עידכון מאליפות העולם במוסקבה...

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo46.gif מי דיבר על גרמניה???.

שונא אותם... אתה רואה יורוספורט מדי פעם??? למרות שאתה לא אוהב את זה... הגרמנים עושים היום את מה שאני שונא הכי הרבה באיגרוף המקצועני... מעלים את ה"גיבורים" שלהם לזירה מול מתאגרפים לא הכי טובים בעולם, בלי שום קשר מה קרה במהלך הקרב תמיד מכריזים על הגרמני כמנצח... עשו אוול לא מזמן למתאגרף מאוד מוכשר שהיה מועמד לקרב מול טייסון. מתאגרף בשם בוב מירובי'ץ. התחרה מול האלוף המקומי בשם טימו הופמן, קרע לו את הצורה, ומה קרה בסוף? הכריזו על הופמן כמנצח!!! .......ועוד עם איזה הפרש!!! עם לא הייתי רואה את הקרב אז הייתי חושב שמירובי'ץ בכושי שרד עד הסוף. מה שקרה שם היה ההיפך הגמור מזה.

MikeTyson

New member
גם אני שונא את גרמניה...

אבל מה לעשות? האיגרוף שם מתפתח חבל על הזמן תרתי משמע. הם באמת לא מבזבזים שם זמן. גרמניה אחת המדינות היחידות בעולם שלא נמצאת בחובות כלכליים והם משקיעים בספורט שלהם כאילו אין מחר. תראה אצטדיוני כדורגל וכדורסל, זירות איגרוף ומכונים ותבין על מה אני מדבר. גרמניה על המפה בעולם האיגרוף ואין על זה ויכוח. למרות שגם אני לא מת עליהם בלשון המעטה אבל אין מה לעשות ידידי. גרמניה תותחים. בקשר לקרב ביורוספורט - מעלים שם הרבה מאוד גרמנים לזירות שם. חלקם מתאגרפים דיי בינוניים וחלקם דווקא טוב, בוב מירוביץ' המכונה "הדב הגדול" הוא לא יותר ממתאגרף בינוני ממוצע שיש לו כבר איזה 15-18 הפסדים וגם את הקרב האחרון שלו מול רוב קולוואי הוא הפסיד. אני חושב שהוא צריך לפרוש. הוא כבר בן 40 עוד מעט.

BROWN BOMBER

New member
הגרמנים על המפה...

בכל הקשור לאיגרוף - גרמניה על המפה רק בתוך תחומי גרמניה עצמה... לא תראה מתאגרף גרמני מתחרה בארה"ב מול הטובים ביותר. חוץ ממתאגרפים רוסים שמייצגים את גרמניה היום כמו רוסלאן (WHITE TYSON) צ'גאייב, דניס בויטסוב וכו'... מירובי'ץ אולי זקן ואיטי - אבל הוא קרע לגזרים את הופמן וזה באחריות... הגרמנים משקיעים בספורט שלהם.... אין מה להגיד... אבל הם מפחדים מתחרות אמיתית מול יריבים רציניים מכיוון שהם מודעים לכך שהם רחוקים מלהיות הטובים שבטובים...

t123t1

New member
גרמניה,בכדורסל אין השקעה

גרמניה מצליחה רק בכדורגל וגם זה התערער לאחרונה למרות ההשקעה במגרשי הכדורגל באיגרוף הם לא מעצמה

BROWN BOMBER

New member
היום כבר לא.....

פעם היו להם מתאגרפים גדולים כמו מקס שמלינג למשל...

atpaddict

New member
גרמניה,בכדורסל אין השקעה

גרמניה מצליחה רק בכדורגל, וגם זה התערער לאחרונה למרות ההשקעה במגרשי הכדורגל. [אך] באיגרוף הם לא מעצמה.

BROWN BOMBER

New member
הקובאנים לא מספיק שחורים???

הם הגזע הכי שחור בעולם אחרי הסומאלים. עם שמת לב אז באחד השרשורים שלי הזכרתי מה מקבלים בקובה כפרס על הנצחון. בכל העולם מקבלים מדליות מה בקובה?.. קילו בשר על נצחון בקרב. הם פשוט מוכנים לרצוח כדי לקבל את הפרס!! כמו כן הזכרתי מי לימד את הקובאנים להתאגרף... מי??. הרוסים!!! מי גידל את האלוף האולימפי והמתאגרף החובבן הגדול בהיסטוריה טיופילו סטיבנסון? הרוסים!!! אז על מה אתה מדבר?...

MikeTyson

New member
הקובאנים הם לא הכי שחורים...

