עידו עוזב את וואלה

0ne Man

New member
אני אישית לא הולך לכבוש שום דבר ../images/Emo8.gif

אני ממשיך לנהל כאן את הפורום בתפוז, בלי קשר למה שקורה בפורום וואלה. הגולשים של וואלה מוזמנים כמובן לגלוש גם אצלנו בכיף... בכל מקרה, אני מקווה שהפורום החרשים של תפוז ימשיך לעבוד בשיתוף פעולה עם פורום החרשים של וואלה גם עם המנהל הבא בוואלה, ונמשיך לפרסם אירועים מיוחדים (כמו אירוחים) זה אצל זה, כפי שקורה היום. אני בפורום כאן אשתדל לשים דגש על הזמנת אורחים שונים לפורום, לערב של שאלות ותשובות, כפי שעשינו עם הדס שרם, וכפי שנעשה בקרוב עם אהרון עיני. בתוכנית שלנו לארח בעתיד את מוטי אלשוור ואתי שוורצברג ראשי אח"א (אחרי האסיפה הכללית של אח"א),את גב' מיכל מור קלינאית תקשורת ארצית בנובמבר, (אם נקבל כמובן את הסכמתה) ועוד מספר אורחים, שיענו על שאלות של הגולשים בכל מיני נושאים.... שבוע נעים

כיסוף

New member
נראה לי

שמאז "הסיבה למסיבה" או משהו בסגנון מפגש לילי (חודשי) עם קובי מידן זהו מתכון הפורום ולא מעבר לזה. אז גם תכניות אירוח למיניהן והראיונות מבינים פעם פעמיים שלוש אחרויי זה , זה מתחיל להיות מאוס לעוס ונטחן. ומה עם יתר הימים ומה עם עוד נושאים מגוונים? ומה עם לעורר או למשוך כותבים אחרים בלי שאמצעי השיווק היחידי יהיה ראיונות עם אנשי מקצוע? ומה עם נושאים שהם בחיי היום היום ולא קשורים כל כך לנושא או קשורים אבל בהקשר מזערי לנושא הפורום. שוב הקטע הוא שאתם ננעלים על נושא האירוח שסחף לכאן קצת אנשים ששאלו אבל בעצם מה כבר אפשר לחדש לקהילה שמרביתה יודעת כמעט כמעט כמעט הכל. ותחשבו על זה שניכם בשביל הגולשים שעדיין כותבים והגולשים שעדיין צופים.

0ne Man

New member
האירוחים ../images/Emo185.gif

הם בנוסף לפעילות הרגילה של הפורום, ולא במקומם. אני לא חושב שאירוחים עם ראשי אח"א או בקול משעממים, כי כל הזמן דברים מתחדשים וקורים, וציבור לקויי השמיעה צריך לדעתי לקבל אינפורמציה ממקור ראשון ולא מ"שמועות", ואני מקווה לארגן תוכנית אירוח חודשית קבועה עם ראשי אח"א ובקול, שיעדכנו אותנו באופן שוטף בחדשות בעינייני הקהילה. (כמובן אם יסכימו) בעתיד, כשהפורום יתעורר יותר, אני מקווה לפתוח בערבים את חדר הצ'ט לגולשי הפורום בתפוז. היתרון בצ'ט של תפוז, שאני וצלף נוכל להיות שומרים בצ'ט מטעם תפוז על חדר הצ'ט ולשמור על הסדר. יש לנו כבר הרשאה לנהל חדר בתפוז, אולם בגלל מיעוט הגולשים בפורום לא פתחנו עדיין את הצ'ט. יש עוד יתרון בצ'ט של תפוז, שיש אפשרות לנהל שם שיחת וידיאו חי (למעוניינים). אני גם מקווה לערוך בעתיד תחרות נושאת פרסים בין כל גולשי הפורום בכל מיני נושאים, כאשר הפרסים יממונו על ידי נותני חסויות, אבל גם זה מתוכנן רק כאשר הפורום "יצמח" עוד קצת. עוד דבר שאני מקווה לעשות בעתיד, זה את מפגשי הפורום לגולשים בכל מיני אתרים בארץ. בקיצור, יש תוכניות, יש שאיפות, אבל הכל תלוי קודם כל בראש ובראשונה בגולשים עצמם. אם הגולשים יתחילו לכתוב יותר ויותר בפורום שלנו, יהיה גם מעניין יותר לקרוא בפורום, ויהיה גם אפשרות לערוך מפגשים ואירועים שונים. שיהיה לך שבוע נעים

