עידכון יומי

ליר 17

New member
כמו כולנו...

או רובנו. אני קונה מיתרים רק מכלי זמר, ומחליפה פעם בכמה חודשים או עד שהם נקרעים...חחח איזה חשמלית אתה קונה? אני עדיין לא יודעת אם לקנות אקוסטית או חשמלית..

handlessman

New member
גם לי הייתה את ההתלבטות הזאת...

אבל בואי אני אגיד מה קורה... אני במגמת מוזיקה בבצפר שלי, והתקבלתי למגמה עם הקלאסית... אבל בהרכב שלי בגלל שלגיטרה שלי אין חיבור אז אני מנגן עם מיקרופון, וכל שאר הצלילים מכל המגברים של שאר הגיטריסטים מרעידים לי את המיתרים בגיטרה וזה נותן פידבק למיקרופון וזה עושה רעשים מחרישים בחדר... וגם אני רוצה ללמוד את כל הטכניקה השונה של חשמלית... אקוסטית אני אקנה בנוסף מתישהו כשיהיה לי כסף... זה מה שנקרא "טוב שיש בבית"...

ליר 17

New member
מגמת מוסיקה זה גאוני!

יש לך מגמת מוסיקה בבי"ס?! איזה דבר מעולה זה! הלוואי עלי! אצלנו עוד לא חשבו על זה.. "טוב שיש בבית" אצלי אני רוצה שזו תהיה הקלאסית...חחח אבל נראה, קודם אני קונה סקסופון בחודש הקרוב , ושיהיה לי מספיק כסף לגיטרה אני אחזור להתלבטות הזו :)

handlessman

New member
אה סקסופון זה גם אחלה...

אכן, מגמת מוזיקה זה גאוני... ממש כיף לי... מחר יום רביעי זה היום המגמה שבו מרוכזים רוב השיעורים (תולדות המוזיקה שיש לי מחר מבחן בזה בבעעע איכס, מוזיקה אתנית, מקלדות, הרכבים...) אבל יש גם שיעורים שמפוזרים בשאר הימים כמו סולפז' ותיאוריה... המורה שלי של ההרכבים הוא נשפן במקור והוא עצוב שהשנה יש לנו רק שני סקסופוניסטים במגמה... יש שכבות מעלינו שיש איזה 6... אבל שלא תחשבי, זה גם קריעת תחת לפעמים... יש כאלה שבחרו ללכת בימי רביעי להרכב ג'ז, שזה אומר להישאר בבצפר עד 6 וחצי, אבל אני מעדיף לוותר על התענוג...

ליר 17

New member
הרכב ג'אז? איזה טוב!

וואו איך אני לא לומדת בבי"ס הזה? טוב כבר אבוד לי, כיתה י"ב.. בגלגול הבא. שיהיה בהצלחה מחר במבחן....גם לי יש, רק בפסיכולוגיה, יותר משעמם :)

glitter8

New member
לכי כבר ללמוד למבחן!

כל היום רק מסעדות סיניות....

handlessman

New member
אמממ אולי...

כי את גרה בצפון??? חחח סתם, תאמיני לי, עדיף לך לא ללמוד בבצפר שלי... טוב, הלך לי דווקא בסדר, השליפים עזרו... מקווה שגם לך הלך טוב

romens

New member
חחח שליפים...

יש לי סיפור מצחיק בקשר לשליפים חח

handlessman

New member
ספר...

אני אחריך, אתה לא קולט כמה דרכים שאף אחד בעולם לא חשב עליהם, אני וחברים שלי המצאנו כבר ביסודי כדי להצליח במבחנים...

romens

New member
התכוונתי איך נדפקתי בגלל שתפסו אותי

זה היה ככה בבגרות בהסטוריה ( ואם אתה לא יודע שאם תופסים אותך שלוש שנים אתהנ לא יכול לגשת לבגרות. אז בהסטוןריה הכנתי שליפים לבגרות התחילה הבחינה אז הוצאתי את השליפים ושמתי אותם מתחת לרגל על הכיסא ואז הייתי צריך עזרה כאילו שיסבירו לי את השאלה אז משהו אמרה לי לצאת החוצה איתה והיא תסביר לי... קיצר היו לי שתי אפשריות: אחת לקום וללכת אלייה ולקוות שלא יראו את השליפים על הכיסא. אפשרות שנייה- שהייתי אומר שכבר הבנתי.... וגם מפגר בחרתי באפשרות הראשונה , קמתי הלכתי ופשוט התפללתי שלא יראו את השליפים אחורי שחזרתי אני מסתכל על הבוחנים כזה בתמימות ואז הולך לכיסא והם היו שם ואף אחד לא שם לב ... מזלי..... ויש לי שיטה שמאה אחוז לא חשבתם עלייה והיא הכי סוסה....

handlessman

New member
נו, אז בסוף לא נדפקת...

בוא קבל כמה שיטות: אחת מהחטיבה, שהיו מורות שהסכימו לשמוע מוזיקה במבחנים אם זה מרגיע אותנו, אז כמובן הקלטתי לעצמי את כל התשובות... ומשהו שעשיתי עם חברים שלי לפני שנתיים - הכנו שליף, אבל אחד כזה גדול שרשומות בו כל התשובות, ושמנו את זה על הכיסא של המורה עם סלוטייפ ותאמין או לא - היא התיישבה וזה נדבק, וכולם כל הזמן קראו לה לעזרה ומי שהיא הייתה עם הגב אליו, אז התשובות היו רשומות לה על התחת... וכולם כזה מתפקעים מצחוק...

romens

New member
ומה היא עשתה אחורי שהיא

ראתה מדסקה עם כל התבושות על התחת שלה??? לי יש שיטה הרבה פחחות מסוכונת פשוט לוקחים אוזנייה כזאת אתם יודעים האלה הקטנות ואת שם על כף היד ואז אתה שם תחבושת על היד ואתה שם את החוט דרך החולצה ואתה אומר שנקעת את היד וכל השיעור אתה שומע מהיד את התשובות והמורה חושבת שאתה חושב... עשיתי את זה פעם וזה הלך מצויין , ופעם אחת לא מצאתי את התחבושת אז סתם שמתי את האוזנייה על האזון ואת החוט שלה דרך החולצה ושמעתי את זה התשובות.....

handlessman

New member
יודע לשאול את השאלות הנכונות...

אז ככה, שמנו בסוף השיעור מגנט מושך מדבקות על הכסא שלה... לא סתם... חבר שלי פשוט קילף את זה מהר מהתחת שלה כמו שעווה (זה היה עוזר לה אם זה לא היה מודבק מחוץ למכנסיים... לא שאני יודע מה הולך שם, סתם תיאוריה...), וכשהיא שאלה מה זה היה הוא אמר שהוא התנגש בה בטעות וביקש סליחה וכל החרטא הזה והכל נגמר בשלום... ומאיפה אתה הבאת את השיטה הזאת????? מתוחכם... אבל לדעתי באמת אפשר לוותר על הקטע עם התחבושת, פשוט להעביר אץ זה דרך השרוול ולעשות כאילו אתה חושב, זה מספיק...

למעלה