תוכיח לי מדעית עובדתית בומבר. הקובאנים נמצאים במרכז אמריקה. מרכז אמריקה - זאת אומרת בין צפון אמריקה (דרום ארה"ב-מיאמי) לדרום אמריקה. אם היית שואל אותי לאן הארץ משתייכת יותר הייתי אומר לך שלדרום אמריקה. גם הם וגם מכסיקו אולי נמצאים בצמוד לארה"ב מאשר לדרום אמריקה אך הם נראים כמו דרום אמריקאים, מתנהגים כמו דרום אמריקאים אוכלים שותים נהנים, השפה, התרבות, המראה הכל כמו דרום אמריקה. האנשים בקובה הם לא שחורים יותר מדי, לא מהכושים הכבדים נקרא לזה כך. הם בדיוק כמו הברזילאים. יש שחורים כמו השחורים באפריקה שם אך לא יותר מדי, באופן יחסי כמובן. יש ארצות שבהן שחורי העור כהים מקובה, כמו אתיופיה, קניה, אוגדנה, ועוד הרבה ארצות באפריקה.

daskaliano

New member
הקובנים צאצאי כושים מאפריקה

שהובאו על ידי הספרדים. בדיוק כמו שהכושים באמריקה הצפונית הובאו על ידי האמריקנים. אם הם יותר או פחות שחורים זה לא משנה. בדרום אמריקה יש תערובת של גזעים אינדיאניים מצאצאי האינקה, המאיה ועוד ויש תערובות של ספרדים לבנים ואינדיאנים שנקראים צ'יבצ'ה ויש גם שחורים אבל מעט על שפת הפסיפיק. בכל אופן זה לא משנה הם ספורטאים מצויינים וזה מה שחשוב. הם אנשים קשי יום שחיים בצניעות אבל גם כשקשה להם הם שרים ורוקדים. אגב - הסיבה שבארץ רוב המתאגרפים ערבים זהה. רמת החיים בכפרים במגזר הערבי על הפנים הילדים שם לא ניזונים ממקדונלד'ס והם לא כל היום בבית מול הכבלים הם חיים חיים טבעיים רצים נופלים מתחשלים ואינם מפונקים כמו היהודים. משם צומחים מתאגרפים ולא מצפון תל אביב או הרצליה רעננה פיתוח...

MikeTyson

New member
דסקלו, ערביי ישראל חיים טוב מאוד

מספיק לעשות מהם ילדים יתומים שחיים במחנה הפליטים בעזה. אתמול הייתי בכפר קאסם, לקנות איזה תוכי נחמד עם אחי וההורים. גם שם יש מקדולנדס וגם שם יש בתי קפה, של ערבים אבל לא חשוב חחחח. הם חיים בדיוק כמו היהודים. זה שהיהודים יותר מפונקים זה משהו אחר. ככה אנחנו וככה הם. סטיגמות לא מתיישרות בחיים.

BROWN BOMBER

New member
תוכי מדבר???

הוא יודע לצעוק: יטוווח עיל יהוווד!!!!, אללללאההה וווואקבארררר!!! ??.

MikeTyson

New member
כן..

יכול להיות, תלוי מה אמרו לו.

BROWN BOMBER

New member
אני לא מדבר על מיקום גיאוגרפי אחי..

אני מדבר על איכות החיים שלהם... אני מתפלא איך אתה שיודע כל כך הרבה על טייסון והמנטליות שלו עוד לא קלטת את החוק הפשוט הזה שהשחורים המציאו בשביל עצמם.

daskaliano

New member
מתאגרפים טובים תמיד יגיעו מהתחתית

מי שלא רוצה לחפור לעצמו את הדרך החוצה באגרופים, בין אם זה מהעוני בברונקס או בברוקלין או איפה שלא יהיה לא יהיה לו את הרצון ולא היכולת להיות מקצוען כמו הגלדיאטורים שמדברים עליהם.

MikeTyson

New member
בוא תנסה להכנס רגע לראש שלי...

בעולם הרגיל - שחורים הם מן 'פרמטיבים', ולפעמים גם בספורט הרגיל כמו כדורגל תראה למשל מונדיאלים או סתם כדורגל באפריקה ופתאום תראה איזה מאמן קבוצה שהוא שחור. ישר יעלה לך בראש "לא עדיף מאמן לבן?!" עכשיו אני לא בא פה להגן על שחורים או משהו, מה אכפת לי אני... אבל בעולם הספורט הרציני, הפיזי יותר והכוחני יותר זה משהו שונה לגמרי. שם הלבנים ממש מעריצים את השחורים. נמשיך באולימפיאדה, סתם דוגמה, ריצת 5000, או איזה מרתון נחמד... מי לוקח ראשון ? הקנייתים או האתיופים לוקחים ראשונים. ב-10-12 מקומות הראושנים לא תראה לבן אחד אפילו. על ספורט עם קצת סיבולת השחורים פשוט דורסים את כולם. עכשיו באיגרוף לא הבינו את זה לפני הרבה שנים כי כנראה חשבו שהשחורים עדיין 'לא מפותחים' לא מבחינה פיזית אלא חשיבתית. אני חושב שבאיגרוף השחורים יכולים לתת פייט ללבנים וזה מה שיפה בענף.

zoti

New member
קצת גיאוגרפיה

קובה נמצאת בקאריביים. כן, זה מול מרכז אמריקה אבל מזרחית לה.

למעלה