didalf
Well-known member
תכלסזה סוג של שיפ של כל השבטים
לא אשמתי שיש לי פיצול וכל אחד מעדיף צבע אחר. אני הצבעתי ראשונה ודילן השניה והקריזות שלה הצביעה אחרי.
תכלסזה סוג של שיפ של כל השבטים
לא אשמתי שיש לי פיצול וכל אחד מעדיף צבע אחר. אני הצבעתי ראשונה ודילן השניה והקריזות שלה הצביעה אחרי.
פחח אני חוסכת מכם מידע מאוד מהותי לגביה אבל מבטיחה לך שאתה ממש לא תרצה לחבק אותהאני רוצה לחבק את השותפה שלך שצריכה לעבור את מה שהיא עוברת.
זה היה גם הפתרון שלה. להעביר את הדגל שלי לתקרה ואז יהיה לי קיר פנוי ואני אוכל להפסיק להטריד אותה עם פוסטרים בסלון.מה לגבי תמונות על התקרה?
אני מריח רמאותהופללתי, כתבתי את זה נכון, תראה בעצמך!
אני כברלא זוכר את הפרטים, אבל זכור לי שהיו סיפורים הזויים לחלוטין לגביהפחח אני חוסכת מכם מידע מאוד מהותי לגביה אבל מבטיחה לך שאתה ממש לא תרצה לחבק אותה
איזה דגל יש לך?זה היה גם הפתרון שלה. להעביר את הדגל שלי לתקרה ואז יהיה לי קיר פנוי ואני אוכל להפסיק להטריד אותה עם פוסטרים בסלון.
זה מוכיח שהכל אפשרי.אבל היי, לפחות יורד גשם היום והיא אמרה לי "ooh you know what will be great in this weather, some hot cocoa and a Drew movie"
אז היא לומדת, איי גס...
לא, אף פעם לא סיפרתי לכם את הדברים הגרועים באמת שיגרמו לכם לשנוא אותה, כי אני עדין רוצה שתהנו מהסיפורים שליאני כברלא זוכר את הפרטים, אבל זכור לי שהיו סיפורים הזויים לחלוטין לגביה
דגל גאווה כמובןאיזה דגל יש לך?
איפה הסגול??
למה מפלים סגולים?
למה אין אפור בסקר?
מנסים לפנק אתכם ואתם לא מעריכים את זה!אפילו יותר מטריד... יש פעמיים צהוב. (@מילי08 )
אני לא מבינה איך לקרדשיאנס נתנו תוכנית, אבל לך לאטוב אם כבר פתחת שרשור אוף עם צבעים, אספר לכם עוד פרק מהרפתקאות דילן והשותפה המטורפת שלה.
לונה! יא מוח קרימינלי שכמוךאת צריכה לקנות 2 פוסטרים, אחד של דרו, ואחד שהוא בכלל לא של דרו, משהו נייטרלי שהיא לא תתנגד אליו, אבל באותו גודל ובגוונים מאוד דומים לזה של דרו (או לצייר כזה בעצמך). ולתלות רק את הפוסטר הנייטרלי ולא להגיד לה על השני.
אחרי חודש בערך כשהיא תהיה כבר רגילה לפוסטר ההוא ולא ממש תסתכל עליו, את מחליפה אותו בשקט בפוסטר של דרו, כמובן כשהיא לא בבית.
היא לא תשים לב.
(ואם היא כן תשים לב אז תדווחי כעבור כמה זמן, שירשם לטובת המדע.)
אני כבר עובדת על ניתוח התוצאות. מעיון מהיר מתברר שיש כאן גזענות מובהקת כלפי כמה צבעים, וכמו שדורי כבר ציין בשרשור אחר - גם תופעת עדר, כי יש נטייה לבחור צבעים שכבר נבחרו. ולא, אל תספרו לי סיפורים על "טעם אישי". אתם סתם מעתיקניםמילי אני לא מוכנה שסתם תזרקי סקר וזהו
אני מצפה ממך להסקת מסכנות מהסקר המאוד חשוב הזה
יש לנו אויבת מבפניםאוי גם זה קשור ל-100 הזה שלכם? אני ראיתי את שתי העונות הראשונות עוד בזמן אמת ופרשתי כי אף דמות שם לא מעניינת, וקלארק היא בלתי.
תכלס.. אבל מה היינו צריכים לעשות? לרחם עליו ולוותר על הסיכום?שלא תחשבי ששכחתי. אבל כבר לא היה לי נעים להציק לניק מסכן הוא לא עומד בכלום כבר שרשור שלישי שהוא לא יצליח לקרוא.
נראה לי שמשהו במים שם משפיעלהגנתה של דילן השותפה שלה באמת מטורפת.
