. מגיל 12, 16 או 18 הילד הופך להיות אחראי למעשיו בכל תחום וגורלו יותר יציב. לכן לא ממליצים (לפעמים אפילו אוסרים) לילד להתעסק במאגיה או טארות (ראיית הגורל והזמן) עד גיל מסויים.

sun beam

New member
היי:)

תיקחי בחשבון, שהחוש השישי, ומאגיה וכל זה זה כישרון כמו כל דבר אחר, ואצלך זה כניראה מפותח, ואם זה מעניין אותך תפתחי את זה.. זה כל כך פשוט לדעתי. אבל זה חשוב לשים לב מאיפה זה מגיע, בגלל שלפעמים אנשים שמאר " פתוחים" מקבלים מסרים מכל מיני מקומות, אז את יודעת.. לא היית רוצה להקשיב לכל אחד שמדבר איתך ברחוב נכון?... אותו עיקרון, בהצלחה:)

Raidho

New member
א. אין צירופי מקרים.

יש אנשים טיפשים שלא חושבים לעומק ולא מסוגלים לעשות הקשרים נכונים. ב. "אל טבעי" זה מושג שאנשים בורים המציאו כאשר לא ידעו להסביר התרחשויות מורכבות - 'צירופי מקרים' למשל. שוב, הקשרים. כל דבר הוא טבעי, כי הוא מתרחש במסגרת הטבע, אם לא היה טבעי, לא היה יכול להתרחש. בחירה חופשית, אשר ניתנה לאדם, התערבות ומניפולציה בכוחות הטבע הם דיון אחר, אך יכולים להצדיק מושגים כמו 'אל טבעי' או ' לא טבעי' רק בקונטקסט מסויים, לא כהכללה, כי הפוטנציאל ניתן ממילא מן הטבע. ג. היכולת לעסוק במאגיה, כמו בגדול כל אומנות אחרת (מוסיקה למשל) היא כשרון שקיים בבסיסו של כל אדם. יחד עם זאת לא כל אדם, גם אם ירצה, יכול לבוא לגדולה, כמו שלא כל אדם - וכאן אני פותח בוויכוח עם אחד מגדולי המוסיקאים בכל הזמנים > יכול להיות ג'ימי הנדריקס. ההוכחה שלי - המציאות: כמה גאונים, הרבה מאוד חיקויים ועד יותר נשל, זוהמה מזן אדם... למה זה ככה - זה נושא שמעסיק את הקוסמים הגדולים ביקום. לכן לפתח או לא, זאת בכל מקרה בחירה חופשית שלך, שתוצאות כאלו או אחרות יהיו, אם תתאמצי מספיק. ובכל מקרה הם יתאימו לכישרונך, כך או אחרת. טבע. ד. בין אם את תפתחי או לא תפתחי את הכישרון ה"אל טבעי" שלך פליז, פליז, פליז תפתחי את הכישרון הלשוני, כי לפענח אותך יכול להיות עבודת מחקר! מה, לא מצאת את המקשים של נקודה ופסיק על המקלדת?! את מזכירה לי את הארנב הלבן מאליס!! "אני חייב לרוץ! אני חייב לרוץ! אני מאחר!"... Wassail and merry fortune!

PurpleFilth

New member
יש צירופי מקרים.

לא כל מי שחשב על דוד שלו שניה לפני שהוא התקשר הוא מכשף מלידה. ולפסי: יש אולי כאלה שיחלקו עלי, אבל ככל שידוע לי, כישוף זה לא דבר שעובר בתורשה. אם כבר, עזר לך לגדול בסביבה שמוקירה כשרונות כאלה.

ההגמון

New member
אין צירופי מקרים.

אבל זה עדיין לא עושה אותו מכשף. זה פשוט אומר שאיפשהו בתמונה הגדולה של העיניינים זה משתלב, למען מטרה "גדולה יותר". או בולשיט בסגנון.

ההגמון

New member
לא יודע,

אלוהים, האדם, גזעים אחרים, המפה הגדולה שבשמיים... איש ואישה לפי אמונתם יחיו.

ההגמון

New member
את מאמינה שאת

פיה. או שיש לך הוכחות מוצקות לכך? בכל אופן, לא מדובר באמונה... לא בדיוק. תסתכלי סביבך, להוכיח אפשר הכל.

PurpleFilth

New member
כן, אני מאמינה.

אני לא מנסה להוכיח את זה. גם לא דיברתי על הוכחות מוצקות. דיברתי על שכנוע. הסתכלתי. מחכה להוכחה.

ההגמון

New member
מצד אחד

את אומרת שאת לא רוצה הוכחות מוצקות, מצד שני את חותמת ב"מחכה להוכחה". בכל אופן, שמת לב איך כל הדברים הקטנים האלה בחיים שלנו נקשרים זה בזה? איכשהו הכל קשור? אם לא שמת לב, אז וואלה, משתתף בצערך. אם כן שמת לב, אז הנה ההוכחה שלך. אין צירופי מקרים, הכל קשור. "המפה הגדולה שבשמיים" הכתה שנית. ושלישית. ורביעית. דברים קטנים כמו מצב נפשי, משפט שמישהו זרק לנו ערב קודם ומהדהד לנו בראש, סרט או סדרת טלוויזיה שראינו לפני שבוע, כל אלה משפיעים על החלטות. את באמת מאמינה שזה מקרה?

PurpleFilth

New member
אוקי, אני אנסח את עצמי מחדש...

יש בעולם סיבה ותוצאה, אבל זה לא אומר שאם מישהו חלם על משהו שקרה אחר כך, יש לו בהכרח כוחות מאגיים.

ההגמון

New member
אה, בוודאי שלא.

נו, את רואה, אנחנו מסכימים
...

MetalSinagouge

New member
אגב... בקשר למשפט הכה פצפיסטי

לכאורה הזה: הבנתי מאדם דתי אחד שהמשפט המקורי היה "צדיק באמונתו יחיה". ואני שואל מה החוכמה פה בעצם? זה כמו לעשות בחירות דמוקרטיות לנשיאות כשמובאראק הוא המועמד היחיד

למעלה