עידו עוזב את וואלה

0ne Man

New member
האמת שלא חשבתי על סלוגיין

אני בסך הכל רציתי להחליף את התמונה המכוערת שיש בעמוד הראשי של הפורום בתמונה יפה שהכין אחד מגולשי הפורום, ובגלל זה יזמתי את התחרות. אני לא מבין גדול בגרפיקה ועיצוב, אבל כל תמונה, שתעלה במשבצת הסטנדרטית שבדף הראשי של הפורום, ושכמובן תהיה היפה ביותר מבין כל התמונות שיציעו בתחרות - תתקבל. אני יודע שמדובר בקובץ jpg, בגודל של בערך 130X150. אז יאללה, תתחילו לתכנן, לעצב, לצלם ומה שבא לכם.. העיקר שזו תהיה תוצרת עצמית שלכם, ושיהיה יפה! בהצלחה!

טעות קטנה

אם מנהל פורום לא שומר על פורום כמו שקרה לפורום אורט אז כל הגלושים בורחים ואם מנהל פורום שומר על פורום כמו בוואלה אז בא באופן אטומטית גולשים לאט לאט .פורום וואלה לקח שנתיים עד שנהפך לפולפלרי זה לוקח זמן צריך סבלנות כיסוף צדקה

אתה באמת צריך סיור עם דולפינים

מחולל פלאות. מה הקשר בין תפוז ובין חרשים וכבדי שמיעה? חשבתי שהפורום נמצא בתפוז. הצעתי שתי אפשרויות: תפוז ועליו קו באלכסון או תפוז עם כנפיים בדומה ללוגו של "בקול", כאשר התפוז מחליף את המילה בקול. אין לי מושג אילו "מילים" מצאת בשתי ההצעות.

העתקת לוגו של לוגו אסורה בהחלט

אך איפשר סמל I LOVE YOU באנגלית אן סמל ברוך הבא בשפת סימנים או סמל אוזן

0ne Man

New member
לא הבנתי את כוונתך

אוקספורד לא הציע להעתיק לוגו, ואני בטוח שכולם מבינים, שאסור להעתיק לוגו.

0ne Man

New member
אתה יודע מה?

תתרגם את ההצעה שלך לקובץ jpg ותעביר אלי, ואולי הצעתך תזכה...

אין לי סבלנות לגרפיקה

וגם אין לי בהישג יד תפוז מתאים. נתתי שני רעיונות ואינני מחפש לזכות

0ne Man

New member
טוב, אולי אין לך צורך בחולצות...../images/Emo4.gif

מעניין אם זו תהיה תגובתך בתחרות הבאה, שבה, כך אני מקווה, הפרס הראשון יהיה פאלם צבעוני...

0ne Man

New member
אפשר לחבר את הפאלם לסלולרי

ולשגר/לקבל אי מיילים, להתחבר לאינטרנט, לאי סי קיו ולמסנג'ר. וזה שימושי במיוחד ללקויי השמיעה. יש היום מחשבי פוקט פי סי, שמתפקדים גם כטלפון סלולרי לכל דבר. וחוץ מזה, מדובר בצעצוע דיי נחמד, לא?

נא פרט עוד

עדיין לא ברור עד כמה שימושי, מה קורה שאני מחוץ לבית עם הפאלם ואין חיבור כלשהו? האם רק בבית אפשר להתחבר לאינטרנט, איי סי קיו וכו' או שזה אפשרי גם מחוץ לבית האם יש אפשרות להכניס תוכנות שונות בפאלם? בתודה מראש ----------------------------------------------------------------- בהודעה הקודמת שלי לחצתי רק פעם עליה ומשום מה הופיע פעמיים, יש באג כלשהו בתפוז

כיסוף

New member
נדמה לי

צריך טלפון אינפרא אדום כדי ליצור תקשורת. כן ויש תכנות לפאלם זה כמעט כמו מכשששששששששששףףףףף אבל וואחד מכשף כזה קטן אבל ענק. הכי טוב שראיתי הוא של HP

0ne Man

New member
קודם כל -

יש היום באג בתפוז, שמתבטא בהודעות משוכפלות שחוזרות על עצמן. המתכנתים של תפוז עובדים על הבעיה, ואני מקווה שהיא תיפתר במהרה. שנית, בקשר לפאלם או לפוקט פי סי: יש שלוש אפשרויות חיבור: אחת היא על ידי חיבור אינפרא אדום לטלפון סלולרי שנייה היא על ידי רכישת "שרוול" מיוחד שמחבר את המכשיר לאינטרנט השלישית היא, שהמכשיר הוא עם חיבור אינטרגלי לאינטרנט. לא חייבים להיות בבית כדי להיות מחוברים: אתה יכול להיות למשל על שפת הים, לפתוח את הפאלם ולקרוא הודעות מייל, להתכתב במסנג'ר או באי סי קיו, ואפילו לגלוש בפורומים... יש הרבה תוכנות לפאלמים, כמו וורד, אקסל, פאוור פוינט, מילונים, ועוד, והפאלם הוא למעשה מן מחשב נייד קטן, שנכנס לכיס, ולכן גם קוראים לו "מחשב כף יד".

moran f

New member
מה זאת אומרת?

אם אתה רוצה לתכנת לפאלם אני מניחה שאפשר די בקלות (למי שיודע לתכנת). להוריד אפשר עוד יותר בקלות ולא צריך ידע בתכנות.

0ne Man

New member
אפשר להעביר קבצים מהמחשב לפאלם

כמו קבצים של וורד או אקסל. אי אפשר להתקין תוכנות של מחשב רגיל בפאלם, כי הן גדולות מדי. לפאלם יש תוכנות מיוחדות, שתואמות את המחשב השולחני, ולכן אפשר להעביר קבצים ממחשב לפאלם ולהיפך

יש סתירה בדברים שנאמרו בנקודה זו

מורן אומרת דבר אחד ו-One Man דבר הפוך יש תוכנות מסוימות שתכנתתי במחשב הרגיל שלי ואני רוצה להפעילן בפאלם, פעם נאמר לי שאי אפשר חשבתי שעם הזמן אולי זה אפשרי כעת, נראה שלא..

0ne Man

New member
הקיבולת הממוצעת של מחשב כף יד

הוא 64 מגה זיכרון, ועם מגבלת זיכרון כזו, אתה לא יכול להוריד לפאלם תוכנות כבדות. אולי בעתיד....

moran f

New member
זה תלוי

קבצי תוכנות לפאלם נכתבים בשפה מיוחדת לפאלם. אם תתכנת משהו בשפה הזו ויהיה לך מספיק מקום תוכל להוריד את התוכנה אליך.

למעלה