הממ, אפילו לא שמתי לב שאלו שני כינויים שונים. (מזל שלא בחרתי בקריירה אקדמית עם יכולת האבחנה והסקת המסקנות הקלוקלת שלי)ועוד מסקנה חשובה היא שדילן רימתה והצביעה לשני צבעים שונים בשני הכינויים שלה (ומעניין למה דווקא שני אלה)
אוי גם זה קשור ל-100 הזה שלכם? אני ראיתי את שתי העונות הראשונות עוד בזמן אמת ופרשתי כי אף דמות שם לא מעניינת, וקלארק היא בלתי.
אני די מסכימה עם טוויסטד. אני לא לגמרי שיניתי את דעתי, פשוט את העונות ראיתי בבינג' והמשכתי מכוח האינרציה, ועונה 6 זה כבר היה - ראיתי עד כאן, אז אי אפשר לא לראות, ועונה 7 כי לחץ חברתי...אני חשבתי אותו דבר במשך 3 וחצי העונות הראשונות, אבל בכל זאת המשכתי, ואז שיניתי את דעתי.
גם לי פעם הצקת בגלל רווח בשם של תוכנית. להזכירך, אתה מתעקש לכתוב דרו בארימוראבל את שמת רווח בין השמות שלהם ואין רווח!!!
הופה! הוכחה שהחינוך עובדאבל היי, לפחות יורד גשם היום והיא אמרה לי "ooh you know what will be great in this weather, some hot cocoa and a Drew movie"
את כזאת פאנגירל, וזה מצחיק אותי כי כאילו את משדרת את ההיפך רוב הזמןדגל גאווה כמובן
אומייגאד כןןןן זה מטריף אותי וחשבתי שמשהו אצלי נדפק!! ניסיתי לשחק עם התצוגה ונגישות וכל מיני.ועוד משהו, כי זה סוג של שרשור אוף
למישהו השתנתה קצת התצוגה?
פתאום נראה לי שהעמוד קטן יותר ביחס למסך ושהטקסט גם קטן יותר
ממשיש לנו אויבת מבפנים
לתת למישהו אחר להציק לו ואני אצא נחמדהתכלס.. אבל מה היינו צריכים לעשות? לרחם עליו ולוותר על הסיכום?
אבל כן יש דמויות טובות יותר מקלארק.
דילן? ההפך מפאנגירל? פספסת את כל הגיפים של דרו בכל מקום?את כזאת פאנגירל, וזה מצחיק אותי כי כאילו את משדרת את ההיפך רוב הזמן
לדעתי אתה תתרן וסתם יוצא בהאשמות חסרות שווא.אני מריח רמאות
יש לנו אויבת מבפנים
אני מבינה מה את אומרת, הפורום הזה עושה עלי גם לחץ חברתי פאסיבי עם כל השרשור המפתים שלהם על צפייה משותפת, ולייק אני בכלל ראיתי את שתי העונות הראשונות של המאה לפני שזה היה קול, יא פוזרים . ויש מצב בעבר שבאמת הייתי משלימה את הסדרה הזאת רק בגלל שאני יותר אוהבת לדבר על סדרות מאשר לראות אותם (נגיד בימים הטובים שראיתי ורוניקה מארס רק כי הייתה צפייה משותפת, ואני באמת לא מצליחה לזכור למה לעזאזל אהבתי את הסדרה הזאת שאין לי כמעט שום זיכרון חיבה ממנה, כן, נכון ביצ'ס, כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות ). אז בעקרון אני במלחמה פנימית בין ה-FOMO הגדול שיש לי לבין הקטע הזה שכבר באמת אין לי כוח יותר לראות סדרות כי "צריך". לייק לפחות פעם עוד הייתי זוכרת מה היה קורה בסדרות שראיתי ולפחות כשהייתה באה עונה חדשה הייתי זוכרת מה קרה קודם, ועכשיו מרוב שכשיוצאת עונה חדשה של משהו אני לא זוכרת כלום ממה שקרה קודם אז אני לא רואה יותר כי "צריך לראות את כל הסדרה מההתחלה". נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי, כנ"ל עונה 3 של דברים מוזרים. ואני כבר שנתיים מנסה לראות את העונות הראשונות של סול ו-ד"מ עוד פעם רק כדי להגיע לעונות שעוד לא ראיתי, וכאילו למה לא, תביאו לי עונה 3 של שטיסל אחרי 5 שנים מהעונה השניה, כאילו אני באמת אזכור משהו משתי העונות הראשונות שראיתי לפני מליון שנה, מה אני רובוט? מה אני וויז'ן? מה אני ג'נט? (not a girl). אני מרגישה שאני צריכה לעשות סיכומים לסדרות שאני רואה כבר. ומצד שני אני כמהה לגמרי לאישור של הפורום הזה ולהיות חלק מהשיח כ"כ, כי אישור חברתי עושה נעים במוח ומזרים הורמונים של אישור חברתי, ואני צריכה את זה, ובו"ז עושה לי אנטי לראות משהו רק כי הוא פופולארי (אני סובל מפיצול אישיות... גם אני! גם אני! גם אני!), אז אני שואפת לאישור שלכם ונותרת לכם טינה בו"ז (וזה לגמרי אשמתכם), עד כדי כך שזה דירדר אותי באמת לשקול להשלים את המאה רק כדי להיות על אותו דף פה עם כולם. אבל זה אומר לראות את שתי העונות הראשונות שוב (כי מי זוכר מה היה שם כשראיתי את זה לפני טריליון שנה) + להמשיך לאיזה 7 עונות? (כמה