כיסוף

New member
טוב אתה מתחיל לדבר

לעניין עכשיו, וזה מה שציפיתי לגבי הארוחים אם יש משהו שאני צריכה להבהיר. הנקודה היא לא השעמום בזמן הראיון עצמו. אלא תקיפות הראיונות מידי חודש וחודשו אפשר להאריך את שהות הראיונות שזה יהיה מאתגר. (זה לא תור בקופ"ח גם בנושא זה צריך מינון - זאת דעתי) ובכלל דברים אינפורמטיבים ולא "שמועות" (על איזה שמועות אתה מדבר בדיוק לא הבנתי ?
) אפשר לערוך אותם גם ביום יום ולא לחכות ל"חדשות החודש שלי" ויש מקורות מהימנים ולא משמועות. יש את האינפורמציה משומעים ברשת שאפשר לשאוב ממנה ברשותו של עידו גרנות אם הוא יסכים. יש את הידיעון שצלף סורק ומעביר לפעמים של בקול וצלף לפעמים שואב ממקורות נוספים. ואני חושבת שאת האורחים שאתה מזמין הם יכולים לכתוב לעיתים יותר תקופות בלי שום קשר לאירוח ככותבים או what ever ואת הידע שלהם בתחום התפקיד או המקצוע הם יכולים להעביר כחלק אינטגרלי מהפורום הזה. לגבי מיעוט הגולשים כאן זה תלוי בכמה גורמים ראשית הסדר והמשמעת שאתם צריכים להנהיג "ולאאאאאאאאאאאא להתקפל"!!! שנית התכנים שתביאו אתם או גולשים אחרים הם שיצרו מצב של דיון מעמיק וללללללללללא לחכות לעתיד שתראו שהפורום מתחיל לשגשג . לגבי שיחות צ'אט הועלתה בפניכם רעיון כזה לפני חודש על ידי BABY לא ישמתם אותו בזמנו באותו יום. ולכן חזרנו לסורינו לשיחות פרטיות. ושיחות ועידה פרטיות. לגבי פרסים זה נשמע מעניין. בפורומים אחרים נהוג קטע של צל"ש או ווינר אני לא יודעת מה כאן.
לגבי מפגשים מקווה שתצליחו שוב ליצור גיבוש חברתי מעבר להיצע של המועדונים החברתיים שקיימים. זהו אלה הם הנקודות שצריכות דגש או להאיר ולהעיר את עיניכם.

moran f

New member
זה דווקא רעיון טוב (בקשר לתחרויות)

אם אתם רוצים למשוך ספונסרים, מאוד כדאי להתחיל בקטן ולתת "סתם" צל"ש כדי שזה יתפוס תאוצה ואז תוכלו לבוא לספונסרים עם משהו שעובד. אני מניחה שיהיה להם הרבה יותר קל לתרום כשהם יראו שכבר יש קהל. חוץ מזה, אני מקווה שלא אכפת לך אבל - תכיפות, לא תקיפות.

כפי שכתבת

הכל תלוי בגולשים עצמם, לא במנהלים, לא במחיקות ולא ביללות של זאבי ערבות. הראיה: מנהל פורום החרשים בוואלה התפטר כי הפורום תחת ניהולו - התפגר.

