עזרה........

האמת שזה המשפט המקורי

"צדיק באמונתו יחיה", השאלה היא, איך אתה בוחר לפסק את המשפט.

Raidho

New member
לא דיברתי על כישוף

דיברתי על חוכמה. אם כבר, מנקודת ראות שלי, מה שאחראי לתופעה שבני אנוש כינו "צירופי מקרים" עושה בנו כשפים, ולא אנחנו בו. ועיסוק שלנו בכישוף זה לדעתי קריאת תיגר מסויימת על הכוחות הללו. אבל שוב, זאת דעתי, את וכל אחד אחר מוזמנים לחיות לפי מה שבה לכם.

Polar Aurora

New member
לא טבעי וטרמודינמיקה

כרגע הבנתי משהו שדומה מאוד לתפיסת המושגים טבעי ועל טבעי בפי ההמון. בכימיה למדנו לא מזמן על תגובות שמתרחשות בטמפרטורה מסויימת באופן ספונטני (איכסיביכסישמיחסי טרמודינמיקה), ובטמפרטורות אחרות פשוט לא מתרחשות. כלומר, אפילו אם אנחנו מחממים חומרים בשביל לבצע תגובה (מתוכננת, כלומר בקונוטציה המקובלת לא ספונטנית), התגובה עדיין תקרא תגובה ספונטנית, כי ככה זה. וכמו שיש תגובות שמתרחשות באופן ספונטני בכל טמפרטורה שהיא (כמו שעץ בשדה תמיד יחשב כטבעי), יש תגובות שאנשים משקיעים המון אנרגיה ופולטים המון זוהמה לסיבה בשביל שיתרחשו באופן ספונטני (כמו שמחשב הוא גם טבעי). לא יודעת מה הנקודה שלי, פשוט התלהבתי שמצאתי קצת עומק בכימיה והייתי חייבת לחלוק עם מישו.

MetalSinagouge

New member
LOL!

אנחנו מסיימים את הנושא הזה עכשיו. אני מעדיף תאים אלקטרוכימיים, אבל עוד יותר אני מעדיף את השלוש יחידות של שנה שעברה. דלתא G שלילי דה?

Polar Aurora

New member
תאים אלקטרוכימיים

באמת יותר נחמד. עוד מעט מתחילה גם פיזיקה, מה יצא ממני אז, אם כבר עכשיו אני נזכרת בדברים כאלה בהקשר של פגאניזם?

MetalSinagouge

New member
פיזיקה זה כבר..

לא התחום שלי, חוץ מאולי אופטיקה :) העיקר שסרקתי חומר של טרמודינמיקה ובמקרה של תקלה יש לי מקורות טובים ללמוד את הדבר חסר המשמעות הזה.

או אה! חכי חכי לפיסיקה,לאילו מסקנות

ומחשבות מענינות הקשורות לפגאניות אפשר להפיק מזה! מטעמים!

Raidho

New member
יפה מאד!

את מתחילה ללמוד ולהבין שהכל קשור והכל גרסאות של אותה מהות!! Merry fortune

RainBird

New member
יש מצב לתחביר ולסימני פיסוק? מאוד קשה לי לקרוא ולהתייחס להודעה שלך ככה.

למעלה