יש?), ואין לי ראש לסדרות ארוכות, והמאה היא מן סדרה ארוכה שכזאת. אז אני דוחה את זה בנתיים. תגידו תודה שהשלמתי לכם וונדהוויז'ן, וגם זה רק כי אני חולה על כל הקונספט של יצירות מטא, כאילו סדרת טלוויזיה שעושה רפרנסים לסדרות טלוויזיות אחרות ועושים דיקונסטרוקציה של המדיום שבו הם פועלים!? ברור! יס פליז! חוץ מיזה כבר ראיתי כמעט את כל ה-MCU, אז לפחות שייצא לי מזה משהו, לייק לא ראיתי פרנצ'ייס של 20 ומשהו סרטים שאני מחבבת פלוס בשביל הכייף שלי נראה לכם?... וגם שבאתי להשלים וונדהוויז'ן היו איזה 6 פרקים של חצי שעה כל אחד וגם זה נראה לי הרבה והייתי כזה- מה זה להשלים כ"כ הרבה?! ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודהאני די מסכימה עם טוויסטד. אני לא לגמרי שיניתי את דעתי, פשוט את העונות ראיתי בבינג' והמשכתי מכוח האינרציה, ועונה 6 זה כבר היה - ראיתי עד כאן, אז אי אפשר לא לראות, ועונה 7 כי לחץ חברתי...
אבל כן יש דמויות טובות יותר מקלארק.
פיי חצופה.אני מבינה מה את אומרת, הפורום הזה עושה עלי גם לחץ חברתי פאסיבי עם כל השרשור המפתים שלהם על צפייה משותפת, ולייק אני בכלל ראיתי את שתי העונות הראשונות של המאה לפני שזה היה קול, יא פוזרים . ויש מצב בעבר שבאמת הייתי משלימה את הסדרה הזאת רק בגלל שאני יותר אוהבת לדבר על סדרות מאשר לראות אותם (נגיד בימים הטובים שראיתי ורוניקה מארס רק כי הייתה צפייה משותפת, ואני באמת לא מצליחה לזכור למה לעזאזל אהבתי את הסדרה הזאת שאין לי כמעט שום זיכרון חיבה ממנה, כן, נכון ביצ'ס, כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות ). אז בעקרון אני במלחמה פנימית בין ה-FOMO הגדול שיש לי לבין הקטע הזה שכבר באמת אין לי כוח יותר לראות סדרות כי "צריך". לייק לפחות פעם עוד הייתי זוכרת מה היה קורה בסדרות שראיתי ולפחות כשהייתה באה עונה חדשה הייתי זוכרת מה קרה קודם, ועכשיו מרוב שכשיוצאת עונה חדשה של משהו אני לא זוכרת כלום ממה שקרה קודם אז אני לא רואה יותר כי "צריך לראות את כל הסדרה מההתחלה". נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי, כנ"ל עונה 3 של דברים מוזרים. ואני כבר שנתיים מנסה לראות את העונות הראשונות של סול ו-ד"מ עוד פעם רק כדי להגיע לעונות שעוד לא ראיתי, וכאילו למה לא, תביאו לי עונה 3 של שטיסל אחרי 5 שנים מהעונה השניה, כאילו אני באמת אזכור משהו משתי העונות הראשונות שראיתי לפני מליון שנה, מה אני רובוט? מה אני וויז'ן? מה אני ג'נט? (not a girl). אני מרגישה שאני צריכה לעשות סיכומים לסדרות שאני רואה כבר. ומצד שני אני כמהה לגמרי לאישור של הפורום הזה ולהיות חלק מהשיח כ"כ, כי אישור חברתי עושה נעים במוח ומזרים הורמונים של אישור חברתי, ואני צריכה את זה, ובו"ז עושה לי אנטי לראות משהו רק כי הוא פופולארי (אני סובל מפיצול אישיות... גם אני! גם אני! גם אני!), אז אני שואפת לאישור שלכם ונותרת לכם טינה בו"ז (וזה לגמרי אשמתכם), עד כדי כך שזה דירדר אותי באמת לשקול להשלים את המאה רק כדי להיות על אותו דף פה עם כולם. אבל זה אומר לראות את שתי העונות הראשונות שוב (כי מי זוכר מה היה שם כשראיתי את זה לפני טריליון שנה) + להמשיך לאיזה 7 עונות? (כמה יש?), ואין לי ראש לסדרות ארוכות, והמאה היא מן סדרה ארוכה שכזאת. אז אני דוחה את זה בנתיים. תגידו תודה שהשלמתי לכם וונדהוויז'ן, וגם זה רק כי אני חולה על כל הקונספט של יצירות מטא, כאילו סדרת טלוויזיה שעושה רפרנסים לסדרות טלוויזיות אחרות ועושים דיקונסטרוקציה של המדיום שבו הם פועלים!? ברור! יס פליז! חוץ מיזה כבר ראיתי כמעט את כל ה-MCU, אז לפחות שייצא לי מזה משהו, לייק לא ראיתי פרנצ'ייס של 20 ומשהו סרטים שאני מחבבת פלוס בשביל הכייף שלי נראה לכם?... וגם שבאתי להשלים וונדה וויז'ן היו איזה 6 פרקים של חצי שעה כל אחד וגם זה נראה לי הרבה והייתי כזה- מה זה להשלים כ"כ הרבה?! ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודה
זהו, הייתי צריכה לפרוק, או שקיבלתי שבץ. אחד מהשניים. תודה על הבמה.