0ne Man

New member
לא הכל תלוי בגולשים

אלא בעיקר בגולשים. מנהלי הפורום משלימים את החסר, בניהול נכון של הפורום אותו הם מנהלים, ובהסדרת הסדר בפורום. אני נמצא בפורומים של הלק"ש בערך שנה וחצי, ובתחילת דרכי התחלתי עם הפורום בוואלה, ואני התרשמתי אישית מעידו רושינק, שניהל בצורה טובה והוגנת, כמיטב יכולתו, את הפורום של וואלה. אני לא יודע מדוע עידו רושינק מתפטר מניהול הפורום בוואלה, אבל אני מעריך ומכבד אותו כאדם וכחירש, שניסה לתרום מזמנו למען הקהילה, באמצעות ניהול הפורום של החרשים בוואלה, ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו.

כיסוף

New member
חבובי

לא להסתמך על "בעיקר הגולשים" אלא גם למנהלים יש פה תפקיד ולא רק בניהול נכון והסדרת סדר אלא מעבר לזה. לא תגרמו לנושאים מעניינים? הבאסטה יכולה להינעל. ראשית דבר זה המנהלים בשיתוף עם הגולשים ולא להיפך . גולשים נמצאים היכן שהמנהלים מביאים אותם להתעניין בניווט נכון הייתי קוראת לזה דינמיקה קבוצתית. אז בבקשה לא להסתמך רק על הגולשים. ואיפה צלף בדיוק שהוא היום
צלף מה קורה?

0ne Man

New member
אוקיי, מקבל את התיקון ../images/Emo8.gif

ובאמת איפה צלף? עוד מעט חילופי משמרות... (צלף במשמרת לילה)

צלף

New member
מצטער נרדמתי בשמירה ../images/Emo52.gif ../images/Emo8.gif

שאלו אותי מספיק פעמים, מאיפוא יש לך הרבה זמן לכתוב באינטרנט, אז זה התשובה, אני נראה כאילו אני כותב הרבה, אבל יחסית לגולשים הכבדים פה אני נמצא מעט...

כיסוף

New member
../images/Emo88.gifלא מתקבל ../images/Emo3.gif

חשבנו אתה עסוק עם שלומית.
בבניית סוכה. "שלומית בונה סוכה מוארת וירוקה, שלומית בונה סוכת שלוווום. סתם סתם אבל אתמול ארבעה אנשים ניסו לפענח את כתב החידה לאן נעלם צלף.

צלף

New member
צלף יש לו גם חיים ריאלים ../images/Emo6.gif

ולא רק וירטואלים, אני חושב לבנות סוכה אבל לא ממליץ לבנות אותה עכשיו: צפוי גשם מחר ומחרותיים.... מעניין מי הארבעה שחיפשו אותי, אשתדל להיות הערב בלי נדר משעה עשר או אחד עשרה...

כיסוף

New member
מעניין?

אז עכשיו באמת תחפש את הארבעה הוירטואלים או הריאלים הם גם ישתדלו להיות הערב או מתישהו
יאללה סלאממתק

ציטוט שלך

"הכל תלוי קודם כל בראש ובראשונה בגולשים עצמם". ובעניין הלוגו - נראה לי תפוז ועליו קו באלכסון.

0ne Man

New member
תגובה לאוקספורד

נכון,תלוי קודם כל בגולשים, אבל גם המנהלים צריכים להיות מעורבים. ללא גולשים אין טעם במנהלים, וללא מנהלים - אין גם גולשים... קיימת תלות הדדית בין השניים. ובקשר ללוגו -מה הקשר בין תפוז ללק"ש? הרי הבהרתי שחייבת להיות זיקה בין הלוגו לנושא לק"ש. וחוץ מזה, ההצעה צריכה להיות לא במילים, אלא בקובץ גרפי

כיסוף

New member
היי אישי

אז מה הטעם ללוגו בלי סלוגיין סתם תמונה???
אז תבחר תמונה סתם וזהו. מעצב גרפי עושה כבר הכל ולא חצי עבודה לי כבר יש סלוגיין

למעלה