מישהו יודע האם התביעה נגד גולדמן, נושאי משרה, חתם ורו"ח הוגשה? אני כן יודע שיש ביטוח בסך 10M.
Y yel5 Well-known member 21/4/24 #19 מישהו יודע האם התביעה נגד גולדמן, נושאי משרה, חתם ורו"ח הוגשה? אני כן יודע שיש ביטוח בסך 10M.
T THE_ENDLESS Active member 21/4/24 #20 נכתב ע"י yel5: מישהו יודע האם התביעה נגד גולדמן, נושאי משרה, חתם ורו"ח הוגשה? אני כן יודע שיש ביטוח בסך 10M. לחץ כדי להרחיב... לא הוגשה
נכתב ע"י yel5: מישהו יודע האם התביעה נגד גולדמן, נושאי משרה, חתם ורו"ח הוגשה? אני כן יודע שיש ביטוח בסך 10M. לחץ כדי להרחיב... לא הוגשה
D dw Well-known member מנהל 4/7/24 #23 כתבה על אול-יר, ועוד אגחי BVI אמריקאיות שעניינו את החברים כאן (אורבנקורפ, ברוקלנד, סטארווד) הפתעה מאמריקה: מדד האג"ח שהפך ללהיט בת"א, והסכנות - גלובס (globes.co.il) בעניין סטארווד החדשה היא שבעל הבית יצטרך להתייצב כאן בישראל. הלוואי גם אלשטיין באידיבי נערך לאחרונה ב: 4/7/24
כתבה על אול-יר, ועוד אגחי BVI אמריקאיות שעניינו את החברים כאן (אורבנקורפ, ברוקלנד, סטארווד) הפתעה מאמריקה: מדד האג"ח שהפך ללהיט בת"א, והסכנות - גלובס (globes.co.il) בעניין סטארווד החדשה היא שבעל הבית יצטרך להתייצב כאן בישראל. הלוואי גם אלשטיין באידיבי