וגם יש פתאום מין רווח בין הקווים המקבילים של האייקונים של תפוז. אלה | |אומייגאד כןןןן זה מטריף אותי וחשבתי שמשהו אצלי נדפק!! ניסיתי לשחק עם התצוגה ונגישות וכל מיני.
אני אסביר. בראש שלי, דילן משדרת כזה - על הזין שלי הכל ושאף אחד לא יתעסק איתי. קשוחה כזאת אופנוענית. זה האימג' שלה שיש לי בראש. וכשאני חושבת על פאנגירל, אני חושבת על.. ובכן.. עלייך צעירה פוחזת כזאת..דילן? ההפך מפאנגירל? פספסת את כל הגיפים של דרו בכל מקום?
וואו, טוב.אני מבינה מה את אומרת, הפורום הזה עושה עלי גם לחץ חברתי פאסיבי עם כל השרשור המפתים שלהם על צפייה משותפת, ולייק אני בכלל ראיתי את שתי העונות הראשונות של המאה לפני שזה היה קול, יא פוזרים . ויש מצב בעבר שבאמת הייתי משלימה את הסדרה הזאת רק בגלל שאני יותר אוהבת לדבר על סדרות מאשר לראות אותם (נגיד בימים הטובים שראיתי ורוניקה מארס רק כי הייתה צפייה משותפת, ואני באמת לא מצליחה לזכור למה לעזאזל אהבתי את הסדרה הזאת שאין לי כמעט שום זיכרון חיבה ממנה, כן, נכון ביצ'ס, כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות ). אז בעקרון אני במלחמה פנימית בין ה-FOMO הגדול שיש לי לבין הקטע הזה שכבר באמת אין לי כוח יותר לראות סדרות כי "צריך". לייק לפחות פעם עוד הייתי זוכרת מה היה קורה בסדרות שראיתי ולפחות כשהייתה באה עונה חדשה הייתי זוכרת מה קרה קודם, ועכשיו מרוב שכשיוצאת עונה חדשה של משהו אני לא זוכרת כלום ממה שקרה קודם אז אני לא רואה יותר כי "צריך לראות את כל הסדרה מההתחלה". נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי, כנ"ל עונה 3 של דברים מוזרים. ואני כבר שנתיים מנסה לראות את העונות הראשונות של סול ו-ד"מ עוד פעם רק כדי להגיע לעונות שעוד לא ראיתי, וכאילו למה לא, תביאו לי עונה 3 של שטיסל אחרי 5 שנים מהעונה השניה, כאילו אני באמת אזכור משהו משתי העונות הראשונות שראיתי לפני מליון שנה, מה אני רובוט? מה אני וויז'ן? מה אני ג'נט? (not a girl). אני מרגישה שאני צריכה לעשות סיכומים לסדרות שאני רואה כבר. ומצד שני אני כמהה לגמרי לאישור של הפורום הזה ולהיות חלק מהשיח כ"כ, כי אישור חברתי עושה נעים במוח ומזרים הורמונים של אישור חברתי, ואני צריכה את זה, ובו"ז עושה לי אנטי לראות משהו רק כי הוא פופולארי (אני סובל מפיצול אישיות... גם אני! גם אני! גם אני!), אז אני שואפת לאישור שלכם ונותרת לכם טינה בו"ז (וזה לגמרי אשמתכם), עד כדי כך שזה דירדר אותי באמת לשקול להשלים את המאה רק כדי להיות על אותו דף פה עם כולם. אבל זה אומר לראות את שתי העונות הראשונות שוב (כי מי זוכר מה היה שם כשראיתי את זה לפני טריליון שנה) + להמשיך לאיזה 7 עונות? (כמה יש?), ואין לי ראש לסדרות ארוכות, והמאה היא מן סדרה ארוכה שכזאת. אז אני דוחה את זה בנתיים. תגידו תודה שהשלמתי לכם וונדהוויז'ן, וגם זה רק כי אני חולה על כל הקונספט של יצירות מטא, כאילו סדרת טלוויזיה שעושה רפרנסים לסדרות טלוויזיות אחרות ועושים דיקונסטרוקציה של המדיום שבו הם פועלים!? ברור! יס פליז! חוץ מיזה כבר ראיתי כמעט את כל ה-MCU, אז לפחות שייצא לי מזה משהו, לייק לא ראיתי פרנצ'ייס של 20 ומשהו סרטים שאני מחבבת פלוס בשביל הכייף שלי נראה לכם?... וגם שבאתי להשלים וונדה וויז'ן היו איזה 6 פרקים של חצי שעה כל אחד וגם זה נראה לי הרבה והייתי כזה- מה זה להשלים כ"כ הרבה?! ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודה
תודה לך על זהמה אני ג'נט? (not a girl)
זה בגלל -1. את כבר לא כותבת פה מספיק כדי להתלונן על לחץ חברתי את נטשת אותי
כל הפורום היה שרשורים של המאה ומארוול, ואת התחלת להתפנגרל על גברים שהם סתם חתיכים והם בכלל לא הומואים דפוקים שדושים לאהוב שלהם אבל בסתר יעשו הכל בשבילו! את נטשת אותי קודם!3. לראות ה100 עכשיו לא יעזור לך כולם עברו הלאה (חוץ ממני) היית צריכה להיות פה בקיץ כדי לראות מה זה FOMO של ה100.
הייתי תחת שליטה מוחית + תסמונת שטוקהולם. נו לא ברור מההודעה שלי שאני נואשת לקבלה חברתית? הייתי צריכה את זה כ"כ ששיקרתי לעצמי!2. את רצית לראות ורוניקה ונהנית בזמן הצפיה והכל מתועד.
כי גם עם הריקאפים אני מרגישה שאני מפספסת דברים. וזה הפואנטה שאין לי כוח לראות מההתחלה. אני כבר שנה עושה "צפייה חוזרת" בסול ובד"מ מההתחלה (שדה פאקטו זה אומר - להגיע כל פעם לפרק שלוש ואז לזנוח את זה לכמה חודשים). בעיה שלך שהנחת שאני שפויה.למי לעזאזל יש כוח לראות מחדש סדרה מהתחלה כל עונה. יש ריקאפ ביוטיוב. אני בכלל מסתפקת בלקרוא מה כתבנו על הפרק האחרון ולהזכר תוך כדי
חחח נכון... אבל החשק לכתוב על דברים לא תלוי בי, זה מחליט מעצמו מתי בא לי לכתוב על דברים ומתי לא ... אולי על הפרק האחרון אני אכתוב.5. את לא מגיבה על וונדהויז'ן מה עוזר לי שראית?
טוב אם הגעת כבר לאמצע עונה 2, אז לא לסיים? לייק כשאני השלמתי את זה היו 3 עונות וסרט. אז גם אם הייתי מודעת לזה שאני סובלת הייתי ממשיכה עד הסוף. כי לסיים דברים שהתחלתי זה עוד דבר שקשה לא לעשות. שוב בעיה שלכם שאתם מניחים שאני שפויה.גם אני לא אוהבת ורוניקה מארס, גם לא בזמן שצפיתי. ניסיתי איזה 2.5 עונות ופרשתי.
תודה לך על זה
מקווה ש לא קיבלת שבץלדעתי אתה תתרן וסתם יוצא בהאשמות חסרות שווא.
אני מבינה מה את אומרת, הפורום הזה עושה עלי גם לחץ חברתי פאסיבי עם כל השרשור המפתים שלהם על צפייה משותפת, ולייק אני בכלל ראיתי את שתי העונות הראשונות של המאה לפני שזה היה קול, יא פוזרים . ויש מצב בעבר שבאמת הייתי משלימה את הסדרה הזאת רק בגלל שאני יותר אוהבת לדבר על סדרות מאשר לראות אותם (נגיד בימים הטובים שראיתי ורוניקה מארס רק כי הייתה צפייה משותפת, ואני באמת לא מצליחה לזכור למה לעזאזל אהבתי את הסדרה הזאת שאין לי כמעט שום זיכרון חיבה ממנה, כן, נכון ביצ'ס, כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות ). אז בעקרון אני במלחמה פנימית בין ה-FOMO הגדול שיש לי לבין הקטע הזה שכבר באמת אין לי כוח יותר לראות סדרות כי "צריך". לייק לפחות פעם עוד הייתי זוכרת מה היה קורה בסדרות שראיתי ולפחות כשהייתה באה עונה חדשה הייתי זוכרת מה קרה קודם, ועכשיו מרוב שכשיוצאת עונה חדשה של משהו אני לא זוכרת כלום ממה שקרה קודם אז אני לא רואה יותר כי "צריך לראות את כל הסדרה מההתחלה". נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי, כנ"ל עונה 3 של דברים מוזרים. ואני כבר שנתיים מנסה לראות את העונות הראשונות של סול ו-ד"מ עוד פעם רק כדי להגיע לעונות שעוד לא ראיתי, וכאילו למה לא, תביאו לי עונה 3 של שטיסל אחרי 5 שנים מהעונה השניה, כאילו אני באמת אזכור משהו משתי העונות הראשונות שראיתי לפני מליון שנה, מה אני רובוט? מה אני וויז'ן? מה אני ג'נט? (not a girl). אני מרגישה שאני צריכה לעשות סיכומים לסדרות שאני רואה כבר. ומצד שני אני כמהה לגמרי לאישור של הפורום הזה ולהיות חלק מהשיח כ"כ, כי אישור חברתי עושה נעים במוח ומזרים הורמונים של