עידכון מאליפות העולם במוסקבה...

BROWN BOMBER

New member
עידכון מאליפות העולם במוסקבה...

נבחרת רוסיה ניצחה את קובה בגמר 7-4. בפיגור של 4-1 רוסיה התחילה לחזור לעצמה וניצחה בששת הקרבות הבאים ואיתם את האליפות. קובה הגיע לתחרות כפייבוריט וחיסלה את כל היריבים שעמדו בדרכה. בחצי הגמר פגשו הקובאנים את נבחרת קזאחסטאן שנחשבת לאחת הנבחרות החזקות בעולם וניצחה בכושי. רוסיה מצידה חיסלה את נבחרת ארה"ב בדרך לאליפות ולאחר מכן ניצחה את נבחרת אוזבקיסטאן.

Pyongwon

New member
במכביה - בלרוס וארה"ב - מחר.

יהיה במלחה, יהיה מעניין מאוד!!! ג'ס.

daskaliano

New member
ידידי - הרוסים נקמו על האולימפיאדה

הקובנים לקחו בגדול באולימפיאדה.

BROWN BOMBER

New member
daskaliano

זכור לך מי אימן אותם לאולימפיאדה??? זה לא היה לבזיאק... נכון? אני לא זוכר...

daskaliano

New member
תשאל את בוריס סביאטוכה

אני חושב שזה היה מאמן שפיטרו אותו. אבל אינני בטוח. בוריס רושם בפורום איגרוף.

MikeTyson

New member
חבל... לא רציתי שרוסיה יקחו

כנראה "יתרון הביתיות" נתן להם פוש רציני ברגעי האמת.

daskaliano

New member
חביבי - הרוסים תותחים עם או בלי בית

הם נבחרת ברמה סופר גבוהה וזה לא דומה לשום דבר שאתה רואה באיגרוף כיום מבחינה טכנית. הם והקובנים העלו את היכולות האתלטיות והמהירות של האיגרוף לרמות שהאמריקאים יכולים לחלום עליהם.

daskaliano

New member
הרמה שם כזו גבוהה שהם טובחים

את היריבים שלא ברמה שלהם. זה לא יאומן מה הם עושים אם הם לא רוצים רק ללקט כמה נקודות. מי שעומד מולם יכול לתפוס רק אויר אבל לחטוף פצצות בראש. זה מה שיפה בסגנון שלהם ושל הקובנים. הם בצורה אלגנטית בלי לחטוף מכות מורידים את היריבים שלהם.

daskaliano

New member
אבל המוסיקה הקובנית פשוט מדהימה

אין עליהם BUENA VISTA SOCIAL CLUB שמעת ?

MikeTyson

New member
אין לי שום דבר נגדם...

פשוט לא רציתי שהם יקחו. ועזוב פוליטיקה עכשיו. הטיוואנים בעד ההתנתקות, מה קרה לך בומבר. אני מעדיף שהשחורים ישלטו בענף האיגרוף... רק הם יכולים ללמד את הלבנים הפלצפנים מזה כח אמיתי. אבל רוסיה וקובה נפגשו בגמר... הקובנים לא ממש שחורים (כמו הברזילאים, חלק מהם), והרוסים לבנים. אבל אין מה לעשות. כוחה של רוסיה באיגרוף שולט ועל זה אין ויכוח.

daskaliano

New member
באיגרוף לא הכוח הוא המנצח

הגזעים הצפוניים כמו הגרמנים, הפינלנדים, האיסלנדים והויקינגים למיניהם חזקים פיסית יותר מכל שחור ממוצע. האם ראית בתחרויות כוח אלוף עולם שחור ? השחורים ניחנו בגנטיקה יותר אתלטית ולא יותר כוח.

MikeTyson

New member
בגלל זה אני אוהב את האיגרוף כשהוא

בידיי השחורים. הרי לפני 50 שנה לא היה שחור אחד בענף. כשתם עידן מקס שמלינג ושאר הגלדיאטורים כמו שבומבר מכנה אותם - התחילו להתקדם אל הענף השחורים "הפרמטיבים". פתאום אתה רואה שאלופי העולם במשקל כבד הם אנשים כמו טייסון, ספינקס, לואיס, הוליפלד ורבים אחרים. השליטה של השחורים הענף היתה עצומה. בשנים האחרונות פחות או יותר האחים קליצ'קו (שהם מאוקראינה אגב) החזירו את כבודם של הלבנים, אבל מהר מאוד וגם בשנה הזאת אלופי העולם עם שחורים. אני לא עושה כאן השוואה כנגד גזע כזה או אחר. הרי אנחנו היהודים סבלנו מזה הכי הרבה. אבל אני חושב שזה מה שיפה באיגרוף, התחרות בין השחורים ללבנים. לא ככה?

daskaliano

New member
אותי זה ממש לא מעניין מה הצבע

תמיד האיגרוף היה ענף של מיעוטים. איטלקים, אירים, יהודים, שחורים, היספנים. אי אפשר לשכנע מי שיש לו כסף לחיות לשבור לעצמו את הפנים בשביל כמה דולרים. ככל שהמצב הכלכלי טוב יותר, מצבו של האיגרוף רע יותר. כולם אוהבים לצפות באגרוף מקצועני אבל להיות שם ולגמור את הבריאות בשביל כמה ג'ובות, זה ברירת מחדל לעלובי חיים בכל העולם. זה המצב ידידי.

BROWN BOMBER

New member
זוכרים את המשפט המפורסם של עלי??

מה זה איגרוף???? זה המון של אנשים לבנים שמסתכלים איך שתי גברים שחורים מכסחים אחד לשני את הצורה...

daskaliano

New member
בוודאי - זה משפט ממצה לחלוטין

אבא שלי עד היום לא מפסיק להשביע אותי שלעולם לא אתן לילדי להתאגרף כמקצוענים. אתה לא יודע כמה היה לו קשה לקבל את זה שהם בזירה. והוא בעצמו היה מאמן איגרוף...

MikeTyson

New member
אני אישית נהנה יותר...

כשאני צופה בטלויזיה בקרב במשקל כבד עם 2 מתאגרפים שחורים מאשר שאני צופה בקרב עם 2 מתאגרפים לבנים. אגב, אני נהנה יותר כשאני רואה מתאגרף שחור מול מתאגרף לבן. כל אחד והדיעה שלו, אין כאן שום גזענות ושום זילזול חלילה.

BROWN BOMBER

New member
אני נהנה מאיגרוף איכותי ומשובח...

בלי שום קשר לצבע של המתחרים. כרגע האמריקאים לא מספקים את הסחורה... מי שעושה את זה זה המתאגרפים הלטינים, הרוסים, קובאנים, ניגרים.... בקיצור כולם חוץ מהאמריקאים...

MikeTyson

New member
גם אני לא מרוצה מארה"ב.

אבל כשיש לך ארצות כמו ניגריה, רוסיה, קובה, מכסיקו וגרמניה מי צריך את ארה"ב, שבמילא הם שולחים נציגים לא קשורים למדינה.

למעלה