אישור חברתי, ואני צריכה את זה, ובו"ז עושה לי אנטי לראות משהו רק כי הוא פופולארי (אני סובל מפיצול אישיות... גם אני! גם אני! גם אני!), אז אני שואפת לאישור שלכם ונותרת לכם טינה בו"ז (וזה לגמרי אשמתכם), עד כדי כך שזה דירדר אותי באמת לשקול להשלים את המאה רק כדי להיות על אותו דף פה עם כולם. אבל זה אומר לראות את שתי העונות הראשונות שוב (כי מי זוכר מה היה שם כשראיתי את זה לפני טריליון שנה) + להמשיך לאיזה 7 עונות? (כמה יש?), ואין לי ראש לסדרות ארוכות, והמאה היא מן סדרה ארוכה שכזאת. אז אני דוחה את זה בנתיים. תגידו תודה שהשלמתי לכם וונדהוויז'ן, וגם זה רק כי אני חולה על כל הקונספט של יצירות מטא, כאילו סדרת טלוויזיה שעושה רפרנסים לסדרות טלוויזיות אחרות ועושים דיקונסטרוקציה של המדיום שבו הם פועלים!? ברור! יס פליז! חוץ מיזה כבר ראיתי כמעט את כל ה-MCU, אז לפחות שייצא לי מזה משהו, לייק לא ראיתי פרנצ'ייס של 20 ומשהו סרטים שאני מחבבת פלוס בשביל הכייף שלי נראה לכם?... וגם שבאתי להשלים וונדה וויז'ן היו איזה 6 פרקים של חצי שעה כל אחד וגם זה נראה לי הרבה והייתי כזה- מה זה להשלים כ"כ הרבה?! ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודה
נטשת אותי לפני שנים כברכל הפורום היה שרשורים של המאה ומארוול, ואת התחלת להתפנגרל על גברים שהם סתם חתיכים והם בכלל לא הומואים דפוקים שדושים לאהוב שלהם אבל בסתר יעשו הכל בשבילו! את נטשת אותי קודם!
נההה לדעתי יש לך טראומה מהעונה האחרונה והמעפנה ומזה שפתאום בחרת בשיפ הלא נכון. עד אז נהנית!הייתי תחת שליטה מוחית + תסמונת שטוקהולם. נו לא ברור מההודעה שלי שאני נואשת לקבלה חברתית? הייתי צריכה את זה כ"כ ששיקרתי לעצמי!
אני רוצה למחות בזעם... אבל אני מבינה למה את מתכוונתאני אסביר. בראש שלי, דילן משדרת כזה - על הזין שלי הכל ושאף אחד לא יתעסק איתי. קשוחה כזאת אופנוענית. זה האימג' שלה שיש לי בראש. וכשאני חושבת על פאנגירל, אני חושבת על.. ובכן.. עלייך צעירה פוחזת כזאת..
כןןןן סעמק!וגם יש פתאום מין רווח בין הקווים המקבילים של האייקונים של תפוז. אלה | |
Sometimes when people love each other very much, they need time apart, so when they come back together, their love is even stronger.נטשת אותי לפני שנים כבר
זה לא תירוץוגם - זה לא אשמתי שאין מספיק כאלה בטלוויזיה כבר
את מדברת על עונה 4 או 3? כי את 4 לא ראיתי, כי אז כבר הגעתי למצב שאין לי כוח לראות דברים שלא בא לי. ואם מדובר על עונה 3, אז אני לא זוכרת שהיא הייתה שונה ברמה מעונות 1-2, אם כבר אני חושבת שיותר אהבתי אותה בגלל הדמות של פיז, שהוא לחלוטין השיפ הנכון לוורוניקה, וכל מי שאומר אחרת לא מבין כלוםנההה לדעתי יש לך טראומה מהעונה האחרונה והמעפנה ומזה שפתאום בחרת בשיפ הלא נכון. עד אז נהנית!
אוווSometimes when people love each other very much, they need time apart, so when they come back together, their love is even stronger.
נראה אם תזכרי מאיפה הציטוט.
על עונה 3 היא הייתה די מעפנה ומשעממת.את מדברת על עונה 4 או 3? כי את 4 לא ראיתי, כי אז כבר הגעתי למצב שאין לי כוח לראות דברים שלא בא לי. ואם מדובר על עונה 3, אז אני לא זוכרת שהיא הייתה שונה ברמה מעונות 1-2, אם כבר אני חושבת שיותר אהבתי אותה בגלל הדמות של פיז, שהוא לחלוטין השיפ הנכון לוורוניקה, וכל מי שאומר אחרת לא מבין כלום
אני לא מתעקש, אני פשוט שוכח שאין. אין לי בעיה שתזכירו לי.גם לי פעם הצקת בגלל רווח בשם של תוכנית. להזכירך, אתה מתעקש לכתוב דרו בארימור
אני חשבתי שאולי עשיתן התערבות לראות כמה זמן זה יקח לי להעלות את זה אם לא יזכירו לי.תכלס.. אבל מה היינו צריכים לעשות? לרחם עליו ולוותר על הסיכום?
ממתי אנחנו מרשים לאנשים לעשות טעויות...מנסים לפנק אתכם ואתם לא מעריכים את זה!
אז טעיתי ושכחתי.. אני בסך הכל רובוט, לא מחשב על, ומותר לי לעשות טעויות.
תפוז אפילו לא מרשה לי לתקן, אז תאשימו אותו בבקשה!
כן, דילן היא לחלוטין הכי פאנגירל כאן. לדברים שהיא מפנגרלת. - דרו ברימור, ה100, סיהוקס (אגב, אני ניחשתי נכון איזה דגל זה)דילן? ההפך מפאנגירל? פספסת את כל הגיפים של דרו בכל מקום?
ברוח התיקונים אני אציין שבדרך כלל אומרים האשמות שווא.לדעתי אתה תתרן וסתם יוצא בהאשמות חסרות שווא.
זה לחלוטין קורה לי תמיד עם סמוך על סול. גם עם עוד כמה סדרות קשה לי מאוד לזכור.נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי,
השלדים שלך הם הומואים?כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות
אוקי, 6 פרקים של חצי שעה זה לא הרבה.וגם שבאתי להשלים וונדהוויז'ן היו איזה 6 פרקים של חצי שעה כל אחד וגם זה נראה לי הרבה והייתי כזה- מה זה להשלים כ"כ הרבה?! ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודה
נכון1. את כבר לא כותבת פה מספיק כדי להתלונן על לחץ חברתי את נטשת אותי
תביאי לה את זה בתיעוד2. את רצית לראות ורוניקה ונהנית בזמן הצפיה והכל מתועד.
כן. זה יהיה כמו לראות וונדהויז'ן בעוד 3 חודשים.3. לראות ה100 עכשיו לא יעזור לך כולם עברו הלאה (חוץ ממני) היית צריכה להיות פה בקיץ כדי לראות מה זה FOMO של ה100.
אני כמה פעמים עשיתי את זה עם סדרות שאני ממש אהבתי. לא כל עונה ראיתי מההתחלה, אבל עשיתי את זה כמה פעמים במהלך הריצה שלהן - מד מן ובוג'אק הורסמן לדוגמה.4. למי לעזאזל יש כוח לראות מחדש סדרה מהתחלה כל עונה. יש ריקאפ ביוטיוב. אני בכלל מסתפקת בלקרוא מה כתבנו על הפרק האחרון ולהזכר תוך כדי
לזה גם אני שמתי לבוגם יש פתאום מין רווח בין הקווים המקבילים של האייקונים של תפוז. אלה | |
לדילן בהחלט יש משהו דואלי כזה.אני אסביר. בראש שלי, דילן משדרת כזה - על הזין שלי הכל ושאף אחד לא יתעסק איתי. קשוחה כזאת אופנוענית. זה האימג' שלה שיש לי בראש. וכשאני חושבת על פאנגירל, אני חושבת על.. ובכן.. עלייך צעירה פוחזת כזאת..
למרות שאין לי ספק שדילן תשיג אותך בתחרות ריצה אחרי חתימה של מישהו
כלומר ראית בערך את כל הסדרה ועזבת רק כשלדעת כולם היא נעשתה לא טובה בעונה השלישית...* גם אני לא אוהבת ורוניקה מארס, גם לא בזמן שצפיתי. ניסיתי איזה 2.5 עונות ופרשתי.
כלומר ספציפית איאן ומיקי או שיש עוד דוגמאות?והם בכלל לא הומואים דפוקים שדושים לאהוב שלהם אבל בסתר יעשו הכל בשבילו!
אז כן היו עוד?וגם - זה לא אשמתי שאין מספיק כאלה בטלוויזיה כבר
אני לא חושב שמישהו אי פעם הניח שמישהו אחר כאן שפוי. (ואם כן, אז הוא טעה)שוב בעיה שלכם שאתם מניחים שאני שפויה.
אני מסכים,נההה לדעתי יש לך טראומה מהעונה האחרונה והמעפנה ומזה שפתאום בחרת בשיפ הלא נכון. עד אז נהנית!
אה אוקיאת מדברת על עונה 4 או 3? כי את 4 לא ראיתי, כי אז כבר הגעתי למצב שאין לי כוח לראות דברים שלא בא לי. ואם מדובר על עונה 3, אז אני לא זוכרת שהיא הייתה שונה ברמה מעונות 1-2, אם כבר אני חושבת שיותר אהבתי אותה בגלל הדמות של פיז, שהוא לחלוטין השיפ הנכון לוורוניקה, וכל מי שאומר אחרת לא מבין כלום
אני מוחה בקול נגד האפלייה הגסה שקיימת בסקר!!!
איפה הסגול??
למה מפלים סגולים?
לי תפוז נתן לתקן אז החלפתי את אחד הצהובים לסגולתפוז אפילו לא מרשה לי לתקן, אז תאשימו אותו בבקשה!
אמאלה הלוואי אבל לא נראה לי.(אלא אם כן נגלה שהיא מתארחת בסדרה של לוקי)
בריאן וג'סטין. וכריס קלר מאוז שזה הקצה הקיצוני של הסקאלה.כלומר ספציפית איאן ומיקי או שיש עוד דוגמאות?
זה במידה רבה זה שניסו לפצל את העונה לכמה עלילות קצרות יותר. אבל זה גם לא רק זה.
ובתכלס זה גם אשמתך כי אם לא היית מתעכב השרשור הזה לא היה קייםאז יש שרשור סיכום חודש חדש וגדול (וגדל) ואני מנסה הפעם להצליח לעקוב אחריו אבל אז אני מוצא את עצמי איזה שעה לכוד בשרשור הצבעים.
ברוח התיקונים אני אציין שבדרך כלל אומרים האשמות שווא.
אני לא בטוח אם יש כזה דבר האשמות חסרות שווא, אבל אם יש אז זה כנראה אומר שהן האשמות נכונות.
כן, זאת הייתה הבדיחה. תודה שהסברת אותהאוקי, 6 פרקים של חצי שעה זה לא הרבה.
כן, גם אצלי זה ככה, אבל שאר הדברים לא.וגם יש פתאום מין רווח בין הקווים המקבילים של האייקונים של תפוז. אלה | |
כן, ברור. הבולטות הם זוג מהג"ש ומאוז שאני ועדי משפפות. ואני בטוחה שיש עוד כמה אם אני אחשוב על זה.כלומר ספציפית איאן ומיקי או שיש עוד דוגמאות?
כן, האמת הכרתי את הציטוט רק כי משמיעים אותו ברקע הרבה פעמים בסרטוני מעריצים של גלאוויץ', אבל אני לא זוכרת באיזה הקשר היא אמרה. האמת בהתחלה חשבתי שסמי אמרה את זה, אז לא הייתי מביאה לך, אבל אם זאת רק שילה זה בסדר.אבל נשברתי וחיפשתי וזה ציטוט של שילה אז אני לא מרגישה כזה רע שלא זכרתי
אני לא תיכננתי לעשות את זה, אבל גם לא תיכננתי לראות וונדהוויז'ן ובסוף ראיתי, אז יכול להיות. חוץ מזה שאני מרגישה לחץ חברתי מהיוצרים של ה-MCU כי אם לא רואים דבר אחד שהם עושים אז בדבר הבא אני כבר מרגישה מחוץ ללופ. הנה- ראיתי את כל הסרטים חוץ מקפטן אמריקה כי לא היה לי כוח, ועכשיו אני צריכה להשלים את זה בשביל וונדהוויז'ן.*בנושא לא קשור בכלל... את הולכת לראות איתנו גם את פאלקון וחייל החורף נכון?
תוציאי תוציאי הכל! בינתיים אני איתך פה.(נגיד בימים הטובים שראיתי ורוניקה מארס רק כי הייתה צפייה משותפת, ואני באמת לא מצליחה לזכור למה לעזאזל אהבתי את הסדרה הזאת שאין לי כמעט שום זיכרון חיבה ממנה, כן, נכון ביצ'ס, כל השלדים יוצאים עכשיו מהארונות )
קורה לי גם לא מעט.לייק לפחות פעם עוד הייתי זוכרת מה היה קורה בסדרות שראיתי ולפחות כשהייתה באה עונה חדשה הייתי זוכרת מה קרה קודם, ועכשיו מרוב שכשיוצאת עונה חדשה של משהו אני לא זוכרת כלום ממה שקרה קודם אז אני לא רואה יותר כי "צריך לראות את כל הסדרה מההתחלה".
עצרי!נגיד את עונה 5 של סול עוד לא ראיתי כי אני לא זוכרת כלום מה-4 עונות הראשונות שכן ראיתי,
תודה.תגידו תודה שהשלמתי לכם וונדהוויז'ן,
חוץ מיזה כבר ראיתי כמעט את כל ה-MCU, אז לפחות שייצא לי מזה משהו, לייק לא ראיתי פרנצ'ייס של 20 ומשהו סרטים שאני מחבבת פלוס בשביל הכייף שלי נראה לכם?.
תודה שוב.ועשיתי את זה בשבילכם אז תגידו תודה
לא, תודה לך!!תודה